Saneren grond

Saneren grond volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Saneren grond specialist

Bent u op zoek naar een bodemsaneerder? Heeft u het vermoeden dat de bouwgrond van uw perceel vervuild is? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij zijn dé expert in saneren grond waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij raden het u aan om, voordat u start met de bouw werkzaamheden, uw grond professioneel te laten saneren. Doet u dat niet? Dan kan het zo zijn dat u tijdens de werkzaamheden van uw project stuit op vervuilde bouwgrond.

Dit wilt u uiteraard voorkomen. Wordt er vervuilde grond aangetroffen? Dan moet u direct de werkzaamheden stil leggen en moet u een afspraak inplannen voor saneren grond. Saneren grond is onze hoofdtaak in combinatie met het afvoeren van de vervuilde grond. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en plan direct een kop koffie bij ons in.

Saneren grond op locatie

BM BodemManagement biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het saneren van bouwgrond. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. BM BodemManagement heeft voor het reinigen op locatie een unieke methode ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving, of een handpicking.

Wij bekijken ieder project opnieuw waardoor wij bodemsaneringen op maat uit kunnen voeren. Iedere bouwgrond is anders en de locatie en het perceel zijn ook keer op keer verschillend. Ons team buigt zich graag over uw perceel en doet er alles aan om zo snel en efficiënt mogelijk uw grond te saneren. Soms is het mogelijk om vervuilde grond op locatie te reinigen. Deze wijze van saneren levert CO2 reductie op, is zeer milieuvriendelijk en kosteneffectief.

Saneren van grond uitgelegd

Wilt u meer weten over het saneren grond en wat de daarbij behorende kosten zijn? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maken risico’s transparant en beheersbaar. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?