Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een bodemsanering? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u volledig ontzorgt en met u meedenkt over oplossingen? Voor een bodemsanering op maat bent u bij BM Bodem Management aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan. Wij weten als geen ander hoe wij u het beste kunnen ontzorgen voor het reinigen van uw vervuilde bodem. In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten geleid. Wij werken met een groot team van vakmannen die graag de handen uit de mouwen steken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten en de daarbij behorende kosten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan met u op zoek naar een passende bodemsanering. 

Op zoek naar een bodemsanering specialist? U bent bij BM Bodem Management aan het juiste adres voor de volledig sanering van uw vervuilde bouwgrond. Het is erg vervelend als u tijdens uw bouwproject alles stil moet leggen omdat er vervuilde grond aanwezig is. Door een professionele bodemonderzoek uit te laten voeren kunt u problemen uitsluiten of aanpakken met bodemsanering. Onze professionals gaan graag voor u aan de slag en voeren zo snel mogelijk een professioneel bodemonderzoek uit. Indien er vervuilde bouwgrond wordt aangetroffen op uw bouwplaats zorgen wij ervoor dat wij op de juiste wijze uw vervuilde bouwgrond afgraven en afvoeren. Wij saneren uw vervuilde bouwgrond af volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij werken meestal voor zakelijke klanten maar ook particulieren kunnen ons vrijblijvend benaderen. Bij ons komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat u van te voren precies weet wat u van ons kunt verwachten. 

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

BM Bodem Management voert een bodemsanering uit binnen een vast budget. Zo weet u van te voren wat de kosten zullen zijn voor het reinigen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en wij nemen, indien gewenst, het financieel risico van u over.

BM Bodem Management staat erom bekend dat multidisciplinaire saneringsprojecten integraal worden aangenomen. Wij maken de risico’s van vervuilde bouwgrond transparant en beheersbaar. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?