BRL 7500

Een BRL 7500 gecertificeerd specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000.
BRL 7500 gecertificeerd specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bodemspecialist die de vervuilde grond van uw kavel kan reinigen? BM BodemManagement is een erkende en gecertificeerde bodemsaneerder die de juiste saneringsstrategie weet voor uw bodemprobleem. Bij vrijwel elke bodemsanering moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende en geregistreerde bodemintermediairs. Grondreiniging op locatie is een saneringsmethode die wij tot in de puntjes beheersen. De grond wordt door ons gereinigd volgens het BRL 7500 protocol. BRL 7500 is een beoordelingsrichtlijn voor het bewerken van verontreinigde grond en baggerspecie. Protocol 7510 staat voor procesmatige ex situ reiniging/bewerking en immobilisatie van grond en baggerspecie.

Wij bieden bodemsanering op maat en er zijn verschillende saneringsvarianten die wij toe kunnen passen. Grond reinigen op locatie is een zeer milieuvriendelijke methode die CO2 reductie oplevert. Dit past bij onze visie dat wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn verregaand gespecialiseerd in grond reinigen op locatie en hebben hiervoor een unieke methode ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Omdat de grond op de locatie achterblijft en daar wordt schoongemaakt is er geen dure afvoer van verontreinigd materiaal nodig wat u veel kosten bespaart. Bij het saneringsproces wordt u door ons volledig ontzorgd. U krijgt van ons praktisch en eerlijk advies en onze communicatie is helder en transparant.

BM BodemManagement: volledig BRL 7500 gecertificeerd

BM BodemManagement is deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen. Wij geloven in een transparante dienstverlening op basis van wederzijds vertrouwen. We hebben een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld dat berust op enkele vaste pijlers zoals een heldere communicatie, een strakke coördinatie van de werkzaamheden, gebalanceerd risicomanagement en duidelijke afspraken met andere betrokken partijen over projectrisico’s.

Wij voeren bodemsaneringen altijd uit volgens een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij maken een goede risicoanalyse van het saneringsproject, leggen de projectrisico’s op voorhand vast en verdelen deze over de samenwerkende partijen. Zo worden risico’s transparant en beheersbaar. Ook kunnen wij financieel risico overnemen. Multidisciplinaire saneringsprojecten nemen wij integraal aan.

Wat is BRL 7500?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Met de aanwezige kennis binnen ons team en onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste saneringsresultaat aanbieden. Wij zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. BM BodemManagement is u graag van dienst om uw bodem- of grondwaterprobleem in de juiste banen te leiden. Wij saneren uit de grond van ons hart!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?