Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren? BM rekent het u graag voor. Eerlijk en transparant en nooit over de top.
Vervuilde grond laten saneren?

Bent u op zoek naar een expert die kan vaststellen of er sprake is van vervuilde grond? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt over het onderzoek en eventueel afvoeren van vervuilde grond op uw perceel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het onderzoeken, saneren en afvoeren van verschillende soorten vervuilde grond. BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wij ontzorgen u van A tot Z zodat u het minste hinder heeft van onze werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Voor onderzoek van vervuilde grond bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bent u eigenaar van een stuk grond en wilt u daar binnenkort op gaan bouwen? Dan raden wij u aan om direct contact op te nemen met de specialisten van BM BodemManagement. Wij beschikken over de juiste expertises om uw bouwgrond professioneel te onderzoeken op vervuiling. Het is erg vervelend als u tijdens de bouwwerkzaamheden op vervuiling stuit waardoor de bouw stop moet worden gezet. Dit kost tijd en geld en dat wilt u uiteraard voorkomen. Aan de hand van een professioneel stappenplan onderzoeken wij uw bouwgrond. Iedere stap die wij zetten wordt met u gecommuniceerd zodat u op de hoogte bent van de laatste bevindingen. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het saneren van bouwgrond en weten daardoor als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget waardoor u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Hierdoor zijn wij transparant en maken wij duidelijk afspraken waar u van op aan kunt. 

Eerlijk en praktisch advies op maat over vervuilde grond

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als er vervuilde grond is aangetroffen in uw bouwkavel. U moet per direct alle werkzaamheden stoppen en dit kost u tijd en geld. Om dit te voorkomen raden wij u aan om, voordat u start met de werkzaamheden, een professionele bodemonderzoek uit te laten voeren door professionals. Op deze manier zult u geen tijd verspillen en kunt u na een uitvoerig onderzoek direct de vervolgstappen maken voor uw bouwproject. BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering en voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Wij onderzoeken uw bodem grondig en maken, indien nodig, direct een stappenplan om uw bouwgrond te reinigen en af te voeren. Wij zorgen ervoor dat u het minste hinder heeft van onze werkzaamheden zodat u snel weer door kan gaan met uw project. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk en maken risico’s transparant en beheersbaar. Wij nemen financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.

Wilt u meer weten over het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde grond? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze diensten in te zetten? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u direct de juiste informatie kunnen geven. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij zien uw aanvraag voor het onderzoeken van vervuilde grond graag tegemoet. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?