Asbest in puin

Asbest in puin verwijderen? Asbest in puin saneren: deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbest in puin laten saneren?

Bij BM BodemManagement bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een bodemsaneringsbedrijf die professioneel en kundig te werk gaat.

Heeft u asbest in puin of heeft u het vermoeden dat u asbest in puin heeft? Onze medewerkers helpen u graag verder.

In de afgelopen jaren hebben wij onze ervaring steeds verder uit kunnen bereiden en zijn wij voor u de aangewezen partij om het asbest in puin op professionele manier te verwijderen. Wij adviseren u praktisch en eerlijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Wij staan u graag te woord.

BM BodemManagement staat bekend om zijn bodemsanering op maat.

Is uw bouwgrond vervuild of heeft u een vermoeden dat uw bouwgrond vervuild is? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en het daarbij behorende stappenplan om de verontreiniging, of het asbest te verwijderen uit uw puin of bodem.

BM BodemManagement: de asbest in puin specialist!

BM BodemManagement biedt u jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsaneringen en het daarbij behorende opruimen van asbest uit puin of uit vervuilde grond.

Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vooraf vastgesteld budget.

Bij het verwijderen van asbest komt veel kijken. Het is van belang dat u een professioneel bedrijf inschakelt, zodat het verwijderen van asbest in puin zorgvuldig en verantwoord wordt gedaan. BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000, SIKB protocollen 7001 en 7004.

Sanering van asbest in puin, brengt verschillende risico’s met zich mee. Daarom is het van belang dat u dit uit laat voeren door professionele vakmensen.

Wij onderzoeken uw puin of bouwgrond grondig. Door een korte proef te nemen van uw puin of bouwgrond komen wij er vrij snel achter of uw puin of bouwgrond vervuild is. Is dit het geval? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Volgens een professioneel stappenplan transparant en eerlijk.

Wij bespreken met u onze bevindingen en maken de project risico’s transparant en beheersbaar. Wij maken een lastig proces begrijpelijk voor onze opdrachtgevers.

Indien gewenst nemen wij uw risico over. Wij ontzorgen u volledig en pakken op een professionele manier uw probleem aan.

BM BodemManagement staat bekend door zijn duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen. Wij nemen daarnaast multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.

Meer weten over onze diensten of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?