Schone grond verklaring

BM helpt u graag met het onderzoek en het krijgen van een schone grondverklaring.
Schone grond verklaring nodig?

Heeft u een terrein afgegraven of misschien uw tuin met meer dan 50m3 grond uitgegraven? Voor het afvoeren van de grond heeft u in die gevallen een schone grond verklaring nodig. Ook na de verbouwing van uw huis moet u meestal een schone grond verklaring kunnen overleggen. Een transportbedrijf of een milieustraat kan dan pas uw grond afvoeren dan wel in ontvangst nemen. Koopt u een huis of een stuk grond om een bedrijf op te bouwen? De verkoper is verplicht om te verklaren dat de grond schoon is en zal dus een schone grond verklaring moeten afgeven. Een schone grond verklaring is een gemeentelijke verklaring of ook wel geschiktheidsverklaring genoemd), waarin helder staat dat er geen bezwaren zijn om op een bepaald stuk grond te gaan bouwen of anderszins te gebruiken. BM Bodemmanagement is de specialist die bodemonderzoek voor u uitvoert, daarna de grond saneert en vervolgens een schone grond verklaring opstelt.

Misschien bent u al bekend met BM Bodemmanagement, maar anders merkt u al gauw dat wij een deskundige, gedreven bodemsaneerder zijn, die houdt van een transparante, eerlijke aanpak. We werken op basis van wederzijds vertrouwen. We leveren de schone grond verklaring zo snel mogelijk, zodat u verder kunt met uw (bouw)project. Wij ontzorgen u van begin tot eind en zorgen er altijd voor maatwerk te leveren. U vindt in ons een partner die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord werken hoog in het vaandel heeft staan. Wij voeren integrale multidisciplinaire saneringsprojecten uit voor:

  • particulieren,
  • bedrijven,
  • overheden,
  • semi-overheden.

Naast het leveren van een schone grond verklaring, kunt u ons ook benaderen voor veel andere diensten die te maken hebben met een vervuilde bodem of grondwater, te weten: bodemsanering, archeologische bodemsanering, grondreiniging op locatie, asbestsanering, tijdelijke uitplaatsing, werken in verontreinigde grond en ook bodem- en asbestonderzoek.

Schone grond verklaring realiseren met BM BodemManagement

Als specialist werkt BM Bodemmanagement natuurlijk binnen de huidige wet- en regelgeving wanneer wij een schone grond verklaring moeten leveren. Wij saneren de bodem of het grondwater volgens de BRL SIKB 7000 protocollen 7001 en 7004. U denkt misschien dat een schone grond verklaring duur is, maar wij bewijzen u het tegendeel. We werken namelijk als team samen met een netwerk van andere specialisten. door het slim inzetten van mensen, middelen en technieken kunnen we u een kosteneffectieve aanpak garanderen. In een aantal gevallen kan BM Bodemmanagement het financieel saneringsrisico van u overnemen.

Maak een afspraak voor een schone grond verklaring

De saneringsrisico’s worden zo beperkt, beheersbaar gemaakt of compleet weggenomen. We hebben daartoe een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld, waarin risicomanagement, een vastgesteld budget en duidelijke afspraken centraal staan. Hoe dan ook, BM Bodemmanagement gaat oplossingsgericht te werk en we zijn dan niet bang om innovatief en wellicht iets minder gebruikelijke methoden te gebruiken. Sowieso gebruiken wij meerdere methoden in ons werk, omdat een ernstig vervuilde bodem nu eenmaal een andere aanpak vergt dan een licht vervuilde.

Meer weten? Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op!

Dankzij onze ruime ervaring in de omgang met overheidsinstanties en grondige kennis van de wet- en regelgeving, verloopt dit proces gestroomlijnd en efficiënt. Door onze toewijding aan dit proces zorgen wij ervoor dat u tijdig en conform de voorschriften beschikt over de benodigde schone grond verklaring, waardoor uw bouw- en ontwikkelingsprojecten succesvol en conform kunnen verlopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?