Saneren grond

Saneren grond volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Saneren grond specialist

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf voor saneren grond? Bent u op zoek naar een expert waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor saneren grond op diverse locaties kunnen betekenen. Door de jaren heen hebben wij vele projecten afgerond die u terug vindt op deze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Ook voor het verwijderen van asbest bent u bij ons aan het juiste adres. Saneren grond kunt u niet zelf. Daar heeft u experts voor nodig. De medewerkers van BM BodemManagement bieden u bodemsanering op maat aan. Bent u benieuwd wat wij voor uw perceel of bouwgrond kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Op zoek naar een specialist voor het saneren grond? BM BodemManagement is een begrip in de regio en ver daarbuiten voor het saneren grond. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Oosterhout kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij staan bekend als een nuchter en transparant bedrijf. Wij raden het u sterk aan om, voordat u start met de werkzaamheden van de bouw, een bodemonderzoek uit te laten voeren. Het is erg vervelend als u tijdens de werkzaamheden er achter komt dat er vervuilde grond is aangetroffen. U moet dan direct de werkzaamheden stil leggen. Dit levert vertraging op en dat wilt u uiteraard voorkomen. BM BodemManagement voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u precies wat de kosten zijn voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van de vervuilde grond voordat wij starten met onze werkzaamheden. Onze medewerkers adviseren u praktisch en eerlijk. 

Saneren grond op locatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor saneren grond? Wilt u meer weten over de kosten en de tijd die wij nodig hebben voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u daar graag meer over.

BM BodemManagement neemt, indien gewenst, financieel risico over en neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar waardoor wij een lastig proces begrijpelijk maken. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?