Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Heeft u het vermoeden dat er bodemvervuiling aanwezig is op uw perceel? Begint u binnenkort met het bouwen van een woning of pand en bent u op zoek naar een betrouwbare bodemsaneerder? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij bieden oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze diensten. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid én onderaannemers spreken.

Bodemvervuiling is er in verschillende soorten en gradaties. Denk hierbij aan asbest, archeologische problemen en vervuild grondwater. Bent u benieuwd hoe wij bodemvervuiling aanpakken? Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde grond? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Daarnaast staan wij u graag te woord en vertellen we u graag meer over de mogelijkheden om bodemvervuiling te onderzoeken.

Bodemvervuiling laten saneren

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van de bouw stuit op bodemvervuiling. Wij raden het u dan ook ten zeerste aan om voordat u start met bouw- of graafwerkzaamheden de grond goed te laten onderzoeken door experts. Doet u dat niet? En komt u achteraf bodemvervuiling tegen? Dan moet u direct de werkzaamheden stoppen. Dit kost u tijd en geld en dat wilt u uiteraard voor zijn. Het team van BM BodemManagement is deskundig en betrokken. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons voorop. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder die volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004 werkt. Wij zijn een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan al onze opdrachtgevers. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat.

BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en heeft hierdoor een goede locatie om vanuit dat punt te opereren. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en gaan ook graag voor u aan de slag. Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Wij bieden onze klanten bodemsanering op maat en ontzorgen onze klanten volledig. Daarnaast voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget en adviseren wij u praktisch en eerlijk. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij maken risico’s transparant en beheersbaar. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling?

Het team van BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk en maken wij duidelijke afspraken. Aan de hand van onze bevindingen staan wij tot uw dienst en zorgen wij dat wij binnen een korte tijd op professionele wijze de bouwgrond kunnen onderzoeken, reinigen en afvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?