BRL 7000 gecertificeerd 

Een BRL 7000 gecertificeerd specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000.
Een BRL 7000 gecertificeerd specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat BRL 7000 gecertificeerd is? Dan bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bij het saneren van bouwgrond moet u op zoek naar een partner die beschikt over de juiste papieren. BM is deze partner. BM is gecertificeerd en werkt volgens alle wettelijke richtlijnen en protocollen.

De BRL 7000 is een beoordelingsrichtlijn waarin beschreven staat waaraan de gecertificeerde verwijdering van verontreinigde grond moet voldoen. BM BodemManagement is BRL 7000 gecertificeerd en is in staat om via de juiste richtlijnen en normen uw vervuilde bouwgrond te saneren en indien noodzakelijk af te voeren.

Heeft u vragen over de BRL 7000 certificering, of het uitvoeren van een bodemsanering? Wij vertellen u hier graag meer over.

U bent bij BM BodemManagement aan het juiste adres voor het vinden van een professioneel saneringsbedrijf dat werkt volgens de juiste richtlijnen van de BRL 7000.

Door te werken volgens de beoordelingsrichtlijnen waarborgen wij de kwaliteit van de bodemsanering.  In de BRL 7000, ook wel BRL SIKB 7000 genoemd, wordt de manier waarop gesaneerd moet worde vastgelegd en daardoor bent u ervan verzekerd dat de bodemsanering juiste wijze worden uitgevoerd.

Daarnaast wordt BM gecontroleerd door onafhankelijke certificerende instellingen. Alles om u een professionele en goed uitgevoerde sanering te garanderen.

BM BodemManagement: volledig BRL 7000 gecertificeerd

Vervuilde bouwgrond moet op de juiste wijze worden gesaneerd en indien noodzakelijk, worden afgevoerd.

Doordat BM BodemManagement BRL 7000 gecertificeerd is, bent u verzekerd van een professioneel saneringsbedrijf dat voor u de touwtjes uit handen neemt.

BM staat bekend als een ervaren bodemsaneerder die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van saneringen in een kritische omgeving.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten.

BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.  Door te werken volgens de BRL 7000 protocollen bent u verzekerd van echt vakmanschap en bieden wij u de zekerheid voor het saneren van uw vervuilde grond.

Wij saneren uit de grond van ons hart.

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Ieder project is anders, hierdoor bieden wij u bodemsanering op maat aan. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget en adviseren u praktisch en eerlijk. Indien gewenst, nemen wij financieel risico over.

Op onze website bieden wij u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij doen en wie wij zijn.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?