Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Bodem saneren

Bent u op zoek naar de kosten voor bodem saneren? Bent u in het bezit van een stuk bouwgrond of perceel en is het noodzakelijk dat u een bodemonderzoek uit laat voeren? Zoek dan niet verder! Bij BM Bodem Management bent u aan het juiste adres om uw bouwgrond te laten onderzoeken. Wij bieden u de mogelijkheid aan om op de juiste manier uw bodem te laten saneren. Wij voeren een nauwkeurig bodemonderzoek uit zodat wij vervuilde grond kunnen constateren of uit kunnen sluiten. Bent u benieuwd wat wij voor bodem saneren kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. U vindt hier een aantal van onze afgeronde projecten zodat u een goed beeld krijgt van onze diensten. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Wilt u een bodem saneren? BM Bodem Management is een begrip in de regio en ver daar buiten op het gebied van bodem saneren. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij gaan graag vooru aan de slag zodat u door kunt met uw bouwproject. Niets is vervelender dan dat u tijdens uw bouwproject moet stoppen met uw werkzaamheden. Wij raden het u dan ook ten zeerste aan om voor het begin van uw project een vakkundig en professioneel bodemonderzoek uit te laten voeren door BM Bodem Management uit Oosterhout. Wij saneren uw bouwgrond volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500. Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij houden de lijnen met onze klanten kort en persoonlijk. Zo weet u precies welke stappen wij gaan ondernemen voor het reinigen van uw bouwgrond. U bent bij ons aan het juiste adres voor een bodemsanering op maat. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. 

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodem saneren weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Onze vakmannen adviseren u praktisch en eerlijk en nemen indien u dat wenst, het financieel risico over. Wij staan erom bekend dat wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aannemen. Onze vakmannen maken risico’s transparant en beheersbaar en hierdoor maken wij een lastig proces begrijpelijk. Het is onze taak om volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004 uw bouwgrond te saneren. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?