BM BodemManagement BV ontvangt waardering veiligheidsgedrag Shell

Winnaar LCSC Award 1e kwartaal 2016

BM BodemManagement BV ontvangt waardering veiligheidsgedrag Shell

Op 19 april jl. heeft BM BodemManagement de LCSC 1e kwartaal Award 2016 ontvangen uit handen van Jeroen Meisters directeur van RSK Netherlands. Deze award heeft betrekking op erkenning en waardering voor uitstekend veiligheidsgedrag op Shell locaties.

BM BodemManagement heeft aangetoond dat zij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens terreinopname, i.v.m. een aanbesteding voor Shell, werden verschillende onveilige situaties geconstateerd en gemeld bij RSK. Door oplettendheid en verantwoordelijkheidsgevoel, werden medewerkers geattendeerd op de mogelijke gevaren en konden hierdoor tijdig maatregelen nemen om hun werkzaamheden veilig uit te voeren en zo bij te dragen aan GOAL ZERO.

BM BodemManagement begrijpt wat veilig werken inhoudt en wil aan de strenge eisen van Shell voldoen. Aandacht voor veilig werken is nodig want risico’s worden snel onderschat. “Eventjes een werkplaats op lopen zonder helm, hesje of beschermende kleding, eventjes wat afval opruimen zonder te weten of er schadelijke stoffen vrijkomen; zodra ‘eventjes’ om de hoek komt kijken, wordt het gevaarlijk,”. “Mensen handelen vaak onbewust en op basis van ervaring. ‘Dat doen we al tien jaar zo’ hoor je vaak. Of ze vinden het klusje te klein om veiligheidsmaatregelen te nemen. Maar onnadenkend handelen is te gevaarlijk in ons werkveld. De instelling van BM is daarom: Doe het veilig of doe het niet!

 

 

 

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk