Sanering bodem

Sanering bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Sanering bodem

Wilt u meer weten over sanering bodem? Bent u benieuwd wat BM BodemManagement voor u kan betekenen? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze aangeboden dienst en neem direct contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee over het saneren van de bouwgrond van uw perceel. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u tijdens de werkzaamheden van de bouw op vervuilde grond stuit. Wij raden het u daarom aan om voordat u start met de werkzaamheden van uw project een bodemsanering uit te laten voeren. U voorkomt hiermee vertraging tijdens de bouwwerkzaamheden en u bent direct op de hoogte van de hobbels die u moet nemen voordat u start met de bouw van uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sanering bodem? Wilt u meer weten over de kosten die wij hanteren voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde vouwgrond? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

Door de jaren heen heeft BM BodemManagement een groot team van specialisten om zich heen verzameld waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Doordat ieder perceel anders is en de aanvraag keer op keer verschilt kunnen wij u een bodemsanering op maat aanbieden. Het is onze taak om u van a tot z te ontzorgen zodat u weinig tot geen hinder heeft van onze werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget waardoor u direct weet wat de kosten zullen zijn als u gebruik maakt van onze diensten. Daarnaast weet u precies waar u aan toe bent en kunt u er rekening mee houden in uw kostenplaatje. Ons team adviseert u praktisch en eerlijk en denkt graag met u mee.

Sanering bodem specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sanering bodem die aansluit bij uw perceel? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de protocollen waarmee wij werken zoals de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Bodem sanering door BM Bodemmanagement: erkend en duurzaam

U bent van plan om een nieuw kantoor, een nieuw bedrijfspand of een nieuwe woning te gaan realiseren. Wellicht bent u als projectontwikkelaar met al deze zaken bezig? Of er wordt in de nabije toekomst een nieuw bedrijventerrein of geheel nieuwe woonwijk aangelegd? Hoe het ook zij, u heeft in alle gevallen een sanering van de bodem van uw beoogde locatie of locaties nodig. BM Bodemmanagement kan u als erkend en gecertificeerd bodemsaneringsbedrijf zeker van dienst zijn met een op maat uitgevoerde sanering van de bodem. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bodem sanering zijn wij in staat om u van advies te zijn en de werkzaamheden volledig op ons te nemen, waardoor u van a tot z ontzorgd wordt. Wij voeren sanering van de bodem uit en zijn in staat om ter plaatse de vervuilde grond te reinigen. Natuurlijk kunnen wij ook de vervuilde grond afvoeren, het is net wat u wenst. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden uitvoeren in verontreinigde grond. Andere kerntaken van BM Bodemmanagement zijn grondwatersanering, archeologische bodemsanering en ook asbestonderzoek. Omdat verschillende saneringsprocedures vaak voorkomen naast sanering van de bodem, is BM Bodemmanagement absoluut uw juiste keuze. Wij nemen namelijk multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.

Het spreekt haast vanzelf, maar we benoemen graag dat al onze medewerkers zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs. Zij zijn gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000 en zij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. Bij BM Bodemmanagement werken we op een duurzame, innovatieve en kosteneffectieve manier. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen en zullen u eerlijk en praktisch adviseren. Niet alleen vinden de sanering van de bodem en andere saneringen plaats binnen een vast budget, wij nemen in bepaalde gevallen ook het financiële risico van u over. Dit doen wij door ons unieke uitvoeringsconcept toe te passen, waardoor risico’s transparant en beheersbaar worden. Wij vinden het belangrijk om lastige processen als het sanering inzichtelijk te maken, zodat u weet wat BM Bodemmanagement voor u kan betekenen. Op deze manier ontzorgen wij u volledig: door communicatie, door alle werkzaamheden vlekkeloos uit te voeren en door inzet op financieel gebied. Verder onderneemt BM Bodemmanagement duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wilt u nog meer informatie over het sanering van de bodem van uw locatie of over andere saneringsprojecten? Neem vandaag nog contact op met BM Bodemmanagement. Graag staan wij u te woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?