Verontreinigde grond afvoeren

Verontreinigde grond afvoeren: deskundig, goedkoop en oplossingsgericht.
Verontreinigde grond afvoeren

Het afvoeren van verontreinigde grond is aan strenge regels gebonden. Als u te maken hebt met vervuilde grond die afgevoerd moet worden kunt u hiervoor het beste een professional in de arm nemen. BM Bodemmanagement uit Oosterhout is dé specialist die verontreinigde grond afvoeren kan volgens de juiste protocollen. Wij zijn een erkend en geregistreerd bodemsaneerder met de vereiste certificaties BRL SIKB 7000. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsaneringen kunnen wij u praktisch en eerlijk advies geven. Voordat verontreinigde grond afvoeren mogelijk is gaat er wel een en ander aan vooraf. Als er verontreinigde grond wordt aangetroffen zijn er verschillende methoden en technieken om deze te saneren. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en gaan oplossingsgericht te werk. Verontreinigde grond hoeft niet altijd afgevoerd te worden. Het hangt namelijk helemaal af van de aard van de verontreiniging, de regelgeving en het (toekomstige) gebruik van de locatie. Naast de conventionele ontgraving en afvoering van de grond zijn er andere mogelijkheden zoals isolatie, aanbrengen van een leeflaag, tijdelijke uitplaatsing, in situ sanering of sanering van puin en halfverhardingen. Als voor uw project ontgraving en de verontreinigde grond afvoeren de beste methode is dan kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten; wij ontzorgen u volledig!

BM Bodemmanagement voert bodemsanering altijd uit binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent. Door de inzet van ons eigen team en netwerk van kundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. In ons unieke uitvoeringsconcept staan risicomanagement en duidelijke afspraken centraal. In bepaalde gevallen nemen zelfs het financieel risico van u over. Een heldere en transparante communicatie en een strakke coördinatie zijn de basis voor een succesvolle bodemsanering en samenwerking.

Verontreinigde grond afvoeren met BM BodemManagement

Op zoek naar een specialist op het gebied van verontreinigde grond afvoeren? Wij hebben jarenlange ervaring met verontreinigde grond afvoeren en wij zijn u graag van dienst om alles volgens de juiste wet- en regelgeving uit te voeren. Hierbij kiezen we voor praktische, soms ongebruikelijke en innovatieve oplossingen.

Daarbij houden wij rekening met belangen van alle betrokkenen. Bij al onze werkzaamheden nemen wij onze verantwoording met betrekking tot het milieu en duurzaamheid speelt een belangrijke rol; hier bepalen wij mede ons saneringsbeleid op. Ons doel is om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers binnen de gestelde tijd en budget.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?