Sanering bodem

Sanering bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Sanering bodem

Gaat u binnenkort aan de slag met uw kavel? Wilt u een schone grond verklaring in handen hebben, voordat u start met de werkzaamheden? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij zijn de expert voor sanering bodem zodat u verzekerd bent van kwaliteit en professionaliteit. BM BodemManagement voert oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken en slaan dan ook graag de handen ineen voor uw perceel of kavel. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden voor het aanvragen van sanering bodem. Wij beschikken vandaag de dag over een grote groep van experts, die als geen ander weten welke stappen er ondernomen moeten worden voor het uitvoeren van een bodemsanering.

BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder die werkt volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor sanering bodem kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen. We plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen en het perceel kunnen wij een duidelijk kostenplaatje overhandigen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent voordat wij starten met het saneren van de bodem van uw perceel of kavel.

Sanering bodem specialist

BM BodemManagement biedt al zijn klanten bodemsanering op maat aan. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en welke stappen wij moeten volgen om een bodem te reinigen. We starten altijd met een vooronderzoek (NEN 5725) dat de basis vormt voor het veldwerk buiten. Daarna nemen we bodemmonsters op de locatie. Deze monsters worden opgestuurd naar een onafhankelijk en gecertificeerd laboratorium. Zodra de resultaten vanuit het laboratorium bekend zijn, worden alle verzamelde gegevens gebundeld in een eindrapportage met conclusie en advies. Wij overleggen deze eindrapportage altijd met onze klant.

Daarbij vertellen wij u graag over de mogelijkheden voor het reinigen van uw bouwgrond. BM BodemManagement heeft voor iedere locatie een unieke methode ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Het is onze taak om u volledig op maat te ontzorgen. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen.

Bodem sanering door BM Bodemmanagement: erkend en duurzaam

Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal al vanaf 2009 multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team en netwerk van vakkundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. Wij staan bekend als deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en we onderhouden nauwe contacten met onze klanten. Het maakt bij ons niet uit of u uit een privé situatie of uit een zakelijke aangelegenheid komt. Wij gaan graag voor u aan de slag. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Wij werken niet met standaard methodes. Wij kijken keer op keer opnieuw naar een oppervlakte, passen een professioneel onderzoek toe en starten daarna een professionele reiniging. Deskundig, duurzaam en betrokken zijn de kernwoorden die klanten ons hebben gegeven. Wij gaan oplossingsgericht te werk en schuwen het niet om met de wereld om ons heen in gesprek te gaan over onze werkwijze. Uw saneringsrisico’s worden hiermee beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs volledig weggenomen. Soms is het mogelijk om vervuilde grond op locatie te reinigen. Deze wijze van saneren levert CO2 reductie op, is zeer milieuvriendelijk en kosteneffectief. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden. Wij zijn trots op ons netwerk en de wisselwerking die we hebben met onze opdrachtgevers, om te komen tot de beste oplossing voor klant en bodem.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten en kennis? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar en kunt u uw gegevens achterlaten via ons contactformulier. Ons team van specialisten denkt graag met u mee en wij plannen graag een afspraak met u in. Wij onderzoeken graag aan de voorhand van het starten van de bouwwerkzaamheden uw perceel op asbest, vuil en verontreiniging. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?