Schone grond verklaring

BM helpt u graag met het onderzoek en het krijgen van een schone grondverklaring. Goed en eerlijk voor een redelijke prijs.
Schone grond verklaring nodig?

Heeft u een schone grond verklaring nodig? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder, die een schone grond verklaring kan afleveren? Zoek dan niet verder. We heten u van harte welkom BM BodemManagement. BM BodemManagement biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het onderzoeken, reinigen en verwijderen van vervuilde grond. Dit kan gaan om asbest, vervuild grondwater of zelfs archeologische opgravingen. Wij begrijpen als geen ander dat het vervelend is als u tijdens de werkzaamheden erachter komt dat de bouwgrond vervuild is.

Wij raden het u dan ook ten zeerste aan om vóórdat u start met de werkzaamheden een schone grond verklaring in de hand te hebben. BM BodemManagement werkt vooral in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u onze diensten en afgeronde projecten. Voor het onderzoeken van bouwgrond en het in orde maken van een schone grond verklaring bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Schone grond verklaring na bodemsanering

BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder die volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004 te werk gaat. Wij beschikken vandaag de dag over een groot team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. Door de jaren heen weten vele bedrijven en semi-overheden ons te vinden en slaan wij ook graag de handen ineen voor uw aanvraag. Het is erg belangrijk dat u, voordat u start met de bouwwerkzaamheden, een schone grond verklaring op zak heeft.

Heeft u dat niet en komen de grondwerkers en tijdens de werkzaamheden achter dat de grond vervuild is? Dan moeten zij per direct stoppen. Dit kost tijd en geld. Uiteraard wilt u dat voorkomen. BM BodemManagement heeft voor het reinigen op locatie een unieke methode ontwikkeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Duurzaamheid staat ook bij ons hoog in het vaandel.

Schone grond verklaring toegelicht

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten op onze website. BM BodemManagement maakt risico’s transparant en beheersbaar. Ons team adviseert u praktisch en eerlijk en wij nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget, waardoor u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?