Grond reinigen

Grond reinigen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond reinigen specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat grond reinigen kan? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder die met u meedenkt en binnen een korte tijd uw grond kan onderzoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Oosterhout bij BM BodemManagement. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten die graag de handen ineen slaan om uw grond te reinigen volgens de juiste richtlijnen en protocollen. BM BodemManagement is een deskundige, no-nonsense bodemsaneerder. Wij zijn betrokken en leveren het best mogelijke maatwerk aan onze opdrachtgevers. Doordat ieder perceel anders is en er verschillende vervuilingen bestaan, maken wij telkens opnieuw een saneringsplan op maat voor onze klanten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor grond reinigen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u ook onze afgeronde projecten waardoor u een goed beeld krijgt van onze kennis en vaardigheden.

BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. Wij bieden u bodemsanering op maat aan waardoor onze experts u nog beter van dienst kunnen zijn. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van a tot z. Wij begrijpen dat u niet iedere dag uw bouwgrond laat onderzoeken en dat u daar vragen over heeft. Daarnaast maken wij een vrijblijvende offerte voor u in orde zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor de inzet van onze diensten. Wij onderzoeken uw bouwgrond professioneel en brengen daarna verslag aan u uit. Na het onderzoek zetten wij vervolgstappen. Wij werken zo snel en efficiënt mogelijk waardoor u zo min mogelijk last heeft van onze aanwezigheid. U kunt snel weer door met de werkzaamheden van uw bouw. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bodemsanering hebben wij de nodige expertise in huis.

Grond reinigen bij BM BodemManagement

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor reinigen van vervuilde bouwgrond? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team van experts adviseert u praktisch en eerlijk. Daarnaast nemen wij multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan en voeren wij bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Het is onze taak om risico’s transparant en beheersbaar te maken zodat een lastig proces begrijpelijk wordt.

BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij maken oplossingsgerichte bodemsanering in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden. Wij zijn deskundig, duurzaam en betrokken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?