BRL 7000

Een BRL 7000 specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000.
Een BRL 7000 specialist nodig?

Heeft u te maken met verontreinigde grond of verontreinigd water en moet er gesaneerd worden? Een water- of bodemsanering moet kwalitatief en veilig verlopen en daarom is de beoordelingsrichtlijn BRL 7000 opgesteld. De BRL 7000 wordt ook wel BRL SIKB 7000 genoemd, waarbij SIKB voor Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer staat. SIKB is een netwerkorganisatie, waarbinnen de overheid en het bedrijfsleven samen praktische richtlijnen maken voor bodem, water, archeologie, bodembescherming en datastandaarden. Het is verplicht om een BRL 7000 certificaat te hebben wanneer u zich bezig gaat houden met waterbodemingrepen en (water)bodemsaneringen. BM Bodemmanagement is gecertificeerd met het BRL 7000 certificaat, met de protocollen 7001 voor grond en grondwater en 7004 voor tijdelijke uitplaatsing van grond.

BM Bodemmanagement is sinds 2009 de specialist als het aankomt op het integraal verzorgen van multidisciplinaire saneringsprojecten. Wij werken voor:

 • bedrijven,
 • particulieren,
 • semi-overheden,
 • overheden.
BM BodemManagement werkt volgens BRL 7000

BM Bodemmanagement zet zijn expertise in op veel gebieden, zoals wonen, industrie en multifunctioneel (natuur). Met het certificaat BRL 7000 bent u gegarandeerd van een juiste sanering. Wij leveren maatwerk en streven naar volledig tevreden klanten. Wij zijn een gedreven bedrijf, dat werkt op een transparante no-nonsense manier. We zijn ervaren en zijn daardoor in staat om verschillende methoden te gebruiken om ons doel te behalen. U begrijpt dat ernstig vervuild water of zeer vervuilde grond een andere behandelmethode vraagt dan wanneer er sprake is van lichte vervuiling. We gebruiken innovatieve methoden, maar we zijn ook niet bang om minder bekende technieken toe te passen. We werken op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier. We ontzorgen u voor, tijdens en na de sanering van a tot z.

Ons team is deskundig, schakelt snel en werkt altijd op een kosteneffectieve manier. Dat doen we door ons team te combineren met andere professionals uit ons netwerk. We zetten mensen, middelen en technieken zodanig in om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ook op dat gebied ontzorgen we u, doordat we in bepaalde gevallen het financiële saneringsrisico van u over, waarmee saneringsrisico’s worden beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs compleet weggenomen. BM Bodemmanagement heeft voor u een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld. Hierbij staan het risicomanagement, het budget en duidelijke afspraken centraal.

Gewaarborgd bent u met de BRL 7000 certificatie voor een veelvoud aan diensten door BM Bodemmanagement. Te denken valt aan:

 • bodem saneren,
 • grondreiniging op locatie,
 • asbestsanering,
 • tijdelijke uitplaatsing van grond,
 • archeologische bodemsanering,
 • werken in verontreinigde grond,
 • grondwatersanering,
 • bodem- en asbestonderzoek.

 

Kies voor betrouwbaar bodembeheer met BM BodemManagement

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website of om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Ons team staat klaar om u uitgebreid te informeren over onze diensten. We delen graag onze expertise en beantwoorden al uw vragen om u te voorzien van inzicht en duidelijkheid over ons proces en de oplossingen die we kunnen bieden. Bij BM BodemManagement zorgen we ervoor dat u in zee gaat met een betrouwbare partner die u begeleidt naar effectief bodembeheer volgens de geldende normen en voorschriften.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?