Grond saneren

Grond saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond saneren met BM Bodemmanagement

Moet de grond van uw perceel worden onderzocht op vervuiling? Heeft u het vermoeden dat grond saneren de enige optie is? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Als gecertificeerd bodemsaneerder met jarenlange ervaring en erkenning van de overheid, kunt u uw grondsanering met een gerust hart aan ons overlaten. Bij BM BodemManagement staan we voor u klaar om u volledig te ontzorgen als u te maken krijgt met bodemverontreiniging. Wij bieden bodemsanering op maat en werken zeer oplossingsgericht. Als onafhankelijk en deskundig bodemsaneerder zetten wij ons graag in om voor u als opdrachtgever het beste saneringsresultaat te behalen. Dit doen we door uw wensen te vertalen naar het beste saneringsresultaat en door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in te zetten. Wij geloven in transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Daarnaast zijn we er trots op dat we een door onszelf ontwikkeld uitvoeringsconcept hanteren, om zo de efficiëntie en effectiviteit van de sanering te maximaliseren.

Onze werkwijze is gebaseerd op heldere communicatie, strakke coördinatie van de werkzaamheden, gebalanceerd risicomanagement en duidelijke afspraken met andere betrokken partijen over projectrisico’s. Door deze pijlers te hanteren, maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Bij BM BodemManagement begrijpen we dat ieder bodemprobleem uniek is en daarom bieden wij grond saneren op maat aan. Onze ervaring en deskundigheid stelt ons in staat om voor elke situatie een geschikte saneringsmethode te vinden en toe te passen op locatie. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw grond saneren project kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod in diensten en plan direct een informatief gesprek met ons in. We zien uw aanvraag graag tegemoet en zetten de koffie graag voor u klaar.

De voordelen van grond saneren met BM!

Welke methode voor grond saneren?

BM BodemManagement is een bedrijf dat zich richt op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze werkwijze en uitvoering zijn gericht op duurzaamheid en we hebben dit hoog in het vaandel staan. Dit is ook van invloed op ons saneringsbeleid, waarbij we gebruik maken van innovaties en duurzaamheid waar mogelijk. Wij richten onszelf op het duurzaam en efficiënt beheren van bodemkwaliteit en het saneren van verontreinigde bodems. We maken gebruik van verschillende methoden om bodems te saneren, afhankelijk van de aard en de omvang van de verontreiniging. Een van de meest unieke methoden die BM BodemManagement heeft ontwikkeld, is de methode van reiniging op locatie. Met deze methode kan BM BodemManagement op locatie de verontreiniging verwijderen, zonder dat er grond of grondwater afgevoerd hoeft te worden. Hierdoor wordt de impact op het milieu tot een minimum beperkt. De methode van reiniging op locatie is gebaseerd op verschillende technieken, waaronder selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving en handpicking. Deze technieken worden toegepast volgens het protocol van de BRL SIKB 7500, protocol 7510. Deze protocollen staan garant voor een zorgvuldige en veilige werkwijze, waarbij er rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokken partijen. In samenwerking met BM BodemManagement wordt de bodem weer gezond en wordt er gezorgd voor een duurzame toekomst. De methode van reiniging op locatie is een uitstekend voorbeeld van de innovatieve en effectieve aanpak van BM BodemManagement en toont aan dat het mogelijk is om verontreinigde bodems op een duurzame manier te saneren.

  • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
  • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
  • Adviseert u praktisch en eerlijk
  • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
  • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
  • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
  • Maakt een lastig proces begrijpelijk
  • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 700
  • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord
Duurzaam grond saneren

Ook voor multidisciplinaire saneringsprojecten kunt u bij ons terecht. Multidisciplinaire saneringsprojecten zijn projecten, waarbij verschillende disciplines samenwerken om een verontreinigde locatie te saneren. Het gaat hierbij niet alleen om het verwijderen van de verontreiniging zelf, maar ook om het herstellen van de omgeving en het verminderen van de impact op mens en milieu. Wij nemen deze projecten integraal aan, zodat we de volledige regie hebben over het gehele saneringsproces. Dit betekent dat wij niet alleen de bodemsanering zelf uitvoeren, maar ook de communicatie met andere partijen en de coördinatie van de werkzaamheden op ons nemen. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en een optimaal resultaat. Bij BM BodemManagement staat de klant centraal. Wij streven ernaar om de bodemsanering zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de sanering. Wij nemen uw zorgen uit handen en doen onze uiterste best om binnen een korte tijd uw perceel te reinigen op de meest effectieve manier. Wij saneren uit de grond van ons hart. Kortom, BM BodemManagement is dé specialist op het gebied van grond saneren en biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk saneringsproject.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?