Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodem saneren

Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf dat voor u een bodem saneren kan? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij BM BodemManagement in Oosterhout. Onze experts staan graag voor u klaar om uw bouwgrond of perceel te onderzoeken op vervuiling. Indien wij vervuiling aantreffen is het onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u weinig hinder van ons heeft en dat wij zo snel mogelijk uw bouwgrond en/of perceel volgens de juiste richtlijnen reinigen en de vervuilde grond afvoeren. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze diensten en vraag online meer informatie aan over bodem saneren bij u op locatie. 

Een specialist nodig voor het bodem saneren? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u van te voren wilt weten wat de kosten zullen zijn voor het onderzoeken, reinigen en verwijderen van uw vervuilde bouwgrond. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor bodem saneren en voor een gesprek langskomen. Wij bespreken graag met u de passende mogelijkheden en de informatie die wij nodig hebben om de kosten te berekenen sanering van uw perceel of bouwgrond. De kosten hangen af van de locatie, de oppervlakte en de vervuiling. Aan het onderzoeken van uw bouwgrond zitten uiteraard verschillende risico’s. Wij brengen deze risico’s voor u in kaart. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken. BM BodemManagement voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u van te voren wat de kosten zijn voor het saneren van uw bouwgrond en/of perceel. Wij hebben jarenlange ervaring met het grondsanering dus u kunt erop vertrouwen dat wij alles op praktische wijze in juiste banen leiden. Wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en nemen, indien gewenst, een financieel risico over. 

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten voor het saneren van uw bouwgrond? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vele klanten gingen u al voor en maakten gebruik van onze diensten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. BM BodemManagement onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. U bent bij ons aan het juiste adres voor bodem saneren. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?