Asbest bodem

Asbest bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest bodem verwijderen

Is er asbest in uw bouwgrond gevonden? Heeft u een vermoeden dat er asbest in uw bodem zit? Dan is het verstandig om direct uw bouwgrond of perceel te laten onderzoeken door experts. BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van asbest bodem reinigen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u er niet op zit te wachten om tijdens de werkzaamheden uw project stil te moeten leggen omdat er vervuiling is gevonden. Wij raden het u sterk aan om voor de start van de bouwwerkzaamheden uw bouwgrond of perceel door professionals te laten onderzoeken. Op deze manier voorkomt u dat het project moet worden stil gelegd en loopt u geen achterstand op. Het onderzoeken van asbest bodem voeren wij graag voor uit. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Last van asbest bodem? De experts van BM BodemManagement gaan graag voor u aan de slag met het verwijderen van uw asbest bodem. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Van A tot Z nemen wij u alles uit handen. Het is onze taak om uw bouwgrond op de juiste manier te onderzoeken, indien er asbest of vervuiling wordt aangetroffen gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen gereinigd wordt en op de juiste manier wordt afgevoerd. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook particulieren klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of contact opnemen om een afspraak in te plannen met één van onze medewerkers. Voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van asbest bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. 

Asbest bodem sanering bij BM Bodem Management

Bij BM BodemManagement vindt u bodemsanering op maat en u wordt volledig ontzorgd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied bodemsanering kunt u vertrouwen op een efficiënte en kosteneffectieve uitvoering van uw project. Wij adviseren u eerlijk en praktisch en denken graag met u mee. Wij nemen, indien gewenst, financieel risico over zodat uw saneringsrisico beheersbaar blijft. Multidisciplinaire saneringsprojecten nemen wij integraal aan.

Onze medewerkers maken risico’s transparant en beheersbaar. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Wij voeren onze bodemsaneringen maatschappelijk verantwoord uit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?