Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u van op aan kunt voor een professionele en vakkundige bodemsanering? Bent u op zoek naar een efficiënte werkwijze voor het onderzoeken van uw bouwgrond? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij hebben jarenlange ervaring met met het saneren van verschillende percelen op maat. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij werken niet alleen voor zakelijke klanten. Ook voor particuliere klanten zetten wij ons in voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond.

Wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en slaan graag de handen ineenom uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen te onderzoeken en te inspecteren. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder die gespecialiseerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM BodemManagement biedt oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Deskundig, duurzaam en betrokken zijn de kernwoorden die wij gebruiken om onszelf te omschrijven. Wij begrijpen als geen ander dat u direct wilt starten als u uw handtekening onder een perceel heeft gezet. Wij raden u aan om dat niet te doen. Voordat u start met de bouwwerkzaamheden is het raadzaam om eerst een afspraak te maken voor een bodemsanering bij BM BodemManagement. Onze specialisten bieden u graag een luisterend oor en komen graag bij u langs op locatie om uw perceel te bekijken. Daarna starten wij graag met een onderzoek zodat wij op een professionele en vakkundige wijze uw perceel kunnen uitkammen op vervuiling. Doet u dat niet? Dan kan het zijn dat u tijdens de werkzaamheden op uw perceel, stuit op een bepaalde vorm van vervuiling. U moet daar melding van maken en de werkzaamheden moeten worden stilgelegd. Dit kost tijd en geld. Wij begrijpen dat u dat uiteraard wilt voorkomen. Daarom raden wij u aan om een afspraak te maken met de medewerkers van BM BodemManagement. Wij plannen graag zo snel mogelijk een afspraak met u in zodat u ,vóórdat u start met de bouwwerkzaamheden, in het bezit bent van een schone grond verklaring. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Daardoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit van de uitvoering van de juiste handelingen voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord waardoor wij een bodemsanering op locatie kunnen uitvoeren.  Nadat er een expert uw bouwgrond heeft geïnspecteerd en de vervuilde grond is onderzocht, verwijderd en afgevoerd mag u uw werkzaamheden weer oppakken. Bodemsanering op locatie is één van onze specialiteiten en wij steken graag de handen uit de mouwen om uw perceel vakkundig en professioneel te onderzoeken.

BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en is centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn en wij komen graag bij u langs om uw grond op de juiste wijze te onderzoeken. Waar wij ook komen, het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij adviseren u praktisch en voorzien u van eerlijke adviezen. Daarnaast nemen wij, indien gewenst, financieel risico van u over. BM BodemManagement maakt een lastig proces begrijpelijk waardoor wij risico’s transparant en beheersbaar maken. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Bij ons weet u ook te allen tijde waar u aan toe bent. Wij werken met een vast budget zodat u van te voren weet wat de kosten zullen zijn voor het inzetten van onze diensten en vakkundigheid. Hierdoor komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u een duidelijk kostenplaatje in uw begroting meenemen voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde grond. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken.

Meer weten over bodemsanering op maat?

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wilt u meer weten over de vele diensten de wij aanbieden op het gebied van bodemsanering? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van al onze diensten en afgeronde projecten die wij de afgelopen jaar hebben uitgevoerd. Heeft u een vraag? U kunt online uw vraag achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderzoeken van bouwgrond zodat u uw werkzaamheden met de juiste papieren voort kunt zetten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?