Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Wilt u meer weten over bodemvervuiling verwijderen? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder, die met u meedenkt en bodemvervuiling verwijderen kan? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en beschikt over jarenlange ervaring in het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. Wij zijn een multidisciplinaire bodemsaneerder, die voldoet aan de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Onze expertise stelt ons in staat om bodemvervuiling op een duurzame en betrokken wijze te verwijderen.

Bodemvervuiling is een ernstig probleem dat invloed kan hebben op de kwaliteit van uw bouwgrond en de gezondheid van mens en dier. Indien u vermoedt dat uw perceel bodemvervuiling bevat, is het van groot belang om dit te laten onderzoeken en indien nodig te laten saneren. BM BodemManagement is een betrouwbare en deskundige bodemsaneerder die u graag helpt bij het verwijderen van bodemvervuiling. Indien u voor aanvang van werkzaamheden op uw bouwgrond of perceel een schone grond verklaring nodig heeft, dan kunt u ook bij BM BodemManagement terecht. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van deze verklaring.

Bodemvervuiling laten saneren

Voordat wij starten met het verwijderen en afvoeren van de vervuilde bouwgrond, beginnen wij eerst met een vooronderzoek. Dit houdt in dat wij bodemmonsters afnemen, die wij opsturen naar een onafhankelijk en gecertificeerd laboratorium. Zodra de resultaten vanuit het laboratorium bekend zijn, worden alle verzamelde gegevens gebundeld in een eindrapportage met conclusies en advies. Wij adviseren u daarna praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. Bij BM BodemManagement maken wij gebruik van een unieke methode voor het reinigen op locatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en welke stappen wij moeten volgen om op uw perceel bodemvervuiling verwijderen in gang te zetten. BM BodemManagement voert oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij zijn betrokken bij uw project en denken graag met u mee voor bodemvervuiling verwijderen.

Wilt u meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling of wilt u een afspraak inplannen voor een vooronderzoek? Neem dan direct contact met ons op. Wij spreken de taal van onze klanten, de overheid en onderaannemers en zijn altijd op zoek naar het beste saneringsresultaat. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Zo weet u van te voren aan welke kosten u moet denken, voordat wij aan de slag gaan op uw bouwgrond.

Meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling?

Wilt u meer weten over het oplossen van bodemvervuiling? BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij maken risico’s transparant en beheersbaar. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid en onderaannemers spreken. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat. Met passie voor ons werk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?