Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt over bodemsanering? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij doen er alles aan om zo effectief en efficiënt mogelijk de grond van uw perceel te onderzoeken. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij beschikken vandaag de dag over een team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. BM BodemManagement is het adres als u op zoek bent naar een bedrijf voor bodemsanering. Wij bieden oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze diensten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van de bouw stuit op een vorm van bodemvervuiling. Wij raden het iedereen dan ook graag aan om te starten met een bodemonderzoek, voordat de werkzaamheden beginnen op uw perceel. Doet u dat niet? Dan kan het zijn dat de bouwwerkzaamheden stopgezet moeten worden. Dit kost u geld en tijd. Uiteraard wilt u dat voorkomen. Door contact op te nemen met BM BodemManagement kunt u direct een afspraak met ons inplannen. Wij komen graag bij u langs om uw perceel te bekijken. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij drinken graag een kop koffie met u om onze werkzaamheden en uw wensen te bespreken.

BM BodemManagement is een bodemsaneerder gevestigd in het Brabantse Oosterhout, die betrokken is en keer op keer maatwerk levert aan al zijn opdrachtgevers. Wij zijn een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder, die dagelijks bodemsanering uitvoert voor zakelijke en particuliere klanten. Wij werken in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Bij BM BodemManagement is veel kennis aanwezig. Deze kennis en onze jarenlange ervaring zetten we graag in om het beste saneringsresultaat voor u als opdrachtgever te behalen. Wij zien het als onze kerntaak om ons af te stemmen op alle betrokkenen én helder te communiceren. Door ons grote team van specialisten zijn altijd de juiste mensen toepasbaar op uw project. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als er tijdens de werkzaamheden van uw project gestuit wordt op een vervuiling. Dit kan in de vorm van asbest, maar ook in de vorm van grond vervuiling. Door de jaren heen weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen en gaan wij ook voor u graag aan de slag. Met onze kennis en ervaring kunt u rekenen op het beste saneringsresultaat. Saneren doen wij uit de grond van ons hart. BM BodemManagement is een oplossingsgerichte bodemsaneerder met goede referenties en tevreden opdrachtgevers.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout. Hierdoor beschikken wij over een centrale ligging waardoor wij u in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw vervuilde grond te onderzoeken. Daarna maken wij een plan zodat wij snel en effectief te werk kunnen gaan. Door een uniek stappenplan af te werken kunnen wij snel aan de slag en heeft u zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat. Ons team heeft passie voor het werk. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk en maken wij risico’s transparant en beheersbaar. BM BodemManagement staat bekend als een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder. Wij maken een lastig proces begrijpelijk en houden hiermee rekening met duurzaamheid. Wij zijn expert in het oplossen van complexe asbestvraagstukken, grond reinigen op locatie en het onderzoeken van vervuilde bouwgrond. Ons team saneert volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004, waardoor u verzekerd bent van vakkundigheid en expertise. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en gaan ook graag voor u aan de slag. Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Wilt u meer weten over de richtlijnen die wij volgen om bodemsanering op maat op de juiste wijze te onderzoeken, reinigen en te verwijderen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bouwgrond kunnen betekenen? Heeft u het vermoeden dat er asbest, vervuiling of een archeologische vondst in uw perceel te vinden is? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze werkwijze. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij maken risico’s transparant en beheersbaar. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?