Over BM

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen.

Als erkende bodemintermediar voert BM integraal, ondersteund door een netwerk van specialisten, multidisciplinaire bodem saneringen uit in de verontreinigde bodem.

BM BodemManagement heeft hiervoor een voor de markt uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld, waarbij risicomanagement en duidelijke afspraken ten aanzien van communicatie en coördinatie centraal staan. Dit bewezen concept resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve uitvoering van saneringsprojecten. Het door de opdrachtgever gewenste projectresultaat wordt gerealiseerd, op basis van vertrouwen en de synergie van gezamenlijke doelstellingen, binnen een vooraf bepaald budget.

Wij voeren onze werken uit op een manier die toegesneden is op uw specifieke wensen. Wij streven doorlopend naar maatwerk en 100% tevreden opdrachtgevers.

Indien gewenst nemen wij het financieel saneringsrisico zelfs van u over. Uw saneringsrisico’s worden hiermee beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs volledig weggenomen.

Wilt u kennismaken met de unieke aanpak van BM? Neem contact met ons op!

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk