Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Heeft u het vermoeden dat er zich vervuilde bouwgrond op uw perceel bevindt? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder die met u meedenkt over bodemsanering? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en komt graag naar u toe in heel Nederland. Door de jaren heen hebben wij een groot team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn bij het saneren van bouwgrond. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u het minste hinder heeft van onze werkzaamheden. Wij begrijpen dat het starten van een prachtig bouwproject een spannende periode is. Het is mede daarom belangrijk dat u van te voren een bodemsanering laat uitvoeren. Doet u dat niet? Dan kan het zo zijn dat u tijdens de werkzaamheden van uw project alles stil moet leggen. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De specialisten van BM BodemManagement saneren uw grond met volledige inzet. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u het vermoeden dat uw grond vervuild is of wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee over het inzetten van onze diensten. Voor het uit handen geven van een bodemsanering bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder die gespecialiseerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Doordat er veel op u af komt tijdens de werkzaamheden van een project is het erg belangrijk dat u specialisten inzet die alle verstand hebben van bodemsanering. Doordat ieder perceel anders is en ieder project een ander doel heeft, is het belangrijk dat onze specialisten keer op keer bekijken hoe wij het beste een bodemsanering uit kunnen voeren. Wij voeren mede daarom bodemsaneringen op maat uit. Ons team gaat op zoek naar de beste mogelijkheden waardoor u het minste hinder ervaart van onze aanwezigheid en werkzaamheden. Wij starten met een onderzoek waardoor wij precies weten in hoeverre uw perceel is vervuild. Treffen wij vervuilde bouwgrond aan? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij onderzoeken, reinigen en voeren de vervuilde grond af binnen een korte tijd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen indien gewenst, financieel risico over. U weet bij ons ook direct waar u aan toe bent. Wij voeren namelijk bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en kunt u hier rekening mee houden met het beschikbare budget.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. U bent bij ons verzekerd van de juiste richtlijnen, wetgevingen en de juiste mensen op de goede plek. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden.

Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Wij weten als geen ander dat de bodem is een erg complex systeem is. Om een bodemsanering zo efficiënt mogelijk in te richten en het beste resultaat te kunnen bereiken, is het belangrijk om een aantal zaken volgens vaste standaarden te organiseren. Wij hebben een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld met enkele vaste pijlers. Denkt u aan een heldere communicatie, strakke coördinatie van werkzaamheden en duidelijke afspraken met andere betrokken partijen over projectrisico’s. Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken. Hierdoor maken wij mede een lastig proces begrijpelijk.

Meer weten over bodemsanering op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? U kunt direct contact opnemen met één van onze experts. Wij vertellen u graag meer over onze oplossingsgerichte methodes. Als een erkende bodemsaneerder beschikken wij over goede referenties en tevreden opdrachtgevers. Wij zijn een betrouwbare en erkende bodemintermediair die u goed van dienst zou kunnen zijn. Wij voeren onze werken uit op een manier die afgestemd is op uw wensen. BM BodemManagement staat bekend om oplossingsgerichte bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Deskundig, duurzaam en betrokken zijn de woorden die ons kenmerken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?