BRL 7001

Een BRL 7001 gecertificeerd specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000.
BRL 7001 gecertificeerd specialist nodig?

Op zoek naar een BRL 7001 bedrijf? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat volgens de juiste protocollen en richtlijnen uw vervuilde bouwgrond saneert? Bent u op zoek naar professionals die als geen ander weten wat BRL 7001 betekent? Zoek dan niet verder en neem contact op met één van de medewerkers van BM Bodem Management uit Oosterhout. Wij zorgen ervoor dat wij uw vervuilde bouwgrond volgens de juiste BRL 7001 richtlijnen onderzoeken, reinigen en afvoeren. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een erkend bodemsaneringsbedrijf. Wij zijn een betrouwbare, multidisciplinaire bodem saneerder die volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004 werkt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. 

BRL 7001 gecertificeerd specialist nodig? Bij BM Bodem Management vindt u bodemsanering op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen bij het onderzoeken van uw bouwgrond. Is uw bouwgrond vervuild? Dan gaan wij graag verder voor u aan de slag. Wij verwijderen en reinigen de vervuilde grond en voeren deze daarna voor u af. U hoeft er niets voor te doen. Wij ontzorgen u volledig op maat. BM Bodem Management biedt u zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsanering. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Onze medewerkers adviseren u praktisch en eerlijk en nemen indien u dat wenst, het financieel risico van u over. Wij staan erom bekend dat wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aannemen. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar voor onze klanten en werknemers. Het is onze taak om  een lastig proces begrijpelijk te maken. BM Bodem Management saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen BRL 7001 en 7004. 

BM BodemManagement: volledig BRL 7001 gecertificeerd

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de kosten voor de sanering van uw vervuilde bodem?  De kosten voor de sanering van uw bouwgrond hangt af van verschillende factoren. Denkt u aan de hoeveelheid, locatie en bereikbaarheid. Door deze factoren samen te voegen kunnen wij u een duidelijk kostenplaatje aanbieden.

Wij saneren binnen een vast budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat wij starten met het verwijderen van uw vervuilde bouwgrond. Wij houden de lijnen kort met onze klanten en zorgen ervoor dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en bespreken graag met u uw wensen voor de sanering van uw bouwgrond. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?