Asbest bodem

Asbest bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest bodem verwijderen

Is er asbest bodem vastgesteld? Heeft u recent ontdekt dat er asbest in uw bodem zit? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf die dit voor u op kan lossen? Wij zijn de asbest bodem specialist. Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van BM Bodem Management uit Oosterhout. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van asbest bodem verwijderen. BM Bodem Management is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het vervelend is als u asbest in uw bodem aantreft.

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk door kunt gaan met uw bouwproject. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij reinigen en voeren uw vervuilde bouwgrond netjes af. Daarnaast voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

Asbest bodem sanering bij BM Bodem Management

Wilt u uw asbest bodem verwijderen? BM Bodem Management staat graag voor u klaar om de aangetroffen asbest te verwijderen. Wij zijn uw asbest bodem saneringsspecialist. Het is erg vervelend als u tijdens het bouwen van uw project ontdekt dat er asbest in uw bouwgrond zit. Wij raden u daarom aan om van te voren een bodemonderzoek uit te laten voeren. Onze professionals komen graag bij u langs om uw bouwgrond en perceel te onderzoeken. Indien er asbest of andere grondverontreiniging aangetroffen wordt gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat wij uw bouwgrond op de juiste manier onderzoeken. Wij werken volgens de richtlijnen van BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. BM Bodem Management onderneemt en werkt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Uw bouwgrond met asbest is bij ons in goede handen. Samen met u bespreken wij uw wensen. Aan de hand van uw wensen en de hoeveelheid vervuilde grond maken wij voor u een duidelijk plan. Zo bent u op de hoogte van al onze werkzaamheden en kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw bouwproject.

Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering kunnen wij u goed van dienst zijn met het verwijderen van asbest bodem. Wij bieden u bodemsanering op maat aan. Het is onze taak om u praktisch en eerlijk te adviseren. Wij nemen als u dat wenst, uw financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en maken een lastig proces begrijpelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?