Asbesthoudende grond

Asbesthoudende grond verwijderen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Asbesthoudende grond verwijderen

Bent u in het bezit van asbesthoudende grond? Heeft u het vermoeden dat er asbest in uw bouwgrond zit? Zoekt u dan niet verder en neem direct contact op met de specialisten van BM BodemManagement. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van bodemsanering. Doordat wij in de loop van de jaren verschillende soorten bouwgrond en vervuiling hebben onderzocht en afgevoerd kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn.

BM BodemManagement saneert asbest in grond en puin. Wij zijn expert in het oplossen van complexe asbestvraagstukken en ook voor u gaan wij graag aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor uw asbesthoudende grond kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag met u mee over het onderzoeken en verwijderen van asbesthoudende bouwgrond.

Asbesthoudende grond sanering bij BM Bodem Management

Eén van de specialismen van BM BodemManagement is het saneren van asbesthoudende grond of puin en het in goede banen leiden van een asbestcalamiteit na bijvoorbeeld brand. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij ook u vandaag goed te woord staan en wij gaan graag aan de slag met uw aanvraag. Het is erg belangrijk dat u asbest snel verwijdert. Zeker als het wordt aangetroffen in de bouwgrond is het van groot belang dat de vervuilde grond door specialisten wordt onderzocht. Na het onderzoeken wordt er een plan van aanpak in gang gezet. Wij verwijderen en zuiveren de grond. Na het verwijderen van het asbest zorgen wij ervoor dat de vervuilde grond netjes wordt afgevoerd. Het is onze taak om u van a tot a volledig te ontzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van asbesthoudende grond? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de diensten die wij aanbieden. BM BodemManagement kan u als onafhankelijk bodemsaneerder verder helpen om uw asbestprobleem op te lossen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget en adviseren u praktisch en eerlijk. Indien gewenst nemen wij financieel risico over en wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van asbesthoudende grond. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?