Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat bodemvervuiling aanpakt? Heeft u een eigen stuk grond gekocht maar is de bodem vervuild? Wij zijn een betrouwbaar bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in bodemvervuiling. Wist u dat de bodem in Nederland op meer dan 250.000 plekken ernstig vervuild is. Wij doen onze uiterste best om steeds meer bodemvervuiling delen aan te pakken in Nederland. Wilt u graag een stuk grond transformeren in een stuk bouwgrond? Dan bent u bij BM Bodemmanagement aan het juiste adres. Op het moment dat de bodem goed schoon is kan de bouw beginnen.

Weet u niet zeker of de grond vervuild is? Wij komen voordat wij een opdracht aannemen eerst bij de grond kijken. Hier laten wij al verschillende grondmonsters uitvoeren zodat wij weten waar wij aan toe zijn. Op het moment dat één of meerdere van de volgende stoffen ontdekt worden is de kans groot dat de grond niet gebruikt mag worden. Bij bodemvervuiling gaat het vaak om de volgende stoffen die in de grond worden aangetroffen: koolwaterstoffen, vluchtige gechloreerde koolwaterstoffen, olie, zware metalen, dioxinen, asbest, bestrijdingsmiddelen of cyaniden. Waarschijnlijk kent u de meeste stoffen niet maar wij weten precies wat deze stoffen met de grond doen. Wilt u graag meer weten over de stoffen die in de grond gevonden zijn? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een team met experts voor u klaar staan om de bodemvervuiling aan te pakken.

Bodemvervuiling laten saneren

Het is niet vreemd als uw bodem vervuild is. In Nederland is het zelfs heel normaal dat grond vervuild is. Dit komt omdat er in het verleden veel gedumpt werd onder de grond. De meeste vervuiling komt door afval van benzinestations, garages, chemische wasserijen of gasfabrieken. In deze tijd is dat niet meer toegestaan en daarom maken wij de grond voor u schoon. Wij zorgen ervoor dat het stuk land naar wens te gebruiken is. BM Bodemmanagement kan volledige ontzorging aanbieden. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij dan ook precies waar wij over praten.

Wij streven naar 100% tevredenheid. Is de bodem niet volledig naar wens? Laat het dan gelijk weten en wij komen terug om samen met u naar een oplossing te kijken. Wij werken met een leuk en enthousiast team dat met passie het werk doet. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden door.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?