Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat uw grond op bodemvervuiling wilt onderzoeken? Bent u in het bezit van een perceel of bouwgrond dat u wilt laten onderzoeken voordat u start met de bouw? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Wij zijn er zowel voor bedrijven als voor particulieren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met het onderzoeken van bodemvervuiling. Wij raden het u sterk aan om voor de start met de werkzaamheden de grond op de juiste wijze te laten onderzoeken en indien noodzakelijk te laten verwijderen. BM BodemManagement ontzorgt u volledig. Wij nemen het onderzoek, de afgraving en het afvoeren van de vervuilde bouwgrond voor onze rekening. Als u op zoek bent naar een specialist die met u meedenkt over het onderzoeken van uw bouwgrond bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. 

Op zoek naar een specialist voor het verwijderen en saneren van bodemvervuiling? BM BodemManagement is hét bodemsaneringsbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij voeren bodemsaneringen uit op maat en ontzorgen u volledig van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor uw perceel of bouwgrond kunnen betekenen. Ook voor het verwijderen van asbest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren altijd bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent als u te maken krijgt met bodemvervuiling. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen als u dat wenst, het financiele risico van u over. Daarnaast nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken en wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd weer door kunt met uw geplande werkzaamheden. BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. 

Bodemvervuiling laten saneren

Wilt u meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt eens een een kijkje nemen op deze website of u kunt contact opnemen met één van onze medewerkers.

Wij maken een lastig proces begrijpelijk en ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord. BM BodemManagement staat bekend als een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u volledig ontzorgt. Wij zien uw aanvraag voor het onderzoeken en/of verwijderen van vervuilde bouwgrond graag tegemoet.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?