Grondreiniger

BM is de grondreiniger van bodemvervuilin volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondreiniger nodig?

Bent u op zoek naar een grondreiniger? Hebt u het vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is? Start u binnenkort met een bouwproject en wilt u voordat u begint een grondreiniger laten komen? Zoek dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout. Hierdoor beschikken wij over een gunstige ligging en kunnen wij overal in Nederland de handen uit de mouwen steken. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder, die volgens de BRL SIKB 7000 en de protocollen 7001 en 7004 aan de slag gaat.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij slaan graag de handen ineen om grond op de juiste manier te onderzoeken, te reinigen en af te voeren. Bent u benieuwd hoe wij als grondreiniger te werk gaan? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daar vindt u ook verschillende afgeronde projecten, zodat u een goed beeld krijgt van onze kennis en vaardigheden. Voor het vinden van een grondreiniger bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondreiniger en bodemsanering op maat

BM BodemManagement beschikt over een groot team van specialisten. Stuk voor stuk weten wij als geen ander hoe wij voor uw aanvraag aan de slag moeten gaan. Wij bieden oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van onder andere particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Vandaag de dag weten vele bedrijven en overheidsinstanties ons te vinden en wij zetten graag onze kennis in. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. BM BodemManagement is betrokken en levert het best mogelijke maatwerk aan al onze opdrachtgevers. Wij bieden onze klanten bodemsanering op maat en ontzorgen onze klanten volledig. Daarnaast voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget en adviseren wij u praktisch en eerlijk. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden op een perceel op vervuiling stuit. Wij raden het u dan ook ten zeerste aan om, voordat u start met de werkzaamheden, een grondreiniger in te zetten. Wij onderzoeken het perceel nauwkeurig en maken daar een punctueel rapport van.

Wilt u meer weten over de diensten die wij uitvoeren? Bent u benieuwd welke stappen wij ondernemen om uw perceel te onderzoeken? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij zijn een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder, die graag voor u aan de slag gaat. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?