Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren? BM rekent het u graag voor. Eerlijk en transparant en nooit over de top.
Vervuilde grond laten saneren?

Heeft u vervuilde grond aangetroffen of heeft u een vermoeden dat er vervuilde grond in uw bouwperceel zit? Wij raden het u aan om op zoek te gaan naar een professionele bodemsaneerder. Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres voor experts die met u meedenken en graag voor u aan de slag gaan. Door onze jarenlange ervaring als bodemsaneerder weten wij als geen ander hoe wij het beste te werk kunnen gaan met vervuilde grond. Het is onze taak om zo snel en efficiënt mogelijk vervuilde grond te onderzoeken en af te voeren. Bij BM BodemManagement vindt u bodemsanering op maat. Wij werken met een groot team van experts die elk hun eigen expertise hebben.

Wij werken niet met standaard oplossingen. Wij bekijken iedere opdracht met nieuwe ogen en ontzorgen u volledig op maat. Onze experts begrijpen als geen ander dat het erg vervelend kan is als u uw werkzaamheden stil moet leggen. Neem contact op met één van de experts van BM BodemManagement en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij bespreken graag met u uw wensen onder het genot van een kopje koffie en komen graag bij u langs op locatie.

Eerlijk en praktisch advies op maat over vervuilde grond

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als er vervuilde grond is aangetroffen in uw bouwkavel. U moet per direct alle werkzaamheden stoppen en dit kost u tijd en geld. Om dit te voorkomen raden wij u aan om, voordat u start met de werkzaamheden, een professionele bodemonderzoek uit te laten voeren door professionals. Op deze manier zult u geen tijd verspillen en kunt u na een uitvoerig onderzoek direct de vervolgstappen maken voor uw bouwproject. BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering en voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Wij onderzoeken uw bodem grondig en maken, indien nodig, direct een stappenplan om uw bouwgrond te reinigen en af te voeren. Wij zorgen ervoor dat u het minste hinder heeft van onze werkzaamheden zodat u snel weer door kan gaan met uw project. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk en maken risico’s transparant en beheersbaar. Wij nemen financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.

Wilt u een afspraak maken met één van onze experts? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten op deze website. BM BodemManagement maakt een lastig proces begrijpelijk en saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?