Grondreiniging op locatie

De kosten van een bodemsanering ontstaan vooral door het afvoeren van de verontreinigde grond naar erkende grondreinigers. Vuile grond wordt dan per vrachtwagen of schip door een bodemsaneerder naar een grondreinigingsbedrijf vervoerd en vervolgens extractief, biologisch of thermisch gereinigd, of geïmmobiliseerd.

Soms is deze dure grondafvoer en reiniging buiten de locatie echter overbodig en kan de vervuilde grond door een bodemsaneringsbedrijf gereinigd worden op locatie. De bodemvervuiling wordt op locatie uit de bodem verwijderd. Dit levert een aanzienlijke CO2 reductie op, is zeer milieuvriendelijk en levert u bovenal enorme kostenbesparingen op.

BM heeft methoden ontwikkeld om de grondreiniging bij u op locatie vorm te geven. BM maakt hierbij gebruik van de volgende technieken: selectieve ontgraving, al dan niet gecombineerd met biologische afbraak, droge of natte zeving en handpicking. BM werkt, indien gewenst, onder de BRL7510 (Procesmatige ex situ reiniging en immobilisatie van grond en baggerspecie).

Bent u geïnteresseerd in grondreiniging op locatie? Neem dan contact met ons op.

grondreiniging-op-locatie-01
grondreiniging-op-locatie-02
grondreiniging-op-locatie-03
grondreiniging-op-locatie-05
grondreiniging-op-locatie-06
zeven-asbesthoudende-grond

 

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk