Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Start u binnenkort met de werkzaamheden aan uw kavel of perceel? Bent u op zoek naar een schone grond verklaring zodat u de werkzaamheden kan starten? Moet er vervuilde grond saneren worden ingezet? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout en heeft hierdoor een centrale ligging in Nederland. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden en wij kunnen u in heel Nederland goed van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op een efficiënte en effectieve manier vervuilde grond saneren kunnen. Wij beschikken over een team van specialisten dat graag de handen ineen slaat voor het onderzoeken, reinigen en verwijderen van vervuilde bouwgrond. Het is erg belangrijk dat u in het bezit bent van een schone grond verklaring, voordat u start met de werkzaamheden aan uw perceel. Heeft u deze niet en stuit u tijdens de werkzaamheden op vervuiling of op een archeologische vondst? Dan moet u per direct de werkzaamheden staken. Dit kost u tijd en geld en dat wilt u uiteraard graag voorkomen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u direct al onze specialiteiten en de werkwijze die wij hanteren. Voor het inzetten van experts voor vervuilde grond saneren bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

BM BodemManagement biedt u bodemsanering op maat aan. Door de jaren heen hebben wij een team van experts om ons heen verzameld. De experts beschikken stuk voor stuk over de juiste expertises die nodig zijn bij het vervuilde grond saneren. Wij bieden oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is dat de bouwgrond van uw perceel schoon moet zijn. Niets is vervelender dan dat u de bouwwerkzaamheden moet stoppen als er bijvoorbeeld asbest in de grond wordt aangetroffen. BM BodemManagement is betrokken en levert het best mogelijke maatwerk aan al onze opdrachtgevers. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat. Wij zijn deskundig en onafhankelijk op het gebied van bodemsaneringen en gaan ook graag voor u aan de slag. Doordat ieder perceel anders is en er verschillende vervuilingen zijn, maken wij keer op keer een bodemsanering opdracht op maat. Wij kijken naar de beste opties en handelen effectief. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget en adviseren u praktisch en eerlijk. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij duidelijke afspraken maken met onze klanten.

Eerlijk en praktisch advies op maat

Wij geloven in een transparante dienstverlening en werken op basis van wederzijds vertrouwen. Wij bieden onze klanten bodemsanering op maat en ontzorgen onze klanten volledig. Bij BM BodemManagement nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en wij maken risico’s transparant en beheersbaar. Hierdoor wordt een lastig proces begrijpelijk en inzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat wij de lijnen kort houden met onze klanten. Onze specialisten saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord omdat wij het milieu erg belangrijk vinden. Bodemvervuiling is er in verschillende soorten en gradaties. Denk hierbij aan asbest, archeologische problemen en vervuild grondwater. Ons team saneert asbest, puin en andere grondstoffen. Wij zijn experts in het oplossen van onder andere complexe asbestvraagstukken. We zetten innovaties en duurzaamheid in waar het kan. Alles om onze klanten te ontzorgen en de beste oplossing te bieden. De kracht van BM BodemManagement is dat we de taal van onze klanten, de overheid én onderaannemers spreken. In bepaalde gevallen nemen wij het financieel saneringsrisico zelfs van u over. Uw saneringsrisico’s worden hiermee beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs volledig weggenomen. Het team van BM BodemManagement is deskundig en betrokken. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vervuilde grond saneren? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw perceel kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een kop koffie met u in. Daarnaast komen wij bij u langs om een kort onderzoek uit te voeren. Hierdoor kunnen wij een duidelijke kostenplaatje aanbieden en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij zijn een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?