Erkende bodemintermediair

Erkende bodemintermediair nodig? BM is erkend (BRL SIKB 7000 en 7500) en werkt deskundig, eerlijk en concurrerend.
Erkende bodemintermediair nodig?

Zoekt u een erkende bodemintermediair? Zoekt u dan niet verder! U bent bij BM BodemManagement aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het organiseren van verschillende bodemonderzoeken. Voor al uw vragen over bodemonderzoeken of voor het vinden van een erkende bodemintermediair bent u bij BM Bodemmanagement op de juiste plaats. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons in goede handen. In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten afgerond. Op onze website geven wij u een uitgebreid overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten als erkend bodemintermediair. Heeft u vragen over onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord!

Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een erkende bodemintermediair. Is er asbest gevonden in uw bouwgrond? Heeft u vermoedens dat uw grond vervuild is? BM BodemManagement onderzoekt voor u uw bouwgrond en maakt een duidelijke analyse. Wij ontzorgen u volledig. BM BodemManagement zorgt ervoor dat er een duidelijk werkplan wordt opgesteld en dat de juiste mensen worden aangestuurd. Door te werken met een erkende bodemintermediair bent u verzekerd van een vakkundige partij die u meeneemt in het verwijdering- en reinigingsproject. BM Bodemmanagement zorgt ervoor dat de risico’s die vastzitten aan het verwijderen van vervuilde grond transparant en beheersbaar worden gemaakt voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met verontreinigde grond en met verontreinigd grondwater. Wij ontzorgen integraal op basis van jarenlange kennis en vakkundige betrokkenheid.

Eerlijk en praktisch advies op maat

BM Bodemmanagement biedt u een jarenlange ervaring aan. In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in bodemsanering. Wij werken volgens een vaste methode zodat wij secuur en efficiënt te werk kunnen gaan. Wij maken voor u een duidelijke risico-analyse. Zo krijgt u een duidelijk beeld van ons stappenplan en welke risico’s er zich voor kunnen doen. Zo zijn wij altijd een stapje voor en zijn wij in staat om de bodemsanering vlekkeloos te laten verlopen. Wij bieden u bodemsanering op maat aan. Voor iedere klus bent u bij ons op het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig. Bij BM Bodemmanagement voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over onze werkwijze. Wij adviseren u praktisch en eerlijk. Onze specialisten maken risico’s beheersbaar en transparant. Wij maken een lastig proces begrijpelijk!.

Bodemreiniging door erkende bodemintermediair BM Bodemmanagement

Bent u op zoek naar een erkende bodemintermediair die bodemsanering uit kan voeren, zodat de locatie daardoor weer verder ontwikkeld kan worden voor het bouwen van huizen of het aanleggen van wegen? Zoek dan niet verder want u bent bij erkende bodemintermediair BM Bodemmanagement aan het juiste adres. BM Bodemmanagement is een erkend bodemsaneringsbedrijf en heeft als een van de kerntaken het volledig ontzorgen van zijn klanten. Als betrouwbaar en deskundig bedrijf en erkende intermediair helpen zij u van a tot z door de saneringen vakkundig en moeiteloos uit te voeren. BM Bodemanagement saneert bodems, kan de vervuilde grond afvoeren en kan de vervuilde grond ook ter plaatse reinigen. De specialisten kunnen de vervuilde grond ook afvoeren en zijn zelfs in staat om werkzaamheden in verontreinigde grond uit te voeren. Daarnaast verzorgt erkende intermediair BM Bodemmanagement het saneren van grondwater en ook archeologische bodemsanering. Het komt in de praktijk vaak voor dat meerdere verschillende werkzaamheden en saneringen uitgevoerd moeten worden en daarom biedt BM Bodemmanagement dan ook aan, als andere kerntaak, om multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan te nemen. BM Bodemmanagement heeft als erkende intermediair al vele jaren ervaring met alles wat met bodemsanering en grondwatersanering te maken heeft.

Erkende bodemintermediair BM Bodemmanagement werkt vanzelfsprekend met bewezen methoden zodat uw locatie weer te gebruiken is voor verdere ontwikkeling. Wij schuwen echter innovatieve werkwijzen niet, maar zetten alles in om op een zo verantwoord mogelijke en duurzame manier de bodemsanering uit te voeren. BM Bodemmanagement biedt absoluut de beste oplossingen en zullen u te allen tijde eerlijk en praktisch adviseren. Onze  erkende bodemintermediairs zijn uitstekend opgeleid en gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000. Wij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. Als erkende intermediair leveren wij onze bodemsaneringen op maat en brengen de risico’s transparant in beeld en maken deze beheersbaar. Belangrijk is voor onze klanten dat het gehele project volledig binnen het vaste afgesproken budget valt. In bepaalde gevallen neemt BM Bodemmanagement het financiele risico van u over, waardoor de risico’s van de sanering beperkt worden en te overzien zijn of in sommige gevallen geheel worden weggenomen. BM Bodemmanagement vervaardigde speciaal hiervoor een uniek uitvoeringsconcept, wat mogelijk ook een optie voor u kan zijn.

Informatie over erkende bodemintermediair

BM Bodemmanagement maakt de lastige processen van bodemsanering helder en begrijpelijk, zodat onze klanten goed geïnformeerd zijn. Als bewuste erkende bodemintermediair onderneemt BM Bodemmanagement duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem daarom contact op, wij staan u graag te woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?