Sanering bodem

Sanering bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Sanering bodem

Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf voor een sanering bodem onderzoek? Bent u in het bezit van bouwgrond en wilt u een bouwgrond onderzoek uit laten voeren door professionals? Zoek dan niet verder! Bij BM Bodem Management in Oosterhout bent u aan het juiste adres. BM Bodem Management ontzorgt u volledig en op maat. Onze vakmannen bieden u hun jarenlange ervaring aan en gaan graag voor u aan de slag.

Voor een sanering bodem onderzoek werken wij volgens de juiste richtlijnen. BM Bodem Management staat bekend als een duurzame onderneming die maatschappelijk verantwoord te werk gaat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u hier graag meer over. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar bodemsanering op maat. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Sanering bodem specialist

Op zoek naar een sanering bodem specialist? BM Bodem Management zorgt ervoor dat uw bouwgrond gebruiksklaar kan worden gemaakt voordat u start met uw bouwproject. Voordat u begint met het bouwen van een woning, kantoor of pand bent u verplicht om een bouwgrond onderzoek uit te laten voeren. Niets is vervelender dan dat u halverwege het bouwproject ontdekt dat uw bouwgrond vervuild is. De bouw moet worden stil gelegd en u loopt vertraging op. U kunt dit voorkomen. De sanering bodem specialisten van BM Bodem Management gaan graag voor u aan de slag om uw bouwgrond te onderzoeken op vervuiling. BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsanering. Onze medewerkers adviseren u praktisch en eerlijk en u weet precies waar u aan toe bent voordat wij starten met het onderzoeken van uw bouwgrond. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor de uitvoering van een bodemsanering bij BM Bodem Management? Wij rekenen dit graag voor u uit. De kosten voor een bodemsanering hangen af van een aantal factoren. De grootte van uw perceel, de hoeveelheid vervuilde grond, de locatie waar de vervuilde grond zit bevindt en of uw locatie gemakkelijk te bereiken is. Door deze factoren samen te voegen kunnen wij u een reëel kostenplaatje aanbieden. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en nemen indien gewenst financieel risico over. Onze medewerkers maken risico’s transparant en beheersbaar en zorgen dat een lastig proces begrijpelijk wordt. Wij saneren volgens de de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?