Grond saneren

Grond saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond saneren met BM Bodemmanagement

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u terecht kunt voor grond saneren? Bent u op zoek naar professionals die graag aan de slag gaan om uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen te onderzoeken zodat u zonder tegenslag de bouwwerkzaamheden kunt herpakken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het saneren van bouwgrond op verschillende locaties. Door de jaren heen hebben wij vele projecten afgerond waardoor wij u tegenwoordig een ruim aanbod aan kunnen bieden van verschillende diensten. Wij raden u aan om, voordat u start met de werkzaamheden, contact op te nemen met de experts van BM BodemManagement. Doet u dat niet en stuit u tijdens uw werkzaamheden op vervuilde bouwgrond? Dan moet u per direct alle werkzaamheden stil leggen. Dit kost tijd en geld en dat wilt u uiteraard voorkomen. Bent u benieuwd hoe wij aan de slag gaan voor grond saneren op uw locatie? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in voor grond saneren op maat.

BM BodemManagement biedt u de mogelijkheid aan om het onderzoeken, verwijderen en het afvoeren van vervuilde grond uit handen te nemen. Dit doen wij volgens diverse protocollen waarmee wij op een duurzame en officiële wijze uw bouwgrond onderzoeken. Stuiten wij op vervuilde bouwgrond? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de vervuiling effectief te verwijderen. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en wij zijn centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij vrijwel over in Nederland aan de slag en wij komen graag bij u langs om uw bouwgrond te onderzoeken. Wij zijn inzetbaar voor particuliere en zakelijke klanten. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Hierdoor ondernemen wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Voordat wij starten met onze taken adviseren wij u praktisch en eerlijk. Wij saneren binnen een vast budget zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De voordelen van grond saneren met BM!
  • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
  • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
  • Adviseert u praktisch en eerlijk
  • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
  • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
  • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
  • Maakt een lastig proces begrijpelijk
  • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 700
  • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Grond saneren door BM Bodemmanagement

BM BodemManagement is al sinds 2009 een bekende bodemsaneerder in Nederland. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Wij werken tegenwoordig met een groot team van specialisten die stuk voor stuk graag de handen uit de mouwen steken voor uw project. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van uw project stuit op vervuilde bodem. Wij raden het u daarom aan om, voordat u start met een bouwproject, uw grond te laten onderzoeken door experts. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. BM BodemManagement staat bekend als nuchter, deskundig, kosteneffectief en transparant. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat en maakt risico’s transparant en beheersbaar. Op deze manier maken wij een lastig proces begrijpelijk. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Afspraak maken voor grond saneren?

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan met grond saneren en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u al onze aangeboden diensten. BM BodemManagement maakt keer op keer risico’s beheersbaar en transparant. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en nemen, indien gewenst, financieel risico over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?