Grondreiniger

BM is de grondreiniger van bodemvervuilin volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondreiniger nodig?

Heeft u een grondreiniger nodig? Bent u op zoek naar een professionele grondreiniger die graag voor u aan de slag gaat? Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Wij zijn het bodemsaneringsbedrijf waar u naar op zoek bent! In de loop van de jaren hebben wij vele projecten afgerond voor zakelijke en particuliere klanten. Wij begrijpen als geen ander dat een grondreiniger snel en efficiënt moet werken zodat u snel kunt beginnen met de start van uw werkzaamheden.

Het kan ook gebeuren dat er tijdens de werkzaamheden vervuilde grond wordt aangetroffen. Dit is erg vervelend. Wij raden het u aan om dan direct contact op te nemen met BM BodemManagement. Wij sturen zo snel mogelijk een grondreiniger bij u langs om uw bouwgrond te onderzoeken. Aan de hand van zijn bevindingen kunnen wij een duidelijk behandelplan inzetten. Voor een grondreiniger bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. 

Grondreiniger en bodemsanering op maat

BM BodemManagement is de expert die u nodig heeft voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. Door onze jarenlange ervaring als grondreiniger weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Hier krijgt u een goed beeld van onze diensten en jarenlange ervaringen. Naast het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond kunt u bij ons ook terecht voor het verwijderen van asbest. Het verwijderen van asbest is een dure klus maar wij zorgen er wel voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden en dat de aangetroffen asbest zo snel mogelijk verwijderd en afgevoerd wordt. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout maar wij kunnen u overal in Nederland goed van dienst zijn. BM BodemManagement voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u precies wat de kosten zijn voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van de vervuilde grond voordat wij starten met onze werkzaamheden. Wij adviseren u praktisch en eerlijk. 

Wilt u meer weten over het inhuren van een grondreiniger? Bent u benieuwd hoe wij aan de slag gaan en wat wij voor uw bouwgrond kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en neem direct contact met ons op. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en nemen, indien gewenst, een financieel risico over. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar waardoor wij een lastig proces begrijpelijk maken. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?