Asbest bodem

Asbest bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest bodem verwijderen

Bestaat er een kans dat er asbest bodem wordt aangetroffen op uw werklocatie? Is er asbest bodem geconstateerd en wilt u dat binnen een zeer korte tijd onderzocht en verwijderd hebben? Zoekt u dan niet verder. BM BodemManagement is dé asbest saneerder waar u naar op zoek bent. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend kan zijn als er asbest wordt aangetroffen op uw perceel. Het is van groot belang dat u dat snel laat onderzoeken en op de juiste manier laat verwijderen en afgevoeren. Dit moet u overlaten aan echte professionals.

BM BodemManagement biedt u bodemsanering en asbest sanering op maat. BM BodemManagement gaat graag voor u aan de slag. Wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bespreken graag met u uw wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag praktisch en eerlijk.

Asbest bodem sanering bij BM Bodem Management

Asbest bodem laten verwijderen? BM BodemManagement heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd als specialist op het gebied van saneringen voor o.a. een asbest bodem. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het saneren van asbest op verschillende locaties. Daarnaast weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Wij voeren namelijk asbest saneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken. Hierdoor maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Onze experts saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord. BM BodemManagement neemt, indien gewenst, financieel risico over en neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. De experts van BM BodemManagement gaan graag voor u aan de slag en ontzorgen u van A tot Z. Wij raden het u sterk aan om, voordat u start met de werkzaamheden van uw project, een asbest sanering uit te voeren. Hierdoor kunt u vertraging voorkomen en hoeft u tijdens de werkzaamheden uw project niet stil te leggen.

Wilt u meer weten over het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van asbest bodem? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over ons stappenplan voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?