Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Heeft u plannen met uw perceel maar moet eerst de vervuilde grond gesaneerd worden? Bent u op zoek naar een deskundige bodemsaneerder? Dan is BM Bodemmanagement uit Oosterhout dé erkende bodemsaneerder die uw vervuilde grond saneren kan. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemsaneringen. Bodemsanering is de handeling die de bodem geschikt maakt voor het gewenste gebruik. Hiervoor bestaan diverse methoden en technieken. Vrijwel iedere bodemsanering moet uitgevoerd worden door geregistreerde en erkende bodemintermediairs die gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7000. BM Bodemmanagement voldoet aan al deze eisen en biedt bodemsanering op maat.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bodemsaneringen en wij adviseren u praktisch en eerlijk. Er zijn verschillende methoden om vervuilde grond te saneren; sanering wil niet altijd zeggen dat de vervuilde grond verwijderd moet worden. Wij kunnen de vervuilde grond saneren door het toepassen van conventionele ontgraving, isolatie, aanbrengen van een leeflaag, tijdelijke uitplaatsing, in situ sanering of sanering van puin en halfverhardingen. Welke methode wij bij uw project toe gaan passen is afhankelijk van de aard van de verontreiniging, de regelgeving en het (toekomstige) gebruik van de locatie.

Eerlijk en praktisch advies op maat

Als u bij ons aanklopt voor vervuilde grond saneren dan gaan wij oplossingsgericht te werk waarbij wij u volledig ontzorgen. BM Bodemmanagement heeft een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld waarbij risicomanagement en duidelijke afspraken centraal staan. Dit bewezen concept resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve uitvoering van uw saneringsproject. Wij voeren onze bodemsaneringen altijd uit binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent. In bepaalde gevallen nemen wij zelfs het financieel risico van u over. Hiermee worden uw saneringsrisico’s beperkt of zelfs helemaal weggenomen. Een succesvolle bodemsanering is gebaseerd op een transparante dienstverlening en wederzijds vertrouwen, daar geloven wij in met het vervuilde grond saneren!

Wij nemen als onderneming onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. In onze werkwijze en de uitvoering van de werkzaamheden speelt duurzaamheid een belangrijke rol en hier baseren wij mede ons saneringsbeleid op. Op basis van onze ervaring hebben wij een uniek uitvoeringsconcept ontwikkeld met enkele vaste pijlers. Binnen ons concept zorgen wij voor een heldere communicatie met betrokkenen en strakke coördinatie van onze werkzaamheden. Wij voeren onze werkzaamheden uit op een manier die aansluit bij uw wensen. Wij ontzorgen u volledig uit de grond van ons hart! Ons doel is om het beste resultaat te halen voor onze opdrachtgevers binnen de gestelde tijd en budget.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?