Asbest in bodem

Asbest in bodem verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest in bodem verwijderen

Heeft u het vermoeden dat er asbest in bodem kan worden aangetroffen? Bent u in het bezit van een perceel en heeft u een schone grond verklaring nodig? Wij raden het u aan om een kijkje te nemen op onze website. Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres voor het inzetten van een bodemsaneerder. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het onderzoeken, reinigen en verwijderen van vervuilde grond. Het is erg vervelend als er asbest in bodem wordt aangetroffen. Indien dit het geval is gaan wij volgens de juiste protocollen handelingen uitvoeren.

Bovendien maken wij een lastig proces begrijpelijk. Ons team saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 en wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Voor asbest in bodem onderzoeken en saneren bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en heeft hierdoor een gunstige ligging. Wij komen graag bij u langs in heel Nederland om uw perceel op de juiste wijze te onderzoeken, te reinigen en de grond af te voeren. Wij doen er alles aan om zo min mogelijk hinder te geven tijdens onze werkzaamheden bij asbest in bodem.

Asbest in bodem laten saneren

BM BodemManagement saneert over het algemeen asbest in grond en puin. Wij zijn expert in het oplossen van complexe asbestvraagstukken. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar de beste uitvoeringsvariant binnen de kaders van de vaak complexe wet- en regelgeving. Wij weten als geen ander dat het erg vervelend is als er asbest in de bodem wordt aangetroffen. Het is van groot belang dat asbest op de juiste wijze wordt onderzocht, verwijderd en wordt afgevoerd. Asbest is namelijk erg schadelijk.

Daarnaast is het prettig als u voordat de werkzaamheden beginnen op de bouw, een schone grond verklaring in handen heeft. Zodra u alleen al het vermoeden heeft dat er asbest in de bodem kan zitten, is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Als u tijdens de werkzaamheden van het bouwproces er achter komt dat er asbest in de bodem zit, dan moet u direct de werkzaamheden stilleggen. Dit is wat u uiteraard wilt voorkomen. Het stilleggen van het werkproces kost u tijd en geld.

Vragen over het asbest in bodem saneren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw perceel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?