Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren? BM rekent het u graag voor. Eerlijk en transparant en nooit over de top.
Vervuilde grond laten saneren?

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met vervuilde grond? Wilt u binnenkort gaan starten met het bewerken van uw perceel, zodat u kunt bouwen? Wij raden het u aan om contact op te nemen met de experts van BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in het Brabantse Oosterhout en helpt u graag met het onderzoeken, reinigen en verwijderen van vervuilde grond. Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal al vanaf 2009 multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004.

Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat keer op keer op zoek gaat naar de beste reiniging. Wij werken namelijk niet met standaard methodes. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en denken wij graag ook met u mee voor het inplannen van een onderzoek. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het onderzoeken, reinigen en verwijderen van vervuilde grond.

Eerlijk en praktisch advies op maat over vervuilde grond

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid en onderaannemers spreken. Wij houden de lijnen kort en de communicatie duidelijk. Hierdoor weet u precies welke stappen wij ondernemen om uw vervuilde grond te onderzoeken. Komen wij erachter dat uw bouwgrond inderdaad vervuild is, dan gaan wij graag voor u aan de slag.

BM BodemManagement heeft voor iedere locatie een unieke methode ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Mede door onze ervaringen kunnen wij bodemsaneringen uitvoeren binnen een vast budget. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent en u komt achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast maken wij risico’s transparant en beheersbaar.

Vervuilde grond reinigen door BM BodemManagement

Wilt u meer weten over vervuilde grond reinigen? Bent u benieuwd voor welke klanten wij aan de slag gaan? Wij voeren oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?