Asbestsanering in grond / puin

Eén van de specialismen van BM BodemManagement is het saneren van asbesthoudende grond of puin. In het verleden is asbesthoudend materiaal op grote schaal toegepast in onze samenleving en het is dan ook niet vreemd dat dit asbesthoudende materiaal op vele plaatsen in de grond terecht gekomen is.

BM BodemManagement kan u als onafhankelijk bodemsaneerder en erkende bodemintermediair verder helpen om uw asbestprobleem op te lossen.

BM BodemManagement heeft een geheel eigen methode ontwikkeld om locaties met asbestverontreiniging te saneren, waarbij soms gebruik gemaakt wordt van een bus melding en soms van een uitgebreid saneringsplan. Onze werkwijze bij het saneren van asbesthoudende bodem is doelmatig, kosteneffectief en niet over-the-top. Met de neuzen dezelfde kant op, zoeken naar een juiste uitvoeringsvariant binnen de wet- en regelgeving.

Afhankelijk van de aard van het materiaal is in sommige gevallen ook grondreiniging op locatie mogelijk om het asbest uit de bodem te verwijderen. Is dit mogelijk dan worden de kosten van de bodemsanering aanzienlijk gereduceerd. Bent u geïnteresseerd in deze laatste saneringsvariant dan is het wel noodzakelijk dat u vroeg in het traject al contact met ons opneemt.

Contact met BM BodemManagement; het begin van de oplossing van uw bodemprobleem!

asbestcalamiteit-sintoedenrode
asbestsanering-boxtel
asbestsanering-in-grond-puin-01
asbestsanering-in-grond-puin-03
asbestsanering-in-grond-puin-04
asbestverontreiniging-asbestsanering-bodem-asbest-plaatmateriaal
 

 

 

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk