Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Bent u op zoek naar een bodemsanering op maat? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u bodemvervuiling kan onderzoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder met een zeer goede klanttevredenheid. BM BodemManagement is gecertificeerd voor het uitvoeren van al uw bodemsaneringen. Door de jaren heen hebben wij een groot team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn.

Wij begrijpen dat het erg belangrijk is dat u uw perceel laat onderzoeken op bodemvervuiling. Doet u dat niet en komt u er tijdens de werkzaamheden achter dat de bodem vervuild is dan moet u de werkzaamheden direct staken. Met als gevolg vertraging waar u niet op zit te wachten. Wilt u meer weten over onze aangeboden diensten en wilt u graag een afspraak bij ons plannen? U kunt direct een afspraak maken. Wij bespreken graag met u uw wensen en slaan graag de handen ineen om uw bouwgrond professioneel te onderzoeken.

Bodemvervuiling laten saneren

BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben wij verschillende projecten afgerond waardoor wij veel ervaring hebben opgebouwd met het op maat aanbieden van bodemsaneringen. Geen enkel project is hetzelfde waardoor wij bodemsanering op maat aanbieden aan al onze klanten. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn en wij kijken scherp naar uw aanvraag.

Het is onze taak om u van a tot z volledig te ontzorgen zodat wij u alles uit handen nemen. Ons team van specialisten maakt risico’s transparant en beheersbaar. Wij maken een lastig proces van bodemvervuiling begrijpelijk en wij nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. Doordat wij bodemsanering op maat aanbieden kunnen wij binnen een vast budget uw bodem onderzoeken. Komen wij tijdens het onderzoek erachter dat uw perceel vervuild is? Dan slaan wij direct de handen ineen om een passend traject in te starten.

Meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden om bodemvervuiling te onderzoeken? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten adviseert u praktisch en eerlijk en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget en onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?