Bodem saneren

Bodem saneren volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Specialist in bodem saneren

Bent u op zoek naar een bodemsaneerder? Wilt u meer weten over bodem saneren op uw perceel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met bodem saneren op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en slaat ons team van specialisten graag de handen ineen om uw bouwgrond te onderzoeken. Wij adviseren u met klem om voordat u start met de werkzaamheden uw bouwgrond te laten onderzoeken. Door het onderzoek uit te laten voeren door de specialisten van BM BodemManagement bent u verzekerd van professionaliteit, vakmanschap en duidelijke communicatie. Wij bespreken iedere stap met u waardoor u precies weet hoe wij te werk gaan. Bent u benieuwd wat wij voor bodem saneren kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en plan direct een kop koffie met ons in. Wij zien uw aanvraag voor bodem saneren graag tegemoet.

BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan al onze opdrachtgevers. Om een bodemsanering zo efficiënt mogelijk in te richten en het beste resultaat te kunnen waarborgen, is het belangrijk om een aantal zaken volgens vaste standaarden te organiseren. Denkt u aan een heldere communicatie, strakke coördinatie van werkzaamheden, gebalanceerd risicomanagement en het maken van duidelijke afspraken. U vindt bij ons bodemsanering op maat waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Ieder project is anders waardoor wij keer op keer graag voor onze klanten aan de slag gaan. Wij nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maken hierdoor risico’s transparant en beheersbaar. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering kunnen wij bodemsaneringen uitvoeren binnen een vast budget. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het saneren van uw perceel. Wij adviseren u praktisch en eerlijk waardoor wij samen met u kunnen kijken naar een duidelijk stappenplan.

Bodem saneren specialist
 • Bodemsanering op maat.
 • BM Bodem Management ontzorgt u volledig op maat.
 • Jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering.
 • Voert bodemsaneringen uit binnen een vast budget
 • Adviseert u praktisch en eerlijk
 • Neemt, indien gewenst, financieel risico over
 • Neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan
 • Maakt risico’s transparant en beheersbaar
 • Maakt een lastig proces begrijpelijk
 • Saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004
 • Onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het saneren van de bodem van uw perceel? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bodemsanering. Wij werken volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij maken het proces begrijpelijk en nemen indien gewenst, financieel risico over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?