Grond reinigen

Grond reinigen volgens de BRL SIKB 7000 en de BRL SIKB 7500.
Grond reinigen specialist nodig?

Op zoek naar een specialist voor het grond reinigen? Start u binnenkort met de bouw van uw project? Dan raden wij het u sterk aan om van te voren uw bouwgrond door een bodemsaneringsbedrijf te laten onderzoeken op eventueel vervuilde grond. Niets is vervelender dan dat u er tijdens de bouw van uw project achter komt dat er vervuilde grond in uw bouwgrond word aangetroffen terwijl de bouw al in volle gang is. In het ergste geval moet u de bouw stil leggen en loopt u achter op uw schema.

De experts van BM BodemManagement denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag om uw bouwgrond te onderzoeken. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met grond reinigen bij verschillende projecten. Bent u op zoek naar een bodemsaneringsbedrijf waar u van op aan kunt? Bij BM BodemManagement bent u aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Grond reinigen bij BM BodemManagement

Op zoek naar de mogelijkheden rond het grond reinigen? BM BodemManagement heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd als het gaat om het specialisme grond reinigen. Vele zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten, weten ons te vinden. BM BodemManagement biedt u bodemsanering op maat aan. Onze experts gaan graag aan de slag om uw vervuilde bouwgrond te reinigen. Het is onze taak om u tijdens het hele proces volledig te ontzorgen. Zowel bij het onderzoek als bij het verwijdering en afvoeren van de vervuilde bouwgrond weten wij precies wat ons te doen staat. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgrond volgens de juiste richtlijnen wordt onderzocht en indien nodig wordt afgevoerd.  Wij voeren bodemsaneringen uit binnen een vast budget. Daarnaast adviseren wij u praktisch en eerlijk en nemen wij, indien gewenst, financieel risico over. Wij geven u eerlijk en praktisch advies op maat over uw vervuilde grond en nemen multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan.  Wij maken de risico’s transparant en beheersbaar.

BM BodemManagement saneert volgens de juiste richtlijnen van BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Wij staan bekend als een duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemer die graag klaar staat voor zijn klanten. Wij bieden u altijd bodemsanering op maat aan. Daarnaast werken wij altijd binnen een vast budget zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de kosten zijn voor grond reinigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben om uw bouwgrond te onderzoeken? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken en via onze website. Onze experts staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bouwproject.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?