Bodemsanering uitvoeren?

Bodemsanering uitvoeren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering op maat

Is het nodig dat u een bodemsanering uit laat voeren voordat u start met de werkzaamheden voor uw project? Bent u op zoek naar een professionele bodemsaneerder die graag voor u aan de slag gaat en volgens de juiste richtlijnen een bodemsanering uitvoert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. BM BodemManagement heeft in de afgelopen jaren zijn naamsbekendheid steeds verder uitgebouwd zodat tegenwoordig vele bedrijven en particuliere klanten ons weten te vinden. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een bodemsanering aanvraagt.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden en het stappenplan om uw bouwgrond te onderzoeken. Het is onze taak om u van A tot Z volledig te ontzorgen zodat u het minste hinder heeft van onze activiteiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bodemsanering voor uw project? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers of een kijkje te nemen op deze website. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Bodemsanering specialist met jarenlange ervaring!

Voordat u start met de werkzaamheden van een bouwproject is het erg belangrijk dat u een bodemsanering uit laat voeren. Het is erg vervelend als u tijdens de werkzaamheden stuit op bodemvervuiling, dat wilt u uiteraard voorkomen. Het stil leggen van een project kost tijd én geld. Het is daarom van groot belang dat u voordat u start met de werkzaamheden een professionele bodemsanering uit laat voeren. De experts van BM BodemManagement komen bij u langs om uw bouwgrond te inspecteren. Aan de hand van de bevindingen van onze experts maken wij een plan om de vervuilde bodem zo snel en efficiënt mogelijk uit te graven, af te voeren en op te ruimen. BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering en weet als geen ander hoe zij voor u aan de slag kan gaan. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij adviseren u praktisch en nemen, indien gewenst, financieel risico over.

BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maakt risico’s transparant en beheersbaar. Hierdoor maken wij een lastig proces begrijpelijk. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uitvoeren van een bodemsanering? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?