Asbest in bodem

Asbest in bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest in bodem verwijderen

Heeft u asbest in bodem? Is er asbest in bodem geconstateerd? Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en komt graag bij u langs in heel Nederland. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderzoeken en afvoeren van asbest op diverse locaties.

Wij begrijpen als geen ander dat als er asbest in bodem is geconstateerd dat u dat snel wilt laten verwijderen. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u uw wensen en komen bij u langs om de oppervlakte te bekijken. BM BodemManagement biedt u bodemsanering en asbest sanering op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Asbest in bodem laten saneren

Wilt u asbest in bodem laten saneren? Is er asbest in uw bouwgrond gevonden? Of heeft u het vermoeden dat er asbest in uw bodem zit? Wij raden u aan om direct actie te ondernemen. Tijdens de werkzaamheden van uw project is vertraging niet wat u wilt. Het kan gebeuren dat er vervuilde grond of zelfs asbest in de bodem wordt gevonden. Dit is erg vervelend en het kan de werkzaamheden stilleggen. Wij raden het u sterk aan om voor de start van de bouwwerkzaamheden uw bouwgrond of perceel door professionals te laten onderzoeken. Op deze manier voorkomt u dat het project moet worden stil gelegd en loopt u geen achterstand op. De experts van BM BodemManagement gaan graag voor u aan de slag en ontzorgen u van A tot Z. Wij doen er alles aan om zo effectief mogelijk de asbest in bodem te onderzoeken, te verwijderen en af te voeren volgens de juiste richtlijnen. Vele zakelijke en particulieren klanten weten ons tegenwoordig te vinden en maken gebruik van onze diensten. Wordt u onze volgende tevreden klant en helpen wij u binnenkort met het verwijderen van asbest in uw bouwgrond?

BM BodemManagement heeft jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering. Wij voeren asbest saneringen uit binnen een vast budget. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast maken wij een lastig proces begrijpelijk en maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement staat bekend om duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?