Grondreiniger

BM is de grondreiniger van bodemvervuilin volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondreiniger nodig?

Bent u op zoek naar een grondreiniger die uw bouwgrond kan reinigen? Bent u op zoek naar een professional met jarenlange ervaring? BM Bodem Management biedt u graag zijn diensten aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij bespreken graag met u uw wensen, uw locatie en de mogelijkheden voor de sanering van uw bouwgrond. Een grondreiniger inhuren van BM Bodem Management is een verstandige keuze.

Onze vakmannen hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en gaan graag voor u aan de slag. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw bouwgrond te onderzoeken, te reinigen en af te voeren zodat u binnen een korte tijd weer verder kunt met uw werkzaamheden. Als u op zoek bent naar een grondreiniger bent u bij BM Bodem Management aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Grondreiniger en bodemsanering op maat

Op zoek naar een grondreiniger? BM Bodem Management is gevestigd in het mooie stadje Oosterhout. Wij werken door het gehele land. U kunt ons benaderen als een zakelijke klant maar ook voor particulieren gaan wij graag aan de slag. Wij staan bekend als een erkende bodem saneerder. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde bouwgrond. U bent bij ons aan het juiste adres als u een professionele grondreiniger zoekt. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgrond op de juiste manier wordt onderzocht op vervuilde plekken. Indien dit het geval is zorgen wij ervoor dat wij uw grond volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 wordt gereinigd en afgevoerd. De kosten van een bodemsanering worden voor u op maat berekend. Door de locatie, de hoeveelheid bouwgrond en het afvoeren op maat te berekenen kunnen wij u een goed kostenplaatje aanbieden. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

BM Bodem Management zorgt voor een bodemsanering op maat. Het is onze taak om uw volledig te ontzorgen. Wij onderzoeken uw bouwgrond en voeren uw bouwgrond op de juiste manier af. Wij werken volgens de juiste protocollen en richtlijnen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Onze medewerkers adviseren u praktisch en eerlijk. BM Bodem Management neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en neemt , indien gewenst, het financieel risico over. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?