BM donateur van De Hoogste Wintertijd

Tijdens het evenement ‘De Hoogste Wintertijd’ is  het mooie bedrag van € 24.202,-  voor het project ‘Van FUNdament tot Talent’ ingezameld. Dit bedrag wordt het komende jaar ingezet om jongeren met een lichamelijke beperking kennis te laten maken met wintersport en eventueel door te laten stromen tot een talentgroep.

De Hoogste Wintertijd 03Beste doorzetter, meeste afdalingen individueel & als team
Er is onwijs hard gewerkt door alle deelnemers tijdens de 14 uur durende marathon in de sneeuw, zelfs na het aprés-ski uurtje. De “beste doorzetter” van de avond was Saskia Gijsel. Zij had slechts 3 uur ski-ervaring, maar stond tijdens De Hoogste Wintertijd constant op de piste! Rob Vossen maakte de meeste afdalingen individueel. Bij de meeste afdalingen als team spande het tussen Team wePowder, Team wePowder2 en Snowteam 078. Uiteindelijk ging Team wePowder2 met de overwinning aan de haal met een gemiddelde van 109 runs.

Hoogste sponsorbijdrage
Chris Vos, één van de 14 van Johan, heeft het meeste sponsorgeld ingezameld voor de Hoogste Wintertijd. Hij haalde een bedrag van € 2.130,- op.  Ook Laura Bakker (€ 950,-) en Maurice Ruttmann (€ 785,-) hebben hoge bedragen weten te verzamelen.

BM BodemManagement heeft met groot plezier haar bijdrage geleverd aan dit fantastische evenement!