Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Heeft u bodemvervuiling geconstateerd in uw bouwgrond of heeft u een vermoeden dat er bodemvervuiling  aanwezig is? Neem dan direct contact op met één van de medewerkers van BM BodemManagement. BM BodemManagement is het bodemsaneringsbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Door in contact te komen met één van onze medewerkers bent u direct op de hoogte van onze specialiteiten. In de loop van de jaren hebben wij onze expertises steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij u tegenwoordig volledig kunnen ontzorgen.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is als er een vorm van bodemvervuiling wordt aangetroffen in uw bouwgrond. Wij adviseren dan ook aan om voor de start van de werkzaamheden een professioneel en vakkundige bodemonderzoek uit te laten voeren. Als u dat niet doet en er wordt tijdens de werkzaamheden bodemvervuiling aangetroffen dan moet u direct de bouw stilleggen. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Het stilleggen van een project kost tijd én geld. Voor een professionele bodemsaneerder bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bodemvervuiling laten saneren

Door op tijd een bodemonderzoek uit te laten voeren, kunt u enige vertraging tijdens uw project voorkomen. Het is van groot belang dat u van te voren een afspraak bij een bodemsaneerder maakt voordat u start met de werkzaamheden. De experts van BM BodemManagement hebben jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering. Wij begrijpen als geen ander dat u er weinig hinder van wilt hebben. Wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat wij zo snel en efficiënt mogelijk onze werkzaamheden uitvoeren. Wij gaan op zoek naar de beste mogelijkheden voor het uitgraven, onderzoeken, constateren en het afvoeren van de gevonden vervuilde bouwgrond. BM BodemManagement voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over. Wij zijn een betrouwbare, multidisciplinaire bodem saneerder die werkt volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van vervuilde bouwgrond? Bent u benieuwd naar de kosten, de looptijd en de bijkomende tijd binnen uw project? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw project.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?