Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Op zoek naar een specialist die vervuilde grond saneren kan? Het is erg vervelend als u tijdens de bouw van een project er achter komt dat de grond vervuild is. Het is daarom sterk aan te raden om, voordat u begint met bouwen, de grond te laten onderzoeken op vervuiling. De vervuiling van uw bouwgrond kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er op uw bouwgrond een ander bedrijf heeft gestaan. Er kunnen gevaarlijke stoffen in de bouwgrond terecht zijn gekomen, zoals oude bestrijdingsmiddelen of zware metalen. Door uw bouwgrond van te voren te controleren op deze stoffen kunt u veel narigheid voorkomen tijdens de bouw. Bent u op zoek naar een vervuilde grond saneren? Zoekt u een professioneel bedrijf dat u van A tot Z kan helpen met het saneren van uw vervuilde grond? Neem een kijkje op de website van BM Bodem Management en laat u verrassen door de verschillende diensten die zij u aanbieden. Voor vervuilde grond saneren bent u bij BM Bodem Management aan het juiste adres! 

Op zoek naar een specialist voor vervuilde grond saneren? In sommige gevallen kan BM Bodem Management de vervuilde grond op locatie saneren. Dit is niet altijd mogelijk omdat iedere vervuilde grond anders is. BM Bodem Management is uniek omdat vervuilde grond saneren op locatie één van hun specialiteiten is. Zij werken met een unieke en speciale methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een selectieve ontgraving. Daarnaast zorgt deze methode ervoor dat de grond biologisch wordt afgebroken. BM Bodem Management reinigt uw bouwgrond volgens de BRL SIKB 7000, protocol 7001 en 7004. BM Bodem Management biedt u grondsanering op maat aan. Daarnaast ontzorgen zij u volledig. 

Eerlijk en praktisch advies op maat

BM Bodem Management biedt u de mogelijkheid aan om het onderzoeken, het uitvoeren en het afgraven van uw vervuilde bouwgrond uit handen te nemen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u goed van dienst zijn en weten zij als geen ander hoe zij uw vervuilde bouwgrond volgens de juiste richtlijnen af moeten voeren. Daarnaast voeren zij bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook neemt BM Bodem Management indien gewenst een financieel risico over. 

Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor vervuilde grond saneren? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het realiseren van het onderzoeken en eventueel afvoeren van uw vervuilde bouwgrond? De kosten van een grondsanering hangen af van verschillende factoren. Op welke locatie bevindt zich de vervuilde bouwgrond, hoe groot is de oppervlakte en hoe ernstig is uw bouwgrond vervuild? Door deze factoren samen te voegen kunnen de medewerkers van BM Bodem Management een duidelijk beeld voor u schetsen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?