Bodemsaneren op maat

BM BodemManagement is een specialist op het gebied van werken in verontreinigde grond. Zodra u te maken krijgt met verontreinigde grond kan BM u verder helpen. BM kan een bodemsaneringsproject van A tot Z voor u verzorgen. Wij doen dit op een betrokken, proactieve en maatschappelijk verantwoorde manier vanuit de passie voor ons werk.

BM is een multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Het werken in verontreinigde grond staat bij ons centraal, maar daarnaast schuwen we ook bijkomende disciplines zoals sloop, (asbest) in bodem/puin, archeologie, civieltechnisch werk en opsporing van conventionele explosieven niet.

Alle projecten krijgen onze volle aandacht. Zowel grote, als kleine projecten, complex of niet complex dagen ons voldoende uit. Onze inzet is altijd dezelfde. Voor onze opdrachtgevers een zo optimaal mogelijk projectresultaat realiseren, tegen zo laag mogelijke bodemsanering kosten.

Om deze belofte naar u waar te maken kunnen wij putten uit een ruime ervaring en een eigen netwerk van specialisten. Dit zijn specialisten op het gebied van archeologie, bouwhistorie, conventionele explosieven, sloop en flora en fauna. Al onze projectpartners nemen het concept van BM over en excelleren binnen hun specialismen. 

BM BodemManagement streeft ernaar op het gebied van milieuaspecten en duurzaamheid een voortrekkersrol te hebben. Wij werken volgens onze beproefde projectaanpak.

Op deze website treft u de specialismen aan waarin BM BodemManagement als bodem saneerder actief is.

archeologische-bodemsanering-01
asbestsanering-in-grond-puin-02
grondreiniging-op-locatie-02
grondwatersanering-03
saneren-van-verontreinigde-grond-03
saneren-van-verontreinigde-grond-09

Benieuwd naar wat BM voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk