Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Wilt u vervuilde grond saneren? Als u op zoek bent naar een bedrijf waar het saneren van uw vervuilde grond in goede handen is dan bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben vele zakelijke en particulieren klanten onze hulp ingeroepen voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde grond. Het is erg vervelend als u er tijdens de bouw achter komt dat uw bouwgrond of perceel vervuild is. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Vervuilde grond saneren laat u over aan de experts van BM BodemManagement. Wij raden het u aan om uw bouwgrond te laten onderzoeken door experts. Op deze manier weet u zeker dat uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen wordt onderzocht, gereinigd en wordt afgevoerd. U zult hier niet de minste hinder van ondervinden. Het is onze taak om u te ontzorgen op maat. Onze experts gaan graag voor u aan de slag voor vervuilde grond saneren.

Wij zijn de specialist voor het vervuilde grond saneren. BM BodemManagement biedt u vervuilde grond saneren op maat aan. Ieder stuk grond is weer anders. Denkt u aan de oppervlakte, de ligging en op welke manier de bouwgrond vervuild is. Wij werken niet met vaste plannen. Wij onderzoeken de omgeving, uw bouwgrond en de mogelijkheden voor het onderzoeken, reinigen van uw perceel en het afvoeren van de vervuilde grond. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en gaan graag voor u aan de slag. Wij hebben jarenlange ervaring met het saneren van grond. Wij saneren uw bouwgrond binnen een vast budget. Op deze manier weet u precies wat de kosten zijn voor het onderzoeken, reinigen en verwijderen van uw vervuilde bouwgrond. U komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. BM BodemManagement neemt, indien gewenst, het financieel risico over. Multidisciplinaire saneringsprojecten nemen wij integraal aan. BM BodemManagement staat bekend om zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Eerlijk en praktisch advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vervuilde grond saneren voor uw bouwgrond of perceel? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen. BM BodemManagement maakt risico’s transparant en beheersbaar.

Onze experts maken een lastig proces begrijpelijk. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Bent u benieuwd naar de kosten voor het saneren van uw bouwgrond of perceel? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?