Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een bodemsanering kan uitvoeren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Wij zijn een betrouwbare, multidisciplinaire bodem saneerder die werkt volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Het is van groot belang dat u voor de start van de bouw uw grond laat onderzoeken. Het is erg vervelend als u tijdens de werkzaamheden de bouw stil moet leggen omdat er bijvoorbeeld asbest is gevonden. BM BodemManagement adviseert u daarom graag bij het onderzoeken van uw perceel en/of bouwgrond. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bent u benieuwd hoe wij uw bouwgrond en/of perceel onderzoeken zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor bodemsanering.

BM BodemManagement is voor u het bedrijf waar u van op aan kunt. Wij zijn een bodemsaneringsbedrijf dat graag met u meedenkt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bieden u bodemsanering op maat aan. Dit is mede omdat ieder project en elke bouwgrond verschillend is. Wij werken niet met standaard uitvoeringen. Wij bespreken graag met u uw wensen, de locatie en de kans dat er vervuilde grond wordt aangetroffen. Daarnaast gaan wij op zoek naar de effectieve mogelijkheden voor het afvoeren van de eventueel vervuilde bouwgrond. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BM BodemManagement heeft voor bodemsanering? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Naast het sanering van vervuilde bodem bent u bij ons ook aan het juiste adres voor grondreiniging op locatie en asbestsanering. BM BodemManagement saneert asbest in grond, puin en mest. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?