Grond reinigen

Grond reinigen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond reinigen specialist nodig?

Wilt u meer weten over grond reinigen? Bent u op zoek naar een bodemsaneerder, waar u van opaan kunt en die de grond van uw kavel kan reinigen volgens de juiste richtlijnen en wetgeving? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij BM BodemManagement. BM BodemManagement is gevestigd in het Brabantse Oosterhout en is hierdoor erg centraal gelegen. Door onze centrale ligging kunnen wij u in vrijwel heel Nederland goed van dienst zijn en slaan wij graag de handen ineen om ook uw kavel of perceel te onderzoeken. BM BodemManagement voert oplossingsgerichte bodemsanering uit in opdracht van particulieren, bedrijven, overheden en semi-overheden.

Wij staan bekend als deskundig, duurzaam en betrokken. BM BodemManagement is een erkende bodemsaneerder, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden in verontreinigde grond en het uitvoeren van bodemsaneringen. BodemManagement heeft voor iedere locatie een unieke methode ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van selectieve ontgraving, biologische afbraak, droge en natte zeving of een handpicking. Bent u benieuwd hoe wij het grond reinigen van uw perceel kunnen uitvoeren? U kunt direct contact met ons opnemen. Daarnaast nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u voldoende informatie over onze werkzaamheden voor verschillende bedrijven en particulieren.

Grond reinigen bij BM BodemManagement

BM BodemManagement is een betrouwbare, multidisciplinaire bodemsaneerder volgens de BRL SIKB 7000, protocollen 7001 en 7004. BM BodemManagement biedt graag een bodemsanering op maat aan. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en welke stappen wij moeten nemen om vervuilde bodem te reinigen. BM BodemManagement beschikt over een groot team van specialisten dat graag voor u aan de slag gaat. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in het saneren van verschillende soorten bodems. Wij werken volgens een duidelijk stappenplan, waardoor wij niets overslaan. Wij voeren een bodemonderzoek uit, sturen de bodemmonsters naar een professioneel lab en aan de hand van de bevindingen van het labonderzoek gaan wij aan de slag met het reinigen en afvoeren van de vervuilde bouwgrond.

BM BodemManagement adviseert u praktisch en eerlijk en nemen, indien gewenst, financieel risico van u over. Door ons grote team hebben we alle expertise zelf in huis of vinden we die in ons hechte netwerk van uitvoeringspartners. Van onderzoek tot planvorming tot sanering, wij ontzorgen u van a tot z. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de protocollen waarmee wij werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?