Bodemvervuiling

Bodemvervuiling verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemvervuiling verwijderen

Heeft u last van bodemvervuiling of heeft u het vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van uw project alles moet stoppen omdat er bodemvervuiling geconstateerd is. Wij raden het ten zeerste aan om vóórdat u start met de werkzaamheden uw perceel op professionele wijze te laten onderzoeken op bodemvervuiling. Doet dit u aan de voorkant dat zult u minder tot geen vertraging oplopen in het bouwproces en kunnen onze medewerkers op de juiste wijzen uw bodemvervuiling oplossen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden en onze jarenlange ervaring met het saneren van vervuilde bodems. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

BM BodemManagement biedt u bodemsanering op maat aan. Zo kunnen wij u van uw bodemvervuiling af helpen. Wij bekijken per aanvraag welke stappen wij moeten ondernemen om het perceel op de juiste wijze te onderzoeken. Indien er bodemvervuiling wordt aangetroffen maken wij een stappenplan op maat zodat wij op een effectieve en snelle wijzen uw bouwgrond kunnen onderzoeken, reinigen en afvoeren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Hierdoor kunt u al heel snel weer verder met de vervolgstappen voor de realisatie van uw project. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor uw bouwgrond kunnen betekenen. Wij nemen het onderzoek, de afgraving en het afvoeren van de vervuilde bouwgrond voor onze rekening. BM BodemManagement zet zich in voor particulieren en bedrijven. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Bodemvervuiling laten saneren

Wilt u meer weten over de gang van zaken voor het onderzoeken en verwijderen van vervuilde bouwgrond? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? BM BodemManagement voert bodemsanering uit binnen een vast budget. Hierdoor weet u precies wat de kosten zijn voor onze diensten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering kunnen wij u praktisch en eerlijk adviseren. Wij maken een lastig proces begrijpelijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over.

BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Ook nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Wij lossen elke bodemvervuiling op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?