Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Bent u van plan om een nieuw bedrijfspand of een nieuwe woning te gaan bouwen? Er is grote kans dat onderzocht moet worden of de bodem waarop uw pand of huis komt te staan, niet verontreinigd is, zeker als het gaat om grond waarop al een gebouw gestaan heeft. De bodem zal dan gereinigd, gesaneerd moeten worden voordat de locatie weer gebruikt mag worden. BM Bodemmanagement kan u als deskundige en betrouwbare bodemsaneerder uitstekend helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met alles wat op het gebied van bodemsanering komt kijken.

Dat is natuurlijk het saneren zelf, maar ook onder andere het afvoeren van vervuilde grond, het reinigen van vervuilde grond ter plaatse, grondwatersanering en archeologische bodemsanering. Ook voor werkzaamheden in verontreinigde grond kan BM Bodemmanagement u van dienst zijn. Omdat verschillende saneringen en werkzaamheden vaak voorkomen op één te reinigen locatie, is het dan ook een speerpunt van BM Bodemmanagement om multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan te nemen en uit te voeren.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM Bodemmanagement zet verschillende beproefde methoden in om de grond of het grondwater te reinigen en het zo weer geschikt te maken voor ontwikkeling. Wij bieden u de beste oplossingen en adviseren u over de bodemsanering op een praktische en eerlijke manier. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid als erkende bodemintermediairs, die gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7000. Zij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. BM Bodemmanagement maakt lastige processen helder en begrijpelijk, zodat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast onderneemt BM Bodemmanagement duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Wij ontzorgen onze klanten volledig en doen dat onder andere door innovatief te handelen en duurzaam te werken waar dat maar mogelijk is. Zo ontstaat de aanpak van een bodemsanering op maat, waarbij de bodemsanering ook volledig binnen het afgesproken vaste budget plaatsvindt. Mocht u dat wensen, dan nemen we in sommige gevallen het financiële risico van u over. Hierdoor worden de risico’s van de bodemsanering beperkt, zijn te overzien of worden voor 100% weggenomen. BM Bodemmanagement ontwikkelde hiervoor een uniek uitvoeringsconcept, waardoor risico’s transparant en beheersbaar zijn. Onze klanten kunnen zo met een gerust hart alle werkzaamheden aan ons overlaten. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft over de complexe materie van bodemsanering en alles wat daarbij komt kijken. Neem daarom gerust contact op met BM Bodemmanagement. Wij informeren u graag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?