Asbest in bodem

Asbest in bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest in bodem verwijderen

Is er asbest in bodem van uw bouwgrond gevonden? Bent u op zoek naar een professionele bodemsaneerder die op korte termijn voor u aan de slag kan? Zoekt u dan niet verder. De experts van BM BodemManagement helpen u graag. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet op asbest in bodem zit te wachten. Dit kan uw bouwproces vertragen of zelfs stil leggen. Door direct contact op te nemen met de experts van BM BodemManagement kunnen wij snel een effectief plan voor u maken. Wij staan bekend om onze bodemsanering op maat. Ieder perceel of bouwgrond is anders en dat heeft te maken van verschillende aspecten. BM BodemManagement gaat graag met u in gesprek om op zoek te gaan naar passende mogelijkheden voor de verwijdering van de asbest in uw bouwgrond of perceel. 

Is er asbest in bodem aangetroffen? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u van te voren wilt weten wat de kosten zullen zijn voor asbest in bodem verwijderen. De kosten voor het verwijderen van asbest hangt af van verschillende factoren. De hoeveelheid asbest, de locatie van het asbest en de toegang tot uw perceel worden samengevoegd voor een duidelijke kostenplaatje. Op deze manier weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken van de bouwgrond, het reinigen van de bouwgrond en het verwijderen van de vervuilde grond. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij nemen, indien gewenst, een financieel risico over. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en maken een lastig proces begrijpelijk. BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Asbest in bodem laten saneren

BM BodemManagement is het bodemsaneringsbedrijf waar u van op aan kunt. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van vervuilde bouwgrond. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om verwijderen van asbest in uw perceel of bouwgrond. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. De medewerkers van BM BodemManagement adviseren u praktisch en eerlijk over de passende mogelijkheden om het asbest te verwijderen uit uw perceel.

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Voor een betrouwbare bodemsaneerder die voor u klaar staat om uw asbest in bodem te verwijderen bent u bij BM BodemManagement in goede handen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?