Saneren grond

Saneren grond volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Saneren grond specialist

Bent u op zoek naar een grondsaneerder voor saneren grond? Moet er bouwgrond gesaneerd worden zodat u verder kunt met het bouwproject? Zoekt u dan niet verder. BM BodemManagement in Oosterhout kan u hierbij helpen. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal vanaf 2009, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. In de loop van de jaren hebben wij een groot team van experts om ons heen gebouwd zodat wij u op korte termijn kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring met saneren grond weten wij als geen ander hoe wij dit aan moeten pakken en welk stappenplan wij het beste kunnen gebruiken voor uw project.

Wij werken niet met standaard plannen. Wij maken telkens weer nieuwe methodes voor saneren grond voor elk project. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van vakkundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en de inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. Bij ons weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Wij werken met een passend budget zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

Saneren grond op locatie

Op zoek naar een specialist voor het saneren grond. Bij BM BodemManagement vindt u bodemsanering op maat. Ieder project is anders waardoor er altijd weer een andere aanpak nodig is om de bouwgrond te saneren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen met saneren grond zodat u het minste hinder heeft van onze werkzaamheden. Het is erg belangrijk dat, voordat u start met de bouwwerkzaamheden, de bouwgrond op de juiste manier laat onderzoeken op vervuiling. Doet u dat niet? Dan kan het gebeuren dat u tijdens de werkzaamheden uw project moet stilleggen. Dit kost veel geld en tijd en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over. Wij maken een lastig proces begrijpelijk waardoor wij risico’s transparant en beheersbaar maken. BM BodemManagement staat bekend als nuchter, deskundig, kosteneffectief en transparant. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord en saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Wilt u een afspraak inplannen voor saneren grond? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen direct een afspraak met u in.

Saneren van grond? BM Bodemmanagement is uw juiste partner

Bent u van plan het proces op te starten om een woningwijk te gaan ontwikkelen voor uw gemeente of een bedrijventerrein? Of bent u een particulier en gaat er een aanbouw plaatsvinden bij een bestaande situatie? Of bent u van plan een nieuw bedrijfskantoor, bedrijfspand of woonhuis te gaan bouwen? Bij al deze plannen zijn twee dingen zeker: u moet de grond van het beoogde perceel laten saneren en u heeft een erkend en betrouwbaar bodemsaneringsbedrijf nodig. BM Bodemmanagement is uw juiste partner. Wij hebben al vele jaren ervaring in het saneren van grond en voeren elke sanering op maat uit. Niet alleen adviseren wij u, wij ontzorgen u door alle voorkomende werkzaamheden op ons te nemen, waardoor u van a tot z ontzorgd wordt en u zich volledig kunt richten op de ontwikkeling van uw plannen. BM Bodemmanagement is meer dan alleen het saneren van grond. Wij kunnen op de locatie de vervuilde grond reinigen en vanzelfsprekend kunnen we de vervuilde grond ook afvoeren. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het volledig verzorgen van grondwatersanering, archeologische sanering en asbestonderzoek, in het geval er sprake is van bestaande oudere bebouwing. Vaak komen in de praktijk verschillende onderzoeken en saneringen voor, daarom en juist daarom ook is BM Bodemmanagement uw juiste partner, omdat wij integraal multidisciplinaire saneringsprojecten aannemen. Bovendien onderneemt BM Bodemmanagement duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

De specialisten van BM Bodemmanagement zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs en zij zijn gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000. Wij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. BM Bodemmanagement ontzorgt u op maat. Door het saneren van grond maar ook door de duurzame, innovatieve en kosteneffectieve manier van werken. Niet alleen geven we u daarbij eerlijk en praktisch advies, ook zullen we altijd zoeken naar de beste oplossingen. De sanering van de grond vindt altijd plaats binnen een vast budget, maar in sommige gevallen kan BM Bodemmanagement de financiële risico’s van u overnemen. Wij hebben een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld, waardoor risico’s transparant zijn en beheersbaar worden.

Saneren van grond uitgelegd

BM Bodemmanagement begrijpt dat voor een buitenstaander het saneren van grond en andere saneringen lastige processen zijn. Wij vinden het daarom belangrijk om deze processen begrijpelijk te maken, zodat u weet wat BM Bodemmanagement doet, hoe wij werken en hoe wij ook voor u zeker iets kunnen betekenen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?