Sanering bodem

Sanering bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Sanering bodem

Bent u op zoek naar een bodemsaneerder voor een sanering bodem op uw terrein? Start u binnenkort met een bouwproject en wilt u het zekere voor het onzekere nemen om een sanering bodem uit te voeren, zodat u een schone grond verklaring in handen krijgt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in het Brabantse Oosterhout en is hierdoor erg centraal gelegen. Door onze centrale ligging kunnen wij u in vrijwel heel Nederland goed van dienst zijn. Een sanering bodem laat u niet uitvoeren door de eerste de beste. BM BodemManagement is een bodemsaneerder, die ook wordt ingezet door de overheid. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en denken wij graag ook met u mee voor het inplannen van een onderzoek. Wij raden u ten zeerste aan om, voordat u start met de werkzaamheden van uw project, een sanering bodem uit te voeren. Doet u dat niet? Dan kan het zo zijn dat u tijdens de werkzaamheden op vervuilde grond stuit of misschien wel op een archeologische ontdekking. Is dit het geval? Dan moet u direct de werkzaamheden staken. Dit kost u tijd en geld. Wij snappen dat u dat uiteraard wilt voorkomen. Voor het professioneel uitvoeren van een sanering bodem bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

BM BodemManagement beschikt over een groot team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in het saneren van verschillende soorten bodems. Het saneren van een bouwgrond bestaat uit drie stappen. Wij plannen eerst een professioneel onderzoek in, waardoor wij op verschillende manieren de grond kunnen inspecteren. Daarna maken wij de grond schoon met diverse technieken en zorgen ervoor dat het vuil netjes wordt afgevoerd. BM BodemManagement heeft voor iedere locatie een unieke methode ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Door onze kennis kunnen wij keer op keer oplossingsgerichte bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden uitvoeren. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid én onderaannemers spreken. Wij houden de lijnen kort en de communicatie duidelijk. Door ons grote team hebben we ook alle expertise zelf in huis of vinden we die in ons hechte netwerk van uitvoeringspartners. Van onderzoek tot planvorming tot sanering, wij ontzorgen u van a tot z. In bepaalde gevallen nemen wij het financieel saneringsrisico zelfs van u over. Uw saneringsrisico’s worden hiermee beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs volledig weggenomen. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen.

Sanering bodem specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sanering bodem die aansluit bij uw perceel? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de protocollen waarmee wij werken zoals de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Bodem sanering door BM Bodemmanagement: erkend en duurzaam

Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal al vanaf 2009 multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team en netwerk van vakkundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. Wij staan bekend als deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en we onderhouden nauwe contacten met onze klanten. Het maakt bij ons niet uit of u uit een privé situatie of uit een zakelijke aangelegenheid komt. Wij gaan graag voor u aan de slag. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Wij werken niet met standaard methodes. Wij kijken keer op keer opnieuw naar een oppervlakte, passen een professioneel onderzoek toe en starten daarna een professionele reiniging. Deskundig, duurzaam en betrokken zijn de kernwoorden die klanten ons hebben gegeven. Wij gaan oplossingsgericht te werk en schuwen het niet om met de wereld om ons heen in gesprek te gaan over onze werkwijze. Uw saneringsrisico’s worden hiermee beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs volledig weggenomen. Soms is het mogelijk om vervuilde grond op locatie te reinigen. Deze wijze van saneren levert CO2 reductie op, is zeer milieuvriendelijk en kosteneffectief. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden. Wij zijn trots op ons netwerk en de wisselwerking die we hebben met onze opdrachtgevers, om te komen tot de beste oplossing voor klant en bodem.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten en kennis? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar en kunt u uw gegevens achterlaten via ons contactformulier. Ons team van specialisten denkt graag met u mee en wij plannen graag een afspraak met u in. Wij onderzoeken graag aan de voorhand van het starten van de bouwwerkzaamheden uw perceel op asbest, vuil en verontreiniging. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?