Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

U wilt een woonhuis gaan bouwen of een bedrijf oprichten, waarvoor u een nieuw kantoor of bedrijfshal nodig heeft? Voor u uw plannen door kunt zetten en alle aanvragen om te gaan bouwen of ook verbouwen kunt indienen bij uw gemeente, dient u eerst te onderzoeken of er geen sprake is van bodemvervuiling. Ook gemeenten kunnen mogelijk tegen bodemvervuiling aanlopen als zij een woonwijk of bedrijventerrein willen gaan ontwikkelen. In al deze gevallen belt u naar BM Bodemmanagement. Wij zijn een erkend bodemsaneringsbedrijf en verhelpen uw bodemvervuiling binnen no time, waarbij u volledig ontzorgd wordt.

Wij verwijderen de bodemvervuiling door de bodem te saneren, de vervuilde grond ter plaatse te reinigen of om de vervuilde grond af te voeren. Ook voor werkzaamheden in verontreinigde grond belt u BM Bodemmanagement. En ook voor archeologische bodemsanering, asbestonderzoek en grondwatersanering is BM Bodemmanagement de aangewezen partner. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben met bodemvervuiling, weten wij dat vaak verschillende saneringen op een bepaalde locatie noodzakelijk zijn, Daarom neemt BM Bodemmanagement multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.

Bodemvervuiling laten saneren

Heeft u last van bodemvervuiling? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat met u meedenkt over het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van bodemvervuiling? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en wij zijn dus centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn en wij komen graag bij u langs op locatie om via de juiste richtlijnen bodemvervuiling te constateren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Dit doen door wij van A tot Z door het maken van een plan, het onderzoeken van uw perceel en het constateren van bodemvervuiling. Komen wij tot de conclusie dat uw bouwgrond vervuild is? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw perceel te onderzoeken en al de vervuilde grond te verwijderen en professioneel af te voeren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van allerlei soorten bodemvervuiling.

BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal vanaf 2009, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. Wij voeren bodemsanering op maat uit voor al onze klanten. Niet alleen zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom maar ook particuliere klanten kunnen ons benaderen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Keer op keer maken wij een passend plan voor onze aangenomen projecten. Hierdoor kunnen wij bodemsaneringen uitvoeren binnen een vast budget zodat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent en welke kosten daaraan verbonden zijn. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Daarnaast ondernemen wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Meer weten over het verwijderen van bodemvervuiling?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van bodemvervuiling? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en zorgen ervoor dat wij een passend plan bedenken voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. Wij maken een lastig proces begrijpelijk en maken risico’s transparant en beheersbaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?