Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Wilt u meer weten over bodem saneren op locatie? Bent u op zoek naar een professionele bodemsaneerder, die elke grondsoort kan saneren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in het Brabantse Oosterhout en is hierdoor erg centraal gelegen. Door onze centrale ligging kunnen wij u in vrijwel heel Nederland goed van dienst zijn en gaan wij voor iedere aanvraag graag aan de slag. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld. De teamleden hebben allemaal de juiste kennis en ervaring om uw bouwgrond te onderzoeken, te reinigen en af te voeren.

Vele bedrijven, overheden en particulieren weten ons vandaag de dag te vinden en laten zich volledig door ons ontzorgen. BM BodemManagement staat bekend als deskundig en betrokken en gaat keer op keer op zoek naar de beste oplossing. Doordat wij dagelijks bodemsanering op maat uitvoeren voor verschillende klanten, weten wij als geen ander hoe wij voor u aan de slag kunnen gaan. Wilt u meer weten over de werkwijze die wij hanteren over bodem saneren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het onderzoeken, reinigen en verwijderen van de vervuilde bouwgrond. We zien uw aanvraag voor bodem saneren graag tegemoet.

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Voordat u start met de werkzaamheden aan uw perceel of kavel is het verplicht om een schone grond verklaring in handen te hebben. Heeft u dat niet? Dan kan het zo zijn dat u tijdens de werkzaamheden op een vervuiling stuit. Als dit gebeurt moet u de werkzaamheden stil leggen. Dit kost u tijd en geld en dat wilt u uiteraard voorkomen. Wij raden het u dan ook aan om, voordat u start met de werkzaamheden, contact met ons op te nemen. De experts van BM BodemManagement gaan graag voor u aan de slag en onderzoeken binnen een korte tijd uw perceel of bouwgrond. Doordat wij niet werken met standaard methodes gaan wij keer op keer op zoek naar de beste behandeling en een stappenplan. Wij kunnen hierdoor bodem saneren op maat voor al onze klanten. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk.

Duurzaam bodem saneren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u online uw gegevens bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?