BRL 7004

Een BRL 7004 gecertificeerd specialist nodig? BM saneert deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL 7004
BRL 7004 gecertificeerd specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat werkt volgens de BRL 7004 protocollen? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder die graag de handen ineen slaat om uw bouwgrond te onderzoeken op vervuiling? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Oosterhout bij BM BodemManagement. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook door de jaren heen een team van specialisten om ons heen verzameld die graag voor u aan de slag gaan. Ieder project is anders en heeft diverse invalshoeken nodig om uw perceel op de juiste wijze te controleren.

Wordt er vervuilde bouwgrond aangetroffen? Dan steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij onderzoeken uw perceel, verwijderen de vervuilde bouwgrond en voeren een reiniging uit. Daarna voeren wij de vervuilde bouwgrond netjes af zodat u daar het minste hinder van ondervindt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem een kijkje bij onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor meer informatie over BRL 7004 graag tegemoet.

BM BodemManagement: volledig BRL 7004 gecertificeerd

BM BodemManagement is gevestigd in Brabant en biedt u graag zijn ervaring en diensten aan voor het saneren van bouwgrond. Wij saneren volgens de de BRL 7000 SIKB protocollen 7001. 7500 en de 7004. Protocol 7004 omschrijft de eisen aan organisatie, personeel en werkwijze van de aannemer. Dit is een richtlijn en het is verplicht om u daaraan te houden als u een professional uw vervuilde grond laat onderzoeken, reinigen en afvoeren. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u tijdens uw werkzaamheden op uw perceel vervuilde bouwgrond aantreft. Het is dan noodzakelijk om de bouw stil te leggen en direct contact op te nemen met een bodemsaneringsbedrijf zoals BM BodemManagement. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Voordat wij starten met onze werkzaamheden weet u precies wat de kosten zullen zijn. Wij voeren namelijk bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Ons team van specialisten adviseert u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico over.

Wilt u meer weten onze werkwijze met BRL 7004? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van a tot z zodat u het minste hinder ervaart van onze werkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?