Asbest in bodem

Asbest in bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest in bodem verwijderen

Is er bij u asbest in bodem gevonden? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat? Dan bent u bij BM Bodem Management aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het verwijderen van asbest in bodem. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om verwijderen van uw asbest in bodem. Wij bieden u een bodemsanering op maat aan.

Wij ontzorgen u volledig van A tot Z. Wij bespreken graag uw wensen en samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing om de asbest in bodem te saneren. BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van asbest? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het verwijderen van uw asbest. 

Asbest in bodem laten saneren

Iemand die u kan helpen met het verwijderen van asbest in bodem? Onze professionals adviseren u praktisch en eerlijk over de mogelijkheden om uw asbest te verwijderen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk het asbest wilt verwijderen. Onze vakmannen gaan zo snel mogelijk aan de slag zodat u verder kunt met uw bouwproject. De kosten van het verwijderen van asbest in bodem hangen af van een aantal factoren. De hoeveelheid asbest, de locatie van het asbest en de toegang tot uw perceel. Door deze factoren te koppelen kunnen wij u een duidelijk kostenplaatje geven. Zo weet u van te voren wat de kosten zullen zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en nemen, indien gewenst, het financieel risico over. Onze vakmannen maken risico’s transparant en beheersbaar en maken een lastig proces begrijpelijk. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Wilt u meer weten over het verwijderen van uw asbest? Bent u op zoek naar een grondreiniging op locatie, een tijdelijke verplaatsing of een archeologische bodem onderzoek? Bij BM Bodem Management gaan wij graag voor u aan de slag. Wilt u meer weten over onze aangeboden diensten of over het verwijderen van uw asbest? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?