Saneringsbedrijf

Saneringsbedrijf voor uw bodem volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Saneringsbedrijf nodig?

Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf? Heeft u een stuk grond in bezit die u in orde wilt maken voor industrie, wonen of multifunctioneel gebruik? Op het moment dat de bodem vervuild is en deze schoongemaakt moet worden, komen wij in beeld. Als de bodem niet schoon is, kunt u de grond niet voor de gewenste functie gebruiken! Wij zijn een saneringsbedrijf dat u graag helpt met het stuk grond dat u in bezit heeft. Wij zijn geregistreerd bij de BRL SIKB 7000 en daarom mogen wij officiële bodemsaneringsopdrachten uitvoeren. Wij zijn een betrouwbaar en veilig bedrijf wanneer u uw grond schoon wilt laten maken. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn een saneringsbedrijf waar de nodige kennis en ervaring aanwezig is. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij over praten. Wij zijn een bedrijf dat werkt aan oplossingen en niet denkt in problemen. Op de website treft u verschillende projecten aan die wij in de afgelopen jaren uitgevoerd hebben. Zo heeft u een beeld van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Heeft u deze al gezien? Kunt u onze werkwijze herkennen? Wij komen u graag meer vertellen over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Bodemsaneringsbedrijf met jarenlange ervaring!

Voordat u gaat bouwen moet u een omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente. De gemeente kijkt naar de locatie en bepaalt wat er met de grond mag gebeuren. Daarnaast bent u voor de bouw verplicht om een bodemonderzoek uit te laten voeren. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken voor u of de bodem wel of niet vervuild is. Komen wij tijdens ons onderzoek vervuiling tegen dan zal dit verwijderd moeten worden. Dit is een klus die niet iedereen kan uitvoeren. Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van grondsanering. Bent u op zoek naar een saneringsbedrijf specialist? Aarzel niet langer en benader ons.

Bent u op zoek naar een professioneel saneringsbedrijf dat u kan helpen van A tot Z? Dan bent u bij BM Bodemmanagement aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar als de grond schoongemaakt moet worden. Daarbij voeren wij nog veel meer klussen uit. Heeft u enig idee wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan voor het uitvoeren van het onderzoeken en het verwijderen en afvoeren van vervuilde grond. Wij hebben u de oplossing waar u naar op zoek bent!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?