Werkwijze

BM werkt in vervuilde grond als een op zichzelf staande bodemsaneerder in een door de opdrachtgever geformeerd projectteam, of als hoofdaannemer van een integrale bodemprobleemoplossing.

BM BodemManagement werkt proactief en heeft een voor de markt uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld, waarbij risicomanagement en duidelijke afspraken centraal staan.

Bij bodemsanering blijven projectrisico’s vaak onderbelicht in de ontwerpfase en openbaren zich vaak op de meest onverwachte momenten tijdens de uitvoering. Het resultaat: kostenoverschrijding en totaal ontwrichte processen.

BM benoemt de door haar gesignaleerde risico’s van grond sanering zo vroeg mogelijk in het proces en maakt deze transparant. Na de benoeming van de risico’s en eliminatie van de obstakels worden duidelijke afspraken gemaakt over de risicoverdeling tussen BM en de opdrachtgever.

Om een project voorspoedig te laten verlopen is een goede communicatie essentieel. Afhankelijk van de behoefte en de mate van complexiteit van de bodemsanering, wordt door BM een communicatieplan opgesteld. BM’s uitgangspunten zijn hierbij: transparantie, eerlijkheid en uitgebalanceerde omgevingsinteractie. We doen wat we zeggen, door te zeggen wat we doen.

Vaak treden afstemming- en coördinatieproblemen op tussen de verschillende betrokken partijen. Zeker als er sprake is van in elkaar grijpende activiteiten met specifieke eigen wet- en regelgeving. BM biedt u in dit soort gevallen de mogelijkheid om het project integraal aan te nemen en zo het probleem efficiënt op te lossen.

Dit bewezen concept resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve uitvoering van saneringsprojecten, waarbij het door de opdrachtgever gewenste projectresultaat wordt gerealiseerd op basis van vertrouwen en de synergie van gezamenlijke doelstellingen binnen een vooraf bepaald budget. 

Een uitvoeringsresultaat dat optimaal invulling geeft aan de wensen van de opdrachtgevers en het toekomstige gebruik van de locatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

Contactgegevens

De Kreek 6
4906 BB Oosterhout (NBr)
T 085 273 35 44
F 085 273 35 45
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteitskeurmerk

Kwaliteitskeurmerk