Schone grond verklaring

Schone grond verklaring nodig? BM helpt u graag met het onderzoek en het krijgen van een schone grondverklaring. Goed en eerlijk voor een redelijke prijs.
Schone grond verklaring nodig?

Heeft u een schone grond verklaring nodig? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u van op aankunt en dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunnen wij u tegenwoordig goed van dienst zijn als u een schone grond verklaring nodig heeft. Op deze website kunt u alvast een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze diensten en weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij raden het u aan om, voordat u start met de werkzaamheden op uw perceel, eerst een schone grond verklaring te regelen. Als u dit niet doet loopt u kans dat u later uw werkzaamheden moet stilleggen. Door de diensten van BM BodemManagement in te schakelen kunt u uw grond op de juiste wijze laten onderzoeken, reinigen en afvoeren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen en u binnen een korte tijd een schone grond verklaring te kunnen overhandigen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Eerlijk en praktisch advies op maat voor een schone grond verklaring

Op zoek naar een schone grond verklaring? BM BodemManagement biedt graag zijn jarenlange ervaring aan met het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond voor een schone grond verklaring. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op een professionele wijze uw bouwgrond kunnen reinigen. De bijbehorende kosten worden berekend op basis van de locatie, de hoeveelheid en de soort vervuiling. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget waardoor u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast leveren wij bij elk project maatwerk. Ieder project is anders en telkens weer gaan de experts van BM BodemManagement op zoek naar de beste mogelijkheden voor het onderzoeken en indien nodig, saneren van de bouwgrond. Wij bieden bodemsanering op maat aan. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen en de sanering volledig uit handen te nemen. BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk.

Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Nemen, indien gewenst, financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken. Daarnaast maken wij een lastig proces begrijpelijk en zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van onze werkzaamheden. BM BodemManagement gaat graag voor u aan de slag!

Schone grond verklaring na bodemsanering

Als u bouwplannen heeft voor een woning of bedrijfspand of u wilt een uitgebreide renovatie en herbouw van een bestaand gebouw, dan moet u of diegene die de bouwwerkzaamheden voor u uit gaat voeren, wettelijk gezien een schone grond verklaring kunnen overleggen. Voor die schone grond verklaring is, logischerwijs, eerst onderzoek en in de meeste gevallen een bodemsanering nodig. BM Bodemmanagement kan u hierbij zeker van dienst zijn. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering. Wij verzorgen bodemsaneringen op maat en u wordt hierbij, ook volledig op maat, ontzorgt. Niet alleen verzorgen wij bodemsanering, wij kunnen desgewenst de vervuilde grond afvoeren. Ook kan de vervuilde grond door ons ter plaatse gereinigd worden. Verder voert BM Bodemmanagement ook grondwatersanering uit, asbestsanering en archeologische bodemsanering. Wij hebben ons verder ook toegelegd op werkzaamheden uitvoeren in verontreinigde grond. Doordat vaak meerdere verschillende saneringen op een locatie aan de orde zijn, biedt BM Bodemmanagement multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij ondernemen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

BM Bodemmanagement vindt het belangrijk om hun klanten volledig op maat te ontzorgen. Dat gebeurt niet alleen door het saneren van de grond en daardoor het verkrijgen van de schone grond verklaring, maar op meerdere vlakken. Zo voeren wij de bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Wij adviseren u altijd eerlijk en praktisch en zullen verder altijd innovatief, duurzaam en kosteneffectief werken. Door ons unieke uitvoeringsconcept, kunnen we ook indien gewenst de mogelijke financiële risico’s van u overnemen in bepaalde gevallen. Zo zijn de risico’s transparant en beheersbaar. Kortom, met BM Bodemmanagement weet u waar u aan begint met het verkrijgen van een schone grond verklaring. Verder is het belangrijk om te vermelden dat de specialisten van BM Bodemmanagement zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs en zij gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7000. Wij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen.

Schone grond verklaring toegelicht

Bodemsanering en de daarbij behorende schone grond verklaring kan een lastig proces zijn. BM Bodemmanagement maakt de saneringsprocessen voor u inzichtelijk en begrijpelijk, zodat u weet wat er gebeurt bij een bodemsanering of een andere sanering, en het afgeven van een schone grond verklaring. Neem vandaag nog contact op met BM Bodemmanagement, zodat zij u kunnen informeren en adviseren over bodemsaneringen. Des te eerder u de schone grond verklaring van de beoogde bouwlocatie in handen heeft, des te eerder kunt u uw bouwplannen realiseren!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?