Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Als u bezig bent met plannen voor een nieuw te bouwen woning, bedrijfspand of zelfs een hele wijk of een bedrijventerrein, dat weet u ongetwijfeld dat de grond waarop u wilt gaan bouwen, schoon moet zijn. Een schone grond verklaring kan alleen afgegeven worden als een erkend en gecertificeerd bodemsaneringsbedrijf de grond heeft onderzocht. Bij constatering van vervuilde grond zal het bedrijf dan overgaan tot het saneren van de vervuilde grond. BM Bodemmanagement is zo’n erkend en gecertificeerd bodemsaneringsbedrijf, dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van bodemsaneringen. Bovendien ontzorgt BM Bodemmanagement hun klanten van a tot z en volledig op maat.

De vervuilde grond kan vanzelfsprekend afgevoerd worden, maar de ook ter plaatse kunnen wij de vervuilde grond saneren. Zodra dit is gedaan, kan de locatie verder ontwikkeld worden. BM Bodemmanagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Wij voeren niet alleen bodemsaneringen uit en kunnen vervuilde grond saneren, maar we verzorgen ook asbestsanering, grondwatersanering en archeologische bodemsanering. De regelgeving en de locatie is daarbij bepalend. Het komt vaak voor dat verschillende saneringsprojecten op een locatie uitgevoerd moeten worden, naast het saneren van vervuilde grond. Ook dan kiest u voor BM Bodemmanagement, aangezien wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aannemen.

Eerlijk en praktisch advies op maat

Vanzelfsprekend kunnen alleen erkende en gecertificeerde bodemsaneringsbedrijven vervuilde grond saneren. BM Bodemmanagement werkt daarom alleen met specialisten die zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs. Bij BM Bodemmanagement is iedereen gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000 en werken wij volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. Wij verzorgen het saneren van vervuilde grond binnen een vast budget. U kunt ervan op aan dat wij u altijd praktisch en eerlijk advies geven en garanderen u dat wij duurzaam en kosteneffectief te werk gaan. Daarbij gaan wij ook innovatief te werk, zodat wij altijd de beste oplossingen voor u hebben om uw vervuilde grond te saneren. Indien gewenst kan BM Bodemmanagement in bepaalde gevallen het financiële risico van u overnemen, door het unieke uitvoeringsconcept dat wij in de loop der jaren ontwikkeld hebben,. De risico’s van de bodemsanering en het saneren van de vervuilde grond worden zo transparant en beheersbaar.

Het saneren van vervuilde grond en de daaraan vaak gelieerde andere saneringen kunnen lastige processen zijn. BM Bodemmanagement zet zich daarom in om een en ander begrijpelijk te maken. Als u meer wilt weten over vervuilde grond saneren, neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?