Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren? BM rekent het u graag voor. Eerlijk en transparant en nooit over de top.
Vervuilde grond laten saneren?

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat voor u uw vervuilde grond kan onderzoeken? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat met u meedenkt indien er vervuilde grond wordt aangetroffen? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten afgerond en wist vele klanten ons te vinden. Als u op zoek bent naar een professionele bodem saneerder bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bij ons vindt u bodemsanering op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen bij het onderzoek-, verwijdering- en afvoerproces. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw vervuilde grond.

Eerlijk en praktisch advies op maat over vervuilde grond

Wilt u vervuilde grond saneren? BM BodemManagement is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten gingen u al voor en konden daarom gewoon doorgaan met de bouw. Niets is vervelender dan dat u er tijdens de bouw achter komt dat er zich vervuilde grond in uw perceel bevindt. Dit kan leiden tot vertraging en tot stillegging van de bouw. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Dit kunt u voorkomen door tijdig BM BodemManagement in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen wordt onderzocht. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsanering. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maakt risico’s transparant en beheersbaar. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken. Wij saneren volgens de juiste richtlijnen van BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement staat bekend als een duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemer. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw vervuilde grond? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor het onderzoeken, verwijderen én afvoeren van uw vervuilde grond? Via onze website kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bouwproject. Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze aangeboden diensten voor de verwijdering van uw vervuilde grond. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?