Certificering

BM BodemManagement is een professionele bodemsaneerder die streeft naar een doorlopende verbetering van haar processen en geleverde diensten in vervuilde grond. BM staat voor een betrokken en veilige uitvoering van uw bodemsaneringen of werkzaamheden in verontreinigde grond.

BM is gecertificeerd voor de ISO 9001 en VCA**.

BM is verder een door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu erkende bodemintermediair en is voor de uitvoering van haar saneringswerkzaamheden gecertificeerd conform de beoordelingsrichtlijn, BRL SIKB 7000 protocollen 7001 (uitvoering van landbodemsaneringen met conventionele methoden) en 7004 (tijdelijk uitplaatsen van grond). BM heeft verder het certificeren van het protocol 7510 (het procesmatig ex situ reinigen en immobiliseren van grond en baggerspecie) in voorbereiding. 

Het begrip duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Iedere ontwikkeling wordt beoordeeld op duurzaamheidaspecten. Het is in uw belang om met partijen samen te werken die een onbeschreven reputatie hebben op het gebied van milieu en duurzaamheid. BM heeft een dergelijke reputatie en heeft een voortrekkersrol op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De beproefde uitvoeringsmethode van BM besteedt ruim aandacht aan deze aspecten. BM observeert, inventariseert, en verbetert haar processen voortdurend.

Alle certificaten van BM op een rij:

 

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk