BRL 7500

Een BRL 7500 gecertificeerd specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000.
BRL 7500 gecertificeerd specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat werkt volgens de BRL 7500 protocollen? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder die graag de handen ineen slaat voor uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout maar heeft een landelijke dekking. Wij zijn centraal gelegen waardoor wij u in heel Nederland goed van dienst kunnen zijn. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, BRL 7500 , de 7001 en de 7004.

Wij zijn een erkende bodemsaneerder met een zeer goede klanttevredenheid. BM BodemManagement is gecertificeerd voor het uitvoeren van al uw bodemsaneringen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij zien uw aanvraag voor een BLR 7500 graag tegemoet.

BM BodemManagement: volledig BRL 7500 gecertificeerd

BM BodemManagement heeft voor het reinigen op locatie een unieke methode ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving, of een handpicking. Wij reinigen grond volgens de BRL 7500, protocol 7510 (procesmatige ex-situ reiniging en immobilisatie van grond en baggerspecie). Doordat wij oplossingsgerichte bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden uitvoeren kunnen wij ook u goed van dienst zijn. Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken. Ieder project is anders en wij hebben altijd te maken met verschillende vervuilingen.

Hierdoor maken wij keer op keer bodemsaneringen op maat waardoor wij uw perceel op de juiste manier kunnen onderzoeken, reinigen en afvoeren. Wij saneren asbest in grond, puin en mest. Wij zijn expert in het oplossen van complexe asbestvraagstukken. BM BodemManagement is innoverend en werkt kosteneffectief. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget waardoor u te allen tijde weet wat de kosten zijn voor onze diensten. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wat is BRL 7500?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de protocollen die wij doorvoeren bij het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee. Ons team van specialisten adviseert u praktisch en eerlijk en neemt, indien gewenst, financieel risico over. Het is onze taak om projecten multidisciplinaire integraal aan te nemen. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en maken hierdoor een lastig proces begrijpelijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?