Grond saneren

Grond saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond saneren met BM Bodemmanagement

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat voor u grond saneren kan? Bent u op zoek naar een professionele bodemsaneerder die jarenlange ervaring heeft met het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde bouwgrond? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers. U vindt bij ons bodemsanering op maat en binnen een vast budget. Wij bieden een sanering met persoonlijk contact, waarin wij u volledig betrekken en meenemen in het project.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u, voordat u ons de opdracht voor grond saneren geeft, de kosten wilt weten van de werkzaamheden. Als u contact opneemt met BM BodemManagement kunnen wij u een duidelijk kostenplaatje aanbieden zodat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Grond saneren is niet iets waar u dagelijks mee te maken krijgt. Wij vertellen u graag meer over het op maat gemaakte stappenplan dat wij voor onze klanten speciaal samenstellen. Bent u benieuwd wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze expertises en jarenlange ervaring met grond saneren als bodemsaneerder.


De voordelen van grond saneren met BM!
  • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
  • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
  • Adviseert u praktisch en eerlijk
  • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
  • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
  • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
  • Maakt een lastig proces begrijpelijk
  • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 700
  • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Grond saneren door BM Bodemmanagement

BM BodemManagement is al sinds 2009 een bekende bodemsaneerder in Nederland. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Wij werken tegenwoordig met een groot team van specialisten die stuk voor stuk graag de handen uit de mouwen steken voor uw project. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van uw project stuit op vervuilde bodem. Wij raden het u daarom aan om, voordat u start met een bouwproject, uw grond te laten onderzoeken door experts. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. BM BodemManagement staat bekend als nuchter, deskundig, kosteneffectief en transparant. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat en maakt risico’s transparant en beheersbaar. Op deze manier maken wij een lastig proces begrijpelijk. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Afspraak maken voor grond saneren?

Wilt u een afspraak maken voor grond saneren? U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen op deze website. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?