Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt over bodemvervuiling? Bent u op zoek naar experts die bodemvervuiling kunnen aanpakken, reinigen en afvoeren volgens de juiste richtlijnen? U bent van harte welkom bij BM BodemManagement uit Oosterhout. In de loop van de jaren hebben wij vele projecten succesvol afgerond. Wij werken met de beste vakmannen die al jaren bij ons in dienst zijn. Start u binnenkort met uw project op een nieuw perceel of bouwgrond? Dan raden wij u het sterk aan om een onderzoek uit te laten voeren op bodemvervuiling. Het is erg vervelend als u tijdens de bouw van uw project alles stil moet leggen omdat er vervuiling in de bodem wordt aangetroffen. Dit wilt u uiteraard voorkomen. BM BodemManagement wil graag uw bouwgrond onderzoeken. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Heeft er een onderzoek plaatsgevonden en is uw bodem vervuild? Dan gaan de vakmannen van BM BodemManagement zo snel mogelijk voor u aan de slag. Na een gedegen onderzoek wordt er een plan op maat gemaakt. Ieder stuk grond is anders. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, de ligging en de hoeveelheid vervuilde grond die er wordt aangetroffen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het minste hinder ervaart van onze bezigheden om uw bodemvervuiling op te lossen. Omdat wij een strakke planning hanteren kunt u binnen de kortste keren weer verder met de bouw van uw project. BM BodemManagement staat bekend als een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u volledig ontzorgt. Wij maken een lastig proces begrijpelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij leveren maatwerk. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Daarnaast nemen wij, indien nodig, het financieel risico over. Wij maken risico’s van bodemvervuiling transparant en beheersbaar. BM Bodem Management saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Bodemvervuiling laten saneren

BM BodemManagement biedt u bodemsanering op maat aan. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering kunnen wij zorgen voor een efficiënt en kosteneffectieve uitvoering van uw project. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget.

Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Onze vakmannen adviseren u praktisch en eerlijk en maken de risico’s transparant en beheersbaar. Wij staan bekend om onze duurzame en verantwoorde manier van ondernemen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?