Prijs bodemsanering

Prijs bodemsanering volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Prijs bodemsanering berekenen?

Heeft u een prijs bodemsanering nodig? Is uw bouwgrond vervuild of heeft u een vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is? Gaat u een nieuwe woning of bedrijfspand bouwen en moet u een bodemonderzoek uit laten voeren voordat u toestemming krijgt van de gemeente om te starten met de bouw? Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan in het onderzoeken van bouwgrond en het verwijderen en afvoeren van asbest en vervuilde grond.

Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten en wat u van ons kan en mag verwachten. Wilt u meer weten over de prijs van uw gewenste bodemsanering? Onze medewerkers vertellen u graag meer over prijs bodemsanering in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Prijs bodemsanering bij BM BodemManagement

Voor het bepalen van de juiste prijs bodemsanering moeten wij grondig onderzoek doen naar uw vervuilde grond. De kosten voor het onderzoek, het verwijderen én afvoeren van uw vervuilde grond is per project verschillend. De prijs bodemsanering hangt af van verschillende factoren. Denkt u aan de oppervlakte, de locatie, het afvoeren van de bouwgrond en de hoeveelheid van de bouwgrond. Onze medewerkers onderzoeken uw bouwgrond uitvoerig en bespreken daarna met u het stappenplan. Wij bieden u bodemsanering op maat aan. Wij zijn voor u dé specialist op het gebied van bodemsaneringen en vertellen u graag meer over onze diensten. Onze medewerkers helpen u graag met het onderzoeken van uw bouwgrond en de eventuele vervolgstappen voor het grondig onderzoeken, verwijderen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. BM BodemManagement ontzorgt u volledig. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan.

BM BodemManagement adviseert u praktisch en eerlijk over het bodemonderzoek en de vervolgstappen. Wij houden u op de hoogte en onderhouden korte lijnen met onze opdrachtgevers en klanten. Indien gewenst nemen wij het financieel risico over. Wij staan graag voor u klaar. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken. BM BodemManagement is voor u dé specialist op het gebied van bodemonderzoeken en bodemsaneringen. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maken een lastig proces begrijpelijk. Wij werken volgende juiste richtlijnen voor bodemsaneringen. Denkt u aan BRL 7000 SIKB  en de protocollen 7001 en 7004.

Wilt u meer weten over de prijs bodemsanering? Dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?