Bodemsanering prijs

Bodemsanering prijs volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodemsanering prijs berekenen?

Op zoek naar de bodemsanering prijs? Niets is vervelender dan dat u er tijdens het graven op uw bouwperceel achter komt dat uw bouwgrond vervuild is. Vervuiling kan zijn ontstaan door bijvoorbeeld een fabriek die eerder op uw bouwgrond heeft gestaan of omdat u in een industrieel gebied bouwt. U kunt hier niets aan doen maar u moet wel zorgen dat de grond netjes wordt onderzocht, gereinigd en volgens de juiste richtlijnen wordt afgevoerd door een professioneel saneringsbedrijf.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vooraf wilt weten wat de bodemsanering prijs is. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van BM Bodem Management. Zij gaan graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Voor een duidelijke bodemsanering prijs bent u bij BM Bodem Management aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een vast budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Bodemsanering prijs bij BM BodemManagement

Bij BM Bodem Management bent u aan het juiste adres voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. In de afgelopen jaren heeft BM Bodem Management een goede naam gekregen. Het is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U kunt ook als particulier een beroep doen op de professionals van BM Bodem Management. Bij BM Bodem Management weet u vooraf waar u aan toe bent met de bodemsanering prijs. In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u uw wensen. De kosten voor het onderzoeken en de vervolgstappen hangen af van een aantal factoren. Zo is de plek waar uw perceel ligt erg belangrijk en ook de hoeveelheid grond die onderzocht moet worden is een belangrijke factor. In sommige gevallen kan er op locatie grond gesaneerd worden. Dit is een milieuvriendelijke oplossing en het scheelt aanzienlijk in de bodemsanering prijs. BM Bodem Management werkt met een vast budget. Zo weet u vooraf wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken van uw bouwgrond en de eventuele vervolgstappen voor het verwijderen en wegbrengen van uw bouwgrond. 

BM Bodem Management biedt u hun jarenlange ervaring aan voor het onderzoeken en afgraven van uw bouwgrond. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en normen van de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. De medewerkers van BM Bodem Management adviseren u praktisch en eerlijk en nemen indien gewenst financieel risico over. BM Bodem Management staat er bekend om dat het multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aanneemt. Ook maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Op deze manier maken wij een lastig proces begrijpelijk. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?