Bodemsaneren
BM BodemManagement is een oplossings- gerichte bodemsaneerder met goede refe- renties en tevreden opdrachtgevers. BM ontzorgt u en biedt u de beste oplossingen.

Bodemsanering is de handeling die de bodem geschikt maakt voor het gewenste gebruik. De functies die onderscheiden worden zijn: industrie, wonen, of multfunctioneel (natuur). Er zijn verschillende saneringsvarianten en uitvoeringsmethoden om dit doel te bereiken.

Wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd in een geval van ernstige bodem- of grondwaterverontreiniging dan is er sprake van een vorm van bodemsaneren.

Bij bijna iedere bodemsanering moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door bedrijven die geregistreerd zijn als erkende bodemintermediairs en gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7000. BM BodemManagement is z`n betrouwbare en erkende bodemintermediair die u van dienst zou kunnen zijn.

Afhankelijk van de aard van de verontreiniging, een historisch of nieuw geval van bodemverontreiniging, moet er een goedgekeurde BUS melding, saneringsplan of plan van aanpak aanwezig zijn.
Zonder deze goedkeuring kunnen de werkzaamheden niet uitgevoerd worden.

Voor het uitvoeren van asbestsanering gelden in sommige gevallen weer andere regels.

Er kan sprake zijn van een bodemsanering door toepassen van conventionele ontgraving, isolatie, aanbrengen van een leeflaag, tijdelijke uitplaatsing, in situ sanering of sanering van puin en halfverharhardingen.Welke methode wordt gehanteerd is afhankelijk van de aard van de verontreinig, de regelgeving die van toepassing is en het (toekomstig) gebruik van de locatie.

Wij zijn u graag van dienst om uw bodem- of grondwaterprobleem op een praktische wijze in juiste banen te leiden. Dit doen wij betrokken en eerlijk. Saneren uit de grond van ons hart.

Grond inmeten mbv een drone

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een drone, om je locatie vanuit de lucht nauwkeurig digitaal in te meten. De drone legt de afstanden precies vast, niet alleen van links naar rechts, maar ook de verschillende hoogtes van het perceel wordt ingemeten. Meer weten? Klik dan hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?