Grondsanering kosten

Grondsanering kosten volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondsanering kosten berekenen?

Op zoek naar de grondsanering kosten? Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf dat van A tot Z de regie in handen neemt? Bent u op zoek naar een professioneel saneringsbedrijf waar u grondsanering kosten kunt bespreken? Wilt u graag van te voren weten wat de grondsanering kosten zijn voor het uitvoeren van een onderzoek, het verwijderen en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond? In een vrijblijvend adviesgesprek worden de mogelijkheden besproken en de daar bijbehorende kosten. De kosten van een grondsanering hangen af van verschillende factoren. Denkt u aan de oppervlakte van uw bouwgrond, de vervuilde grond en op welke locatie uw bouwgrond zich bevindt. 

Waarom kiezen voor BM Bodem Management?

 • BM ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord
 • Bodemsanering op maat.
Grondsanering kosten bij BM BodemManagement

Op zoek naar de grondsanering kosten? De medewerkers van BM Bodem Management saneren volgens de richtlijnen van BRL 7000, 7001 en 7004. De vakmannen van BM Bodem Management onderzoeken uw bouwgrond nauwkeurig en helemaal volgens de richtlijnen van de BRL. U krijgt bij ons saneringsbedrijf een grondsanering op maat. Ieder project is anders en daarom wordt er keer op keer zorgvuldig naar de aanvraag gekeken. Op welke locatie bevindt uw perceel zich en hoeveel vervuilde grond kan er liggen? Door deze factoren samen te voegen komen de experts van BM Bodem Management tot een kostenplaatje. De professionals van BM Bodem Management werken altijd binnen een vast budget. Zo weet u van te voren wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, afgraven en afvoeren van uw vervuilde bouwgrond. Benieuwd naar de grondsanering kosten? Informeer direct naar de kosten.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u van te voren wilt weten wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, afgraven en afvoeren van uw bouwgrond. Dit kunt u dan meenemen in uw begroting en in uw tijdlijn. Wij adviseren u om van te voren een grondonderzoek uit te laten voeren, dus voordat u start met uw bouwproject. Het kan erg vervelend zijn als u er tijdens het uitgraven van uw perceel achter komt dat uw bouwgrond vervuild is. Dit levert vertraging op en mogelijk extra kosten. U wilt dit uiteraard voorkomen. BM Bodem Management staat graag voor u klaar. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?