Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf voor bodem saneren? Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. In de loop van de jaren hebben wij vele zakelijke en particulieren klanten geholpen met bodem saneren op maat. Telkens weer zorgen wij ervoor dat wij op een snelle en efficiënte wijze bodem saneren tegen een betaalbaar tarief. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u tijdens de bouw uw werkzaamheden niet stil wilt leggen. Mede daarom adviseren wij u om, voordat u start met de werkzaamheden van uw project, een bodemonderzoek uit te laten voeren door experts. Bodem saneren moet u overlaten aan experts die volgens de juiste richtlijnen uw bodem saneren. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Door de jaren heen heeft BM BodemManagement zijn naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden. Vele zakelijke en particulieren klanten weten ons te vinden en maken graag gebruik van onze diensten. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout maar gaat graag voor u aan de slag in heel Nederland. Wij begrijpen dat u op voorhand de kosten wilt weten voor het saneren van uw bouwgrond. Door duidelijke afspraken te maken met onze experts kunnen wij u een goede inschatting geven. Wij werken altijd binnen een vast budget. Op deze manier weet u ten precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. De experts van BM BodemManagement ontzorgen u volledig en gaan graag voor u aan de slag. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar waardoor wij een lastig proces begrijpelijk maken. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004.

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Wilt u meer weten over de bodem saneren? Bent u benieuwd wat wij voor uw bouwgrond of perceel kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met BM BodemManagement. Wij vertellen u graag meer over ons stappenplan voor het onderzoeken, reinigen en afvoeren van vervuilde bouwgrond. BM BodemManagement neemt, indien gewenst, financieel risico over en neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Onze medewerkers adviseren u praktisch en eerlijk. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?