Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Hebt u een locatie op het oog om een nieuw huis of een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen? Is er uitbreiding gewenst aan woningen in uw gemeente of staat u op het punt een bedrijventerrein aan te gaan leggen aan de rand van uw dorp of stad? Het is noodzakelijk om eerst vast te stellen of de bodem, waarop u wilt gaan bouwen, niet verontreinigd is. Mocht vast worden gesteld of de bodem inderdaad verontreinigd is, dan zal men de bodem moeten saneren. Uw juiste partner is BM Bodemmanagement. Wij zijn een erkend, betrouwbaar en deskundig bodemsaneringsbedrijf en hebben jarenlange ervaring. Wij saneren de bodem voor u en kunnen ook de verontreinigde grond afvoeren. Indien het nodig is, kunnen onze specialisten ook ter plaatse de vervuilde grond reinigen. BM Bodemmanagement is verder expert in archeologische bodemsanering, grondwatersanering en asbestonderzoek. Ook als werkzaamheden in vervuilde grond moeten plaatsvinden, is BM Bodemmanagement uw beste keuze. Vaak komt het voor dat verschillende saneringen en meerdere werkzaamheden op dezelfde locatie toegepast moeten worden. Daarom biedt BM Bodemmanagement niet alleen het bodem saneren apart aan, maar nemen wij integraal multidisciplinaire saneringsprojecten aan.

De medewerkers van BM Bodemmanagement zijn opgeleid tot erkende bodemintermediairs. Zij zijn gecertificeerd volgens de BRL SIKB 7000 en zij werken volgens de BRL SIKB 7001 en 7004 protocollen. Wij zetten beproefde methoden in om de bodem te saneren, maar gaan daarnaast ook innovatief te werk om zo tot het gewenste resultaat te komen. Wij zoeken altijd de beste oplossingen voor u en adviseren u op een praktische en eerlijke manier. Wij brengen communiceren transparant over de risico’s en zorgen ervoor dat zij beheersbaar worden, want wij ontzorgen u niet alleen bij het bodem saneren maar doen dat ook op financieel gebied. Het bodem saneren vindt altijd plaats binnen het vaste budget dat afgesproken is, maar mocht het voorkomen en wenselijk zijn, dan kan BM Bodemmanagement het financiële risico van u overnemen. Doordat we dit en de lastige processen van bodem saneren inzichtelijk en dus begrijpelijk maken, weet u waar u aan toe bent als u BM Bodemmanagement uw bodem laat saneren. Verder onderneemt BM Bodemmanagement duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Heeft u nog vragen over bodem saneren of andere saneringsprojecten? Neem snel contact op met BM Bodemmanagement, Wij staan u graag te woord om u te informeren over alle mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?