Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren? BM rekent het u graag voor. Eerlijk en transparant en nooit over de top.
Vervuilde grond laten saneren?

Is er vervuilde grond geconstateerd op uw perceel of wilt u uw bouwgrond laten onderzoeken op vervuilde grond? Zoekt u dan niet verder. BM BodemManagement biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het saneren van bouwgrond. Het is erg vervelend als u tijdens de werkzaamheden van uw project alles stil moet leggen omdat er vervuilde grond is aangetroffen. Hierdoor loopt uw project vertraging op. Dit wilt u uiteraard voorkomen.

Mede daarom raden wij het u aan om contact op te nemen met de experts van BM BodemManagement. Wij gaan graag voor u aan de slag voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van de vervuilde grond. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website waar u kunt zien wat onze diensten zijn. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Eerlijk en praktisch advies op maat over vervuilde grond

BM BodemManagement is het bodemsaneringsbedrijf waar u naar op zoek bent. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij werken niet met standaard procedures. Wij onderzoeken onze projecten altijd zorgvuldig en gaan dan op zoek naar de passende oplossingen voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van de vervuilde bouwgrond. Wij gaan zowel voor particulieren als zakelijke klanten graag aan de slag. BM BodemManagement voert altijd bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk en nemen, als u dat wenst, het financiële risico van u over. BM BodemManagement doet er alles aan om snel en efficiënt te werken. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij zorgen erover dat wij op de juiste manier uw bodem onderzoeken en direct afvoeren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde grond? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn voor het saneren van uw bouwgrond? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en geven u graag advies. Wij saneren volgens een vast budget. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?