Grond reinigen

Grond reinigen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond reinigen specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bodemsaneerder voor grond reinigen op locatie? Bent u op zoek naar een expert, die met u mee denkt en u volledig ontzorgt van a tot z? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in Oosterhout, waardoor wij zeer centraal gelegen zijn in Nederland. Wij komen graag naar u toe op locatie, zodat ook u kunt profiteren van onze kennis, expertise en jarenlange ervaring.

Wij zijn expert in het oplossen van onder andere complexe asbestvraagstukken, grond reinigen op locatie en het onderzoeken van vervuilde bouwgrond. Wij saneren uit de grond van ons hart. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze succesvolle afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over grond reinigen op locatie. 

Grond reinigen bij BM BodemManagement

BM BodemManagement biedt oplossingsgerichte bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden aan. Deskundig, duurzaam en betrokken zijn de woorden die ons kenmerken. Wij zijn een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Onze aanpak is vaak verrassend en innovatief. Altijd in uw belang denkend en zoekend naar het beste saneringsresultaat. U vindt bij ons keer op keer bodemsanering op maat, waardoor wij nooit met standaard werkzaamheden werken. Ieder project is anders, iedere bouwgrond is anders. Wij komen graag bij u langs om uw perceel te onderzoeken. Wordt het tijdens of na het onderzoek duidelijk dat de grond vervuild is? Dan maken wij direct met u een afspraak voor het reinigen en afvoeren van de vervuilde bouwgrond. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering weten wij als geen ander hoe wij aan de slag moeten gaan. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart van onze werkzaamheden.


Wilt u meer weten over het reinigen van vervuilde bouwgrond? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en het uitvoeren van bodemsaneringen binnen een vast budget. Wij adviseren u praktisch en eerlijk en nemen van u het financieel risico over. Het is onze taak om een lastig proces begrijpelijk te maken. Wij ondernemen duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?