Vervuilde grond saneren

Vervuilde grond saneren deskundig, oplossingsgericht en vertrouwd volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Vervuilde grond saneren nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vervuilde grond saneren kan? Bent u in het bezit van een perceel waar binnenkort op gebouwd gaat worden? Wij raden het u aan om direct op te zoek te gaan naar een bodemsaneerder. Het is erg vervelend als u tijdens de werkzaamheden op vervuilde grond stuit. Hierdoor moet de bouw stil gelegd worden. Dit kost u geld en tijd en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het saneren van vervuilde bouwgrond en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout maar wij komen graag bij u langs in heel Nederland. Vervuilde grond saneren moet gedaan worden volgens geldige regels die wij keer op keer netjes uitvoeren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Voor vervuilde grond saneren bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

BM BodemManagement voert oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken zodat u in ons een goede partner heeft gevonden. Wij hebben geen standaard vervuilde grond saneren papieren klaar liggen. Ieder project is anders, elk perceel is ander. Hierdoor gaan wij altijd weer met een open mind aan de slag om vervuilde grond te saneren op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. U zult weinig tot geen hinder van onze werkzaamheden ervaren als wij uw perceel onderzoeken op vervuilde bouwgrond. Wordt er vervuilde grond aangetroffen? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de bouwgrond gesaneerd wordt en dat de vervuilde grond netjes wordt afgevoerd. Iedere stap wordt met u besproken. Wij saneren binnen een vast budget waardoor u te allen tijde weet waar u aan toe bent. 

Eerlijk en praktisch advies op maat

Vanzelfsprekend kunnen alleen erkende en gecertificeerde bodemsaneringsbedrijven vervuilde grond saneren. BM Bodemmanagement werkt daarom alleen met specialisten die zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs. Bij BM Bodemmanagement is iedereen gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000 en werken wij volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. Wij verzorgen het saneren van vervuilde grond binnen een vast budget. U kunt ervan op aan dat wij u altijd praktisch en eerlijk advies geven en garanderen u dat wij duurzaam en kosteneffectief te werk gaan. Daarbij gaan wij ook innovatief te werk, zodat wij altijd de beste oplossingen voor u hebben om uw vervuilde grond te saneren. Indien gewenst kan BM Bodemmanagement in bepaalde gevallen het financiële risico van u overnemen, door het unieke uitvoeringsconcept dat wij in de loop der jaren ontwikkeld hebben,. De risico’s van de bodemsanering en het saneren van de vervuilde grond worden zo transparant en beheersbaar.

Het saneren van vervuilde grond en de daaraan vaak gelieerde andere saneringen kunnen lastige processen zijn. BM Bodemmanagement zet zich daarom in om een en ander begrijpelijk te maken. Als u meer wilt weten over vervuilde grond saneren, neem dan contact met ons op!

BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij ondernemen duurzaam en verantwoord en maken een lastig proces begrijpelijk. Het is onze taak om u praktisch en eerlijk te adviseren zodat u precies weet hoe wij te werk gaan. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en nemen indien gewenst, financieel risico over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?