Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Bent u op zoek naar bodemsanering op maat? Bent u in het bezit van bouwgrond en bent u op zoek naar een professionele en erkende bodemsaneerder, die met u mee denkt over het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Oosterhout bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is erg centraal gelegen, waardoor wij onze klanten in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. BM BodemManagement staat bekend als deskundig en betrokken en gaat keer op keer op zoek naar de beste oplossing. Doordat wij dagelijks bodemsanering op maat uitvoeren voor verschillende klanten, weten wij als geen ander hoe wij voor u aan de slag kunnen gaan. Wij werken niet met standaard oplossingen. Keer op keer gaan wij aan de slag met een nieuw stukje bouwgrond.

Doordat wij kijken naar het probleem, de omgeving en het tijdsbestek, kunnen wij u goed adviseren en zorgen wij ervoor dat wij binnen een korte tijd uw bodem weer schoon krijgen. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld. Stuk voor stuk hebben zij de juiste kennis en ervaring om uw bouwgrond te onderzoeken, te reinigen en af te voeren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u aanbieden voor bodemsanering? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en kunnen wij u meer vertellen over onze stappenplan. Voor het vinden van een professionele bodemsaneerder die een bodemsanering uit kan voeren, bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Vele bedrijven, overheden en particulieren weten ons vandaag de dag te vinden en laten zich volledig door ons ontzorgen. Wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd in een geval van ernstige bodem- of grondwaterverontreiniging, dan is er sprake van een vorm van bodem saneren. Heeft u het vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is of wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Wij raden het u aan om voordat u start met de bouwwerkzaamheden contact met ons op te nemen. Het team van BM BodemManagement plant graag een afspraak met u in om bodemmonsters te komen nemen. Deze monsters gaan naar een professioneel en onafhankelijk lab, dat de monsters onderzoekt. Nadat het onderzoek is afgerond ontvangen wij een duidelijk rapport. In het rapport staan de bevindingen van de experts. U kunt hiermee een schone grond verklaring krijgen of wij zien dat wij aan de slag moeten op uw bouwkavel.

Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen de mogelijkheden met u door. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen kunnen wij een duidelijk stappenplan opzetten. Om een sanering zo efficiënt mogelijk in te richten en het beste resultaat te kunnen waarborgen, is het belangrijk om een aantal zaken volgens vaste standaarden te organiseren. Bij BM BodemManagement hebben we daarom, op basis van onze ervaring, een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld met enkele vaste pijlers:

  • Heldere communicatie,
  • Strakke coördinatie van werkzaamheden,
  • Gebalanceerd risicomanagement,
  • Duidelijke afspraken met andere betrokken partijen over projectrisico’s.
Bodemsanering laten uitvoeren door BM Bodemmanagement

BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid èn onderaannemers spreken. Als we een klein onderdeel van het totale saneringsproces moeten oppakken dan kan dat, maar ook voor een volledige ontzorging en zelfstandige aanpak draaien we onze hand niet om. Alle expertise hebben we zelf in huis, of die vinden we in ons hechte netwerk van uitvoeringspartners. Bij bijna iedere bodemsanering moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door bedrijven die geregistreerd zijn als erkende bodemintermediairs en die gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7000. BM BodemManagement is dat bedrijf voor u. Wij nemen, indien gewenst, financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken, waardoor wij binnen een korte tijd de resultaten binnen hebben. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden. Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u online uw gegevens bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?