Erkende bodemintermediair

Erkende bodemintermediair nodig? BM is erkend (BRL SIKB 7000 en 7500) en werkt deskundig, eerlijk en concurrerend.
Erkende bodemintermediair nodig?

Zoekt u een erkende bodemintermediair? Zoekt u dan niet verder! U bent bij BM BodemManagement aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het organiseren van verschillende bodemonderzoeken. Voor al uw vragen over bodemonderzoeken of voor het vinden van een erkende bodemintermediair bent u bij BM Bodemmanagement op de juiste plaats. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons in goede handen. In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten afgerond. Op onze website geven wij u een uitgebreid overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten als erkend bodemintermediair. Heeft u vragen over onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord!

Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een erkende bodemintermediair. Is er asbest gevonden in uw bouwgrond? Heeft u vermoedens dat uw grond vervuild is? BM BodemManagement onderzoekt voor u uw bouwgrond en maakt een duidelijke analyse. Wij ontzorgen u volledig. BM BodemManagement zorgt ervoor dat er een duidelijk werkplan wordt opgesteld en dat de juiste mensen worden aangestuurd. Door te werken met een erkende bodemintermediair bent u verzekerd van een vakkundige partij die u meeneemt in het verwijdering- en reinigingsproject. BM Bodemmanagement zorgt ervoor dat de risico’s die vastzitten aan het verwijderen van vervuilde grond transparant en beheersbaar worden gemaakt voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met verontreinigde grond en met verontreinigd grondwater. Wij ontzorgen integraal op basis van jarenlange kennis en vakkundige betrokkenheid.

Eerlijk en praktisch advies op maat

BM Bodemmanagement biedt u een jarenlange ervaring aan. In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in bodemsanering. Wij werken volgens een vaste methode zodat wij secuur en efficiënt te werk kunnen gaan. Wij maken voor u een duidelijke risico-analyse. Zo krijgt u een duidelijk beeld van ons stappenplan en welke risico’s er zich voor kunnen doen. Zo zijn wij altijd een stapje voor en zijn wij in staat om de bodemsanering vlekkeloos te laten verlopen. Wij bieden u bodemsanering op maat aan. Voor iedere klus bent u bij ons op het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig. Bij BM Bodemmanagement voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over onze werkwijze. Wij adviseren u praktisch en eerlijk. Onze specialisten maken risico’s beheersbaar en transparant. Wij maken een lastig proces begrijpelijk!.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?