Bodemsanering bedrijf

Bodemsanering bedrijf nodig? BM is een erkend bodemspecialist. Wij werken oplossingsgericht en zijn eerlijk, transparant en concurrerend.
Bodemsanering bedrijf nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsanering bedrijf? Dan bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres! Wij zijn voor u hét bodemsanering bedrijf  (BRL SIKB 7000) voor al uw vragen en projecten voor het verwijderen van vervuilde grond. Ook de BRL SIKB 6000 kunnen wij voor u verzorgen. BM BodemManagement is al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden als bodemsanering bedrijf. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw project. Ook een particuliere klant is bij ons welkom.

Op zoek naar een bodemsanering bedrijf? In de afgelopen jaren merkten wij dat er veel vraag was naar vervuilde grond verwijdering. Doordat wij beschikken over professionals zijn wij in staat om door heel Nederland onze klanten te helpen. BM BodemManagement onderzoekt en saneert uw vervuilde grond en doet dit kostenefficiënt en vertrouwd. Naast de uitvoering van de bodemsanering volgens de BRL SIKB 7000 kunnen wij ook de milieukundige begeleiding (BRL SIKB 6000) voor u verzorgen. Alles in één hand, deskundig, betrokken en onafhankelijk. Wij zijn in staat om u volledig  te ontzorgen van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject, òf een gedeelte hiervan als u dat wenst.

BM werkt uit de grond van haar hart.

Eerlijk en praktisch advies op maat

Naast het feit dat wij bereikbaar zijn voor particulieren kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor de zakelijke markt. Een erkend bodemsanering bedrijf is een pré als u vervuilde grond heeft en u wilt verbouwen, aanbouwen of slopen. Door middel van bepaalde richtlijnen werken wij een uitgebreid traject af en onderzoeken wij grondig uw bouwgrond. Het is van belang dat uw bouwgrond goed onderzocht wordt op onder andere asbest en andere mogelijkheden van vervuilde grond. BM BodemManagement onderzoekt uw bouwgrond en zorgt ervoor dat uw bouwgrond efficiënt en volgens de juiste richtlijnen verwijderd en afgevoerd wordt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij werken volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en de BRL 7500. Ook de BRL 6000 kunnen wij voor u verzorgen. Wij bieden u maatwerk aan en adviseren u eerlijk en praktisch. U weet bij BM BodemManagement exact waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. BM BodemManagement staat bekend om zijn eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?