Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Staat u voor de taak van bodem saneren? Het is begrijpelijk dat u niet goed weet hoe u bodem saneren aan moet pakken. BM Bodemmanagement weet dat wel! Al sinds 2009 houden wij ons als professionele bodemsaneerder bezig met bodem saneren. Doordat we de vakkennis en de mogelijkheden hebben om verschillende methoden van bodem saneren toe te passen, bieden we u een deskundige, duurzame oplossing.

We leveren bij bodem saneren altijd maatwerk en blijven binnen het vastgestelde budget. Meer weten over onze integrale aanpak van multidisciplinaire saneringsprojecten voor overheden, semi-overheden, particulieren en bedrijven? Lees dan gauw verder.

Bodem saneren door BM BodemManagement: uw partner in bodemherstel

BM Bodemmanagement zorgt ervoor dat u van a tot z ontlast wordt tijden het bodem saneren. Dat geldt voor verschillende bodems, denk daarbij aan:

  • multifunctioneel (natuur),
  • wonen,
  • industrie.

Voor u gaat bouwen of op een andere manier de door u beoogde locatie gaat gebruiken, is het noodzakelijk om te weten of die bodem verontreinigd is of niet. Wij voeren voor u niet alleen het bodemonderzoek uit, maar ook het bodem saneren. Voor het weer geschikt maken van de bodem gebruiken wij geavanceerde en ook verschillende methoden. De ene verontreiniging verschilt nu eenmaal van de andere in lichtvervuild of ernstig vervuild, dat vereist dus ook een verschillende aanpak.

U merkt al snel dat het team van BM Bodemmanagement houdt van no-nonsense, gedrevenheid en transparantie. Het bodem saneren voeren wij op een duurzame manier uit, waarbij we graag tekst en uitleg geven aan de maatschappij hoe we dat doen. Wij werken met u op basis van wederzijds vertrouwen. We pakken het bodem saneren oplossingsgericht aan, waarbij we niet terugschrikken van innovatieve en soms onconventionele methoden. Vanzelfsprekend gebeurt het bodem saneren binnen de vastgestelde wet- en regelgeving. BM Bodemmanagement is erkend en gecertificeerd bodemsaneringsbedrijf, dat saneert volgens de BRL SIKB 7000 protocollen 7001 en 7004.

Jarenlange ervaring in bodem saneren

Natuurlijk bent u benieuwd welk kostenplaatje BM Bodemmanagement u presenteert voor het bodem saneren. U bent verzekerd van een kosteneffectieve aanpak, door een slimme samenwerking van ons team en een netwerk van deskundige specialisten. Samen zetten we de juiste mensen, technieken en middelen in. Het is zelfs mogelijk in bepaalde gevallen, dat BM Bodemmanagement het financieel saneringsrisico van u overneemt. Risico’s worden beperkt, beheersbaar gemaakt of zelfs helemaal weggenomen. Vraag naar ons unieke uitvoeringsconcept, waarbij risicomanagement, het budget en duidelijke afspraken centraal staan.

Overigens bent u bij BM Bodemmanagement niet alleen voor bodem saneren op de juiste plek. Wij bieden u nog meer diensten, zoals: grondreiniging op locatie, asbestsanering, tijdelijke uitplaatsing, archeologische bodemsanering, werken in verontreinigde grond, grondwatersanering en bodem- en asbestonderzoek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?