Schone grond verklaring

BM helpt u graag met het onderzoek en het krijgen van een schone grondverklaring. Goed en eerlijk voor een redelijke prijs.
Schone grond verklaring nodig?

Bent u op zoek naar een schone grond verklaring certificaat? Heeft u het vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is? Bent u op zoek naar een professionele bodemsaneerder? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout. Door onze gunstige ligging kunnen wij u vrijwel in heel Nederland goed van dienst zijn. Vele bedrijven, overheden en particulieren weten ons vandaag de dag te vinden. Wij gaan graag voor u aan de slag en vertellen u graag meer over de passende werkzaamheden voor het in orde maken van een schone grond verklaring.

Al sinds 2009 voeren wij multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Hierdoor weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor een schone grond verklaring en wat wij voor uw bouwgrond kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u ook graag te woord en kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ons team van specialisten vertelt u graag meer over de werkwijze die wij hanteren voor het in orde maken van een schone grond verklaring.

Schone grond verklaring na bodemsanering

BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. BM BodemManagement gaat duurzaam en maatschappelijk verantwoord te werk. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en nemen, indien gewenst, financieel risico over.

Ook kunnen wij een lastig proces begrijpelijk maken. BM BodemManagement beschikt over een groot team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in het saneren van verschillende soorten bodems. Wij werken niet met standaard methodes. Wij gaan keer op keer op zoek naar de beste manieren om de vervuilde bodem te onderzoeken, te reinigen en af te voeren.

Schone grond verklaring toegelicht

Wilt u weten waarom u een schone grond verklaring nodig heeft? Ons team vertelt u daar graag meer over. Wij raden het u ten zeerste aan om voordat u start met de werkzaamheden op uw perceel een schone grond verklaring in handen te krijgen. Wij vertellen u graag meer over het stappenplan wat daarbij hoort.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?