Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Moet u een bodemsanering uit laten voeren? Bent u  op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Het is onze taak om u volledig op maat te ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend kan zijn als er vervuilde grond wordt aangetroffen op uw perceel. Indien u dit niet eerst laat onderzoeken kan het gebeuren dat u er tijdens de bouw achter komt en dat u alle werkzaamheden moet stopzetten. Dit is erg vervelend en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Door op tijd een bodemsanering uit te laten voeren kunt u enige vertraging voorkomen. BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering. Wij weten als geen ander hoe wij te werk moet gaan en welke richtlijnen wij moeten volgen. Bent u benieuwd naar onze diensten? U kunt ten eerst eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden voor het saneren van uw grond. 

BM BodemManagement heeft in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend en vele bedrijf en particulieren weten ons dan ook goed te vinden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een team van experts om ons heen verzameld die graag voor u aan de slag gaan. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over. Ook nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Mede door onze kennis maken wij risico’s transparant en beheersbaar en maken wij een lastig proces begrijpelijk. Wij zijn een betrouwbare, multidisciplinaire bodem saneerder die werkt volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement werkt niet met standaard uitvoeringen. Wij pakken telkens weer nieuwe projecten aan en bespreken met u uw wensen. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bodemsanering? Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen op het gebied van bodemsanering? BM BodemManagement vertelt u graag meer over onze diensten. Naast het sanering van vervuilde bodem bent u bij ons ook aan het juiste adres voor grondreiniging op locatie en asbestsanering.

BM BodemManagement saneert asbest in grond, puin en mest. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?