Grond saneren

Grond saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond saneren

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u van op aan kunt? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat volgens de juiste richtlijnen grond saneren kan? Zoekt u dan niet verder! U bent van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Wij adviseren u graag voordat u start met de bouw van uw project. Niets is vervelender dan dat u tijdens de bouwwerkzaamheden het bouwproject stil moet leggen omdat er vervuilde grond is aangetroffen op uw perceel. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door eerst een afspraak te maken met een professionele bodemsaneerder. BM BodemManagement staat graag voor u klaar om uw perceel of bouwgrond deskundig te onderzoeken. BM BodemManagement is de bodemsaneerder die u zoekt voor grond saneren

In de afgelopen jaren hebben de experts van BM BodemManagement vele projecten afgerond met het grond saneren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u er niet op zit te wachten dat de bouw van uw project moet worden stilgelegd. U kunt dit voorkomen door van te voren een bodemonderzoek uit te laten voeren door BM BodemManagement. Vele zakelijke en particuliere klanten gingen u al voor en zij hebben geen hinder ondervonden van onze werkzaamheden en hebben de bouw niet stil hoeven leggen voor grond saneren. Bij BM BodemManagement vindt u bodemsanering op maat. Geen enkel perceel of bouwgrond is hetzelfde en daarom maken wij keer op keer een grond saneren plan op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen bij het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen wordt onderzocht, gereinigd en wordt afgevoerd. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat.

Grond saneren op locatie
  • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
  • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
  • Adviseert u praktisch en eerlijk
  • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
  • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
  • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
  • Maakt een lastig proces begrijpelijk
  • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 700
  • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk. Ook nemen wij, indien gewenst, financieel risico over. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij maken risico’s transparant en beheersbaar. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken. Wij saneren uw bodem volgens de juiste richtlijnen van BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wist u dat BM BodemManagement bekend staat als een duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemer? Wij vertellen u daar graag meer over in een adviesgesprek. U kunt eens een kijkje nemen op onze website en online uw vragen stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?