Grondsanering

Grondsanering volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grondsanering specialist nodig?

Bent u op zoek naar grondsanering op maat? Bent u op zoek naar een manier om volgens de juiste richtlijnen bouwgrond te onderzoeken? Bent u op zoek naar een groot team van experts dat graag de handen uit de mouwen steekt voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Wij zijn gevestigd in Oosterhout en zijn centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij u overal in Nederland goed van dienst zijn. Wij raden u aan om voordat u begint met het bouwproces dat u een grondsanering uit laat voeren. Doet u dat niet en komt u erachter tijdens het bouwproces? Dan moet u het proces stil leggen en dit kost u geld en tijd. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor grondsanering op maat? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het inzetten van grondsanering op uw locatie.

BM BodemManagement biedt oplossingsgerichte bodemsanering aan in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken en gaan graag aan de slag om uw bodem volgens de juiste richtlijnen te saneren. BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Daarnaast is BM BodemManagement ook erkend als grondreinigingsbedrijf volgens de BRL SIKB 7500, protocol 7510. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. Wij bieden u de beste oplossingen en adviseren u over de bodemsanering op een praktische en eerlijke manier. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Dit doen wij onder andere door innovatief te handelen en duurzaam te werken. Hierdoor kunnen wij u grondsanering op maat aanbieden en wij werken binnen een vast budget. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen indien gewenst financieel risico van u over. Daarnaast nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maken wij risico’s transparant en beheersbaar. Hierdoor maken wij een lastig proces begrijpelijk.

Grondsanering bij BM BodemManagement

Als erkend saneringsbedrijf voeren wij integraal vanaf 2009, multidisciplinaire bodemsaneringen uit in de verontreinigde bodem. Door de inzet van ons eigen team én netwerk van vakkundige specialisten kunnen wij altijd zorgen voor een kosteneffectieve aanpak en inzet van de juiste mensen, middelen en technieken. Bij ons vindt u grondsanering op maat en is het onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij doen er alles aan om zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan zodat u de minste hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Voordat wij starten met een grondsanering bespreken wij met u de kosten. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Hierdoor weet u van te voren precies wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, verwijderen en afvoeren van vervuilde grond. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk en maken een lastig proces begrijpelijk. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij nemen financieel risico over en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord en saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de werkwijze en mogelijkheden voor het saneren van vervuilde bouwgrond. Ieder project is anders, elk perceel is anders. Wij zijn in de afgelopen jaren verschillende vervuilde grondsoorten tegen gekomen zodat wij over jarenlange ervaring beschikken met het saneren van bouwgrond. Wij werken niet met standaard procedures maar maken elke keer opnieuw een passend plan voor elk project.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?