Grond reinigen

Grond reinigen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond reinigen specialist nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat vervuilde grond reinigen kan? Bent u op zoek naar een bodem saneerder die weet van aanpakken? Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres! Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van grond reinigen op verschillende locaties. Naast grond reinigen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het werken in verontreinigde grond, saneren van verontreinigde grond, asbestsanering in grond en grondwatersanering.

Wij bieden u graag het totale pakket aan. Wij onderzoeken uw bouwgrond, gaan aan de slag als uw bouwgrond vervuild is en zorgen ervoor dat wij binnen korte tijd uw grond reinigen. Klinkt dit u als muziek in de oren? U kunt ons vrijblijvend benaderen voor al uw vragen. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bouwgrond. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Grond reinigen bij BM BodemManagement

Nieuwsgierig naar informatie over grond reinigen? Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar bodemsanering of grond reinigen op maat. Onze experts voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u van te voren graag wilt weten wat de kosten zullen zijn voor het reinigen van uw vervuilde grond. Samen met u bespreken wij uw wensen, de grootte van de bouwgrond, de eventuele problemen en het afvoeren van de vervuilde bouwgrond. Wij raden het u ook ten zeerste aan om, voordat u start met uw werkzaamheden, een onderzoek uit te laten voeren. Hiermee voorkomt u vervelende vertragingen en weet u van te voren hoeveel tijd het in beslag gaat nemen. BM BodemManagement ontzorgt u volledig op maat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering bent u bij ons aan het juiste adres om uw bouwgrond te laten reinigen. Onze experts adviseren u praktisch en eerlijk. Wij saneren volgens de juiste richtlijnen van de  BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reiniging van uw bouwgrond? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij daar aanbieden. Door een kijkje te nemen bij onze afgeronde projecten krijgt u een duidelijk en goed beeld van onze diensten. BM BodemManagement neemt multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en maakt risico’s transparant en beheersbaar. Indien gewenst nemen wij ook een financieel risico over. Wij staan bekend om ons duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?