Saneren grond

Saneren grond volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Saneren grond

Op zoek naar saneren grond? Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf dat uw grond op de juiste manier kan saneren? Zoek dan niet verder voor saneren grond. Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van grondsanering. Wij saneren volgens de juiste richtlijnen van de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Bent u benieuwd wat wij voor uw bouwgrond kunnen betekenen?

U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden én onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten. Heeft u vragen over onze projecten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen met uw vragen over saneren grond. Wij staan u graag te woord. 

Saneren grond op locatie

Meer weten over het saneren grond? BM BodemManagement is gevestigd in het mooie stadje Oosterhout. Door onze jarenlange ervaring weten vele klanten ons gemakkelijk te vinden. U bent bij ons aan het juiste adres voor saneren grond op maat. Onze experts ontzorgen u volledig. Wij staan graag voor u klaar om uw bouwgrond te onderzoeken, uw vervuilde grond te verwijderen én deze grond ook af te voeren. Bij BM BodemManagement bieden wij het totale pakket aan. BM BodemManagement voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. U komt bij BM BodemManagement nooit voor verrassingen te staan. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk en maken risico’s transparant en beheersbaar. BM BodemManagement neemt, indien gewenst, ook een financieel risico over. Klinkt u dit als muziek in de oren en bent u benieuwd wat wij voor uw perceel kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bouwgrond? BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij maken een lastig proces begrijpelijk. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het een erg vervelende situatie is als u tijdens uw werkzaamheden stuit op vervuilde grond. Wij raden het u daarom aan om, voordat u start met uw bouwwerkzaamheden, uw bouwgrond op de juiste manier te laten onderzoeken. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor saneren grond bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?