Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat bodem saneren dagelijks uitvoert? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder waar u van op aan kan? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in het saneren van verschillende percelen. Bodem saneren op maat is dan ook op ons lijf geschreven. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. Wij voeren dagelijks bodemsanering op maat uit voor verschillende klanten.

Wij bieden oplossingsgerichte bodemsanering aan, die wij in opdracht uitvoeren voor particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. Wij raden het u zeker aan om, voordat u start met de werkzaamheden, contact met ons op te nemen. Hierdoor komt u niet tijdens de werkzaamheden achter een vervuiling of stuit u op een archeologische ontdekking. Voor bodem saneren op maat bent u bij BM BodemManagement aan het juiste adres.

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout. Door onze gunstige ligging kunnen wij u vrijwel in heel Nederland goed van dienst zijn. Vele bedrijven, overheden en particulieren weten ons vandaag de dag te vinden. Wij staan bekend als deskundig en betrokken. Daarnaast vinden wij duurzaamheid belangrijk en doen wij er alles aan om dit mee te nemen in onze werkwijze. Bij BM BodemManagement wordt u volledig op maat ontzorgd. Doordat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Hierdoor weet u precies wat u kwijt bent als wij voor u aan de slag gaan. BM BodemManagement gaat duurzaam en maatschappelijk verantwoord te werk. Ook kunnen wij een lastig proces begrijpelijk maken. Wij maken risico’s transparant en beheersbaar en nemen indien gewenst, financieel risico over. Doordat wij saneren volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 bent u verzekerd van de juiste richtlijnen en kunnen wij u een duidelijk en professioneel rapport overhandigen na onze werkzaamheden.

Duurzaam bodem saneren

Bent u overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u graag een afspraak bij ons inplannen voor bodem saneren? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u online uw gegevens bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?