Grond saneren

Grond saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond saneren met BM Bodemmanagement

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u terecht kunt voor grond saneren? Bent u op zoek naar experts die graag de handen ineen slaan om uw bouwgrond op professionele wijze te onderzoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en heeft jarenlange ervaring met grond saneren. Door onze ervaring en ons grote team van specialisten zijn wij hét adres voor het saneren grond van uw perceel. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van uw project stuit op vervuilde grond. U moet dan direct de werkzaamheden stil leggen. Dit kost u tijd en geld en dat wilt u uiteraard voorkomen. BM BodemManagement biedt u de mogelijkheid aan om het onderzoeken, verwijderen en het afvoeren van vervuilde grond voor u uit te voeren. Dit doen wij volgens diverse protocollen waarmee wij op een duurzame en officiële wijze uw bouwgrond onderzoeken. Bent u benieuwd wat wij voor grond saneren kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. 

BM BodemManagement is inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vele bedrijven weten ons te vinden en maken graag gebruik van onze diensten. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Op deze wijze ondernemen wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord. BM BodemManagement staat bekend als nuchter, deskundig en transparant. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken. Voordat wij starten met onze werkzaamheden bieden wij u een duidelijk kostenplaatje aan voor grond saneren. Wij saneren binnen een vast budget zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij maken keer op keer nieuwe plannen voor het onderzoeken van vervuilde bouwgrond. Hierdoor bieden wij grond saneren op maat aan. Elk perceel is anders, elk bouwgrond is anders. 

De voordelen van grond saneren met BM!
  • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
  • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
  • Adviseert u praktisch en eerlijk
  • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
  • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
  • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
  • Maakt een lastig proces begrijpelijk
  • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 700
  • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Afspraak maken voor grond saneren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het saneren van grond? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn; wij vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?