Grondreiniger

BM is de grondreiniger van bodemvervuilin volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondreiniger nodig?

Bent u op zoek naar een grondreiniger? Denkt u dat uw bouwgrond vervuild is en wilt u dat direct onderzocht hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en komt graag bij u langs in heel Nederland. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij vandaag de dag beschikken over een professionele grondreiniger.

BM BodemManagement is een praktische en oplossings- gerichte grondreiniger met tevreden opdrachtgevers. Wij ontzorgen u en leveren goed onderzoek voor een scherpe prijs. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een grondreiniger inschakelt en dat u meer wilt weten over de diensten die wij uitvoeren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en neem een kijkje bij onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor het inzetten van een grondreiniger graag tegemoet.

Grondreiniger en bodemsanering op maat

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder die gespecialiseerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Met bodemonderzoek onderzoeken wij de kwaliteit van de bodem en, indien nodig, de kwaliteit van het grondwater. Wij voeren een bodemonderzoek uit binnen een vast budget zodat u te allen tijde weet wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van de vervuilde bouwgrond. Het kosteneffectief oplossen van uw bodemproblematiek staat bij ons centraal. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. BM BodemManagement voert oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem.

Wilt u meer weten over de inzet van een grondreiniger van BM BodemManagement? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons te nemen. Ons team van specialisten staan graag voor klaar om een afspraak met u in te plannen. Ieder project is anders waardoor wij keer op keer een bodemsanering op maat aan onze klanten aan kunnen bieden. Wij zien uw aanvraag voor de inzet van een grondreiniger graag tegemoet bij één van onze specialisten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?