Sanering bodem

Sanering bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Sanering bodem

Bent u op zoek naar sanering bodem? Heeft u een stuk grond gekocht en moet deze grond geschikt gemaakt worden voor industrie, wonen of multifunctioneel gebruik? Dan bent u bij BM Bodemmanagement aan het juiste adres. Wij zorgen voor sanering bodem op maat. Dit houdt in dat de grond gebruiksklaar gemaakt wordt. U hoeft niet langer te wachten om te starten met de bouw want na onze werkzaamheden kan de bouw beginnen. Wij zijn geregistreerd bij de BRL SIKB 7000. Dit houdt in dat wij officiële opdrachten uitvoeren voor sanering bodem. Wij zijn al jaren actief in deze branche en weten precies waar wij mee bezig zijn. Wij zijn een betrouwbare en veilige organisatie die sanering bodem komt uitvoeren bij u. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar een specialist voor de sanering bodem? Zoek niet verder en benader ons! Wij zijn dé specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van sanering bodem. Wij zien geen problemen maar denken in oplossingen. Het is belangrijk dat de grond precies zo wordt als u het bedoeld heeft. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Wilt u graag weten wat voor projecten wij allemaal uitgevoerd hebben? Op de website treft u verschillende projecten aan. Met al onze projecten streven wij naar beste oplossing voor onze klanten en voor het milieu. Wij vinden het milieu erg belangrijk en houden daar altijd rekening mee.

Sanering bodem specialist

Dat vervuilde grond moeilijk te reinigen is weet iedereen. Wij pakken ieder project met beide handen aan en blijven doorgaan tot het schoon is. Wij hebben een team met experts voor u klaar staan. Wij bekijken per project waar de grond aan moet voldoen en gaan vervolgens vol goede moed aan de slag. Heeft het stuk grond te maken met een historisch of nieuw geval van bodemverontreiniging? Dan moet er een goedgekeurde BUS-melding gedaan worden.

Wij mogen niet beginnen met onze werkzaamheden als deze goedkeuring niet is aangevraagd. Voor ieder project komen wij kijken naar de grond. Zo kunnen wij kijken naar de soort grond en waar het naar toe moet.  Wij werken volgens een no nonsense mentaliteit. Wij houden niet van projecten zonder duidelijke afspraken. Als u met ons sanering bodem in zee gaat dan loopt u nooit onverhoopt tegen verrassingen aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?